11 Ocak 2017 Çarşamba

Lazer metre bosch plr 50

Lazer metre bosch plr 50

Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Stokta Yarın kargoda Son güncelleme:. Ekstra indirimli fiyat. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bluetooth, renkli dokunmatik ekran ve yardım fonksiyonu gibi özellikleriyle bu benzersiz donanım sayesinde uzaklık ölçer hafif hizmet alanı için tasarlanmış çok fonksiyonlu bir alete dönüşüyor.


Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. TL 69TL Kategori: Hafif Hizmet Ölçüm Cihazları. Firmaların farklı fiyatlar ile sundukları bu lazer metreleri dilediğiniz yapı marketten satın alabilirken online satış mağazalarından da uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Sadece mağazalarımızda satılmaktadır.


Plr modelleri, plr markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Dijital lazerli uzaklık ölçer. Yorumlar (0) İncelemeler. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


PLR Measuring Instruments pdf manual download. Başlıca ürün özellikleri. Bayi arama Zum Galeri Video. BİLGİ: Kargoya Teslimat Süresi 1-iş günüdür.


Tedarik Sürecindeki Gecikmelerde Bilgi Verilecektir. Havale ile 83TL ( indirim) TAKSİT SEÇENEKLERİ. Açı ve yükseklik ölçerek Alan hesabi oluşturur. Temizdir,arizasiz hizalama ve uzunluk hesaplar.


Lazer metre bosch plr 50

Bosch Pro-Mix 18V Paket Oluşturma. TL 41TL Kategori: Hafif Hizmet Ölçüm Cihazları: Kargo Ücreti : Alıcı Öder. Lazer metre mi arıyorsunuz? Dokumatik ekran ve kaliteli renkli ekran ile kendini açıklayan kumanda konsepti. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Eligible for Cash on Delivery. We offer fast, reliable delivery to your door. DLE Professional örneğin 1metrekarelik bir dairenin duvar kağıdı ihtiyacını on keze kadar daha hızlı belirler. TL ve üzeri alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO!


Hassas, çok yönlü ve akıllı. Türkiye´nin en büyük online hırdavat alışveriş sitesi. Elde ettiği veriyi aynı zamanda alan ve hacim hesabında da kullanabilen PLR , Pisagor teoreminin kullanılmasını gerektiren dolaylı ölçümleri de yapılabiliyor.


Mağazaya sifarişi göndər Oxşar məhsullar. All-around soft grip protection on the GLM C helps the device last longer by protecting it from damage. BENZER ÜRÜNLERE GÖZAT PUAN.


Karşılaştırma Listeme Ekle. Bimeks avantajları her yerde sizinle! Sipariş kodu: Çalışma mesafesi: Ölçüm. Download the user manual for the GLM C Professional (PDF 1MB) Download.


Ver Hemen Üye olİlanını yayınla, milyonlara ulaş. Hedef yüzey çok fazla ya ns. You may also have a check in our spare parts catalogue. Appliances and Electronics. Kazanlı Tip Buharlı Ütüler SİLTER.


Lazer metre bosch plr 50

PLR Measuring Instruments pdf manual download. Tarama tekniğinde akıllı çözümler Profesyoneller için hızlı ve doğru hizalama Farklı derinliklerdeki ahşap ve metal materyalleri tespit eder mm’ye kadar derinlikte akım. LAZER METRE ÇİZGİ VE DÖNER LAZER.


Maksimum çalışma ısısı : °. Anasayfam Yap Kişisel Men. Лазерна ролетка bosch plr c. Self adjusting laser level: Yes Measurement range: 0. Basit tek düğmeli kumanda sayesinde sezgisel kullanım. Arka plan aydınlatmalı kolay okunur ekran. Arka kenardan metreye kadar ölçme.


Son ölçüm değerinin kaydedilmesini sağlayan Hold fonksiyonu. FREE Next Day Delivery over £ - restrictions apply. Parçalı yükseklik ölçümü, yükseklik hesabı ve çatı eğimi ölçümü gibi beş yeni fonksiyon.


Uygun olmayan ışık koşullarında da maksimum ölçme performansı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar