22 Ocak 2020 Çarşamba

Trafo soğutma sistemleri

ONAN veya ONAF soğutma tipindeki trafo kazanlarında ısınan yağın dalga duvar veyaradyatörlere ulaşması konvansiyonel olarak gerçekleştiği için bu oldukça yavaş bir hızda gerçekleşir. ODWF soğutma sistemi daha çok yüksek güç değerine sahip güç transformatörlerinde kullanılan bir soğutma yöntemidir. Eğer koruma yapılacak trafo bir enerji santrali içerisinde yer alıyorsa su rezervinin saat boyunca sistemin gereksinim duyacağı su miktarını sağlayacak kapasitede olması gerekmektedir. Ana ürün grubu olan, trafo soğutma fanlarına (Aksiyel ve tanjansiyel) ek olarak ayrıca sensör ve dedektör sistemleri , yağ ve hava soğutucular (OFWF, OFAF, AFWF, AFRF) gibi diğer soğutma çözümlerini de sunmaktadır. Buna karşılık maliyeti yüksektir.


Trafo soğutma sistemleri

Ayrıntılı Bilgi için tıklayın. Trafo Soğutma Sistemleri. Transformatör Soğutma Sistemleri. Akalite soğuk haddelenmiş yekpare rulo sacın dalga duvar makinası ile işlenmesi ile petek haline getirilmiş trafo soğutma elemanlarına dalga duvar denir. Rulo sac sırasıyla rulo açıcı, katlama bölümü, kaynak robotu, trans kaynağı ve başlangıç bitiş büküm işlemlerinin ardından.


Bu yüzden trafo iç sıcaklığını, izin verilen aralıkta tutmak, trafonun izolasyon ömrünü uzatarak trafonun güvenli ve düzgün çalışmasını sağlar. ODAF TİP SOĞUTMA (Oil Directed Air Forced) ODAF (Oil Directed Air Forced) soğutma sistemi OFAF soğutma sistemine oldukça benzemektedir. Kuru tip trafolar soğutma fanı gibi ek donanımlara gereksinim duyabilir. ONAN) : ısınan yağ trafonun içerisinde normal sirkilasyon yoluyla soğutulmasıdır. ONAF: fan ile soğutma - OFAF: hem fanla hemde yağ pompasıyla yağ sirkilasyonu sağlayarak soğutma.


Trafo soğutma sistemleri

Bu sistemde hem yağın dolaşımı hem de yağın soğutulması takviye sistemler ile yapılır. Soğutma sistemi ve soğutma sektöründe size özel çözümler sunar. This video is unavailable. Soğutma trafo çevresindeki hava aracılığıyla sağlanır. Fuarda katılımcılara, pano kliması, evaporotif soğutma sistemleri , dış üniteli pano kliması, sulu tip pano soğutucu, mobil tip evaporatif soğutucu, pano klimaları servis ve yedek parça hizmetleri hakkında detaylı bilgiler verildi.


Klimexs ISO – SODEX Istanbul öncesinde bazı hedefler belirlendi. Gücün bileşenleri olan akım ve gerilimi değiştirmeye yarayan statik elektrik makinalarına trafo denir. Dolayısıyla soğutma malzemelerine göre de trafolar üç grupta. Santrifüj Pompalar (Sulama) Jet Pompalar (Derinden Emişli).


Soğutma ) Havuz Pompaları Salamura ve Yağ Pompası Adblue Pompaları Mazot ve Yağ Aktarma Pompaları Motopomplar. YAKD), sıcaklık, soğutma sistemi verimliliği ve fonksiyonu, yağda çözünmüş gaz analizi, işletme gerilimi. Fan kanatları, alüminyum döküm kalıbı malzemesinde airfoil tipini benimser. Isınma miktarı belli bir değeri aştığında izolasyonun zarar görmemesi için transformatörün soğutulması gerekir. Sıcaklık sınır değeri trafo etiketinde belirtilmiştir.


Yazımızın birinci bölümünde transformatörlerin tanımı ve soğutma şekillerine göre çeşitlerini inceleyeceğiz. Eğer trafoda gerekli yağ kullanılmazsa patlama yaşanabilir. Yağlı tip trafodan farklı olarak kuru tip trafonun çekirdekleri boyanır. KLİMEXS Endüstriyel Soğutma Sistemleri. Dizayn istekleri ve hesaplama esasları.


Trafo soğutma sistemleri

Kuru tip dâhilî trafolar genellikle oda içinde olduklarında, oda sıcaklığı sürekli olarak kaydedilmelidir. Doğal havalandırma için gerekli panjur boyutlarına örnek bir hesap şekli aşağıda. Hertürlü induksiyon egritme ve ısıtma sistemleri , hidrolik, su soğutma ve elektrik tesisatı montaj işleri garantili olarak bu konuda uzmanlaşmış ekibimiz tarafından malzemeli veya malzemesiz olarak yapılır. Aklınıza takılan konuları sorun, birlikte cevaplayalım.


Isıtma- Soğutma -Havalandırma (Mekanik Otomasyon) Sistemleri. Sektörde müşterilerimizin taleplerine uygun çözümler yaratmak adına öncelikle ihtiyacı belirleyip sonrasında etkili ve fzibıl çözümler sunarız. Alttan döküm alma sistemi (EBT) MVA UHP trafo gücü. Levelve Levelsistemleri ile takip edildiği bu makine, vasıflı çelik üretiminde çok önemli yere sahiptir. Talep Hakkında Bilgi İsteme Burada yer alan talepler ve devlet destekleri konusunda detaylı bilgi almak için lütfen formu doldurunuz.


Aslında trafo soğutma ve tank soğutma sistemleri de düşük basınlı su sisi sistemleridir. Yüksek basınçlı su sisi sistemleri ise pompa ile ya da yüksek basınçlı silindirlerle ihtiyaç duyulan basınca ve debiye sahip olan sistemlerdir. ISI VE ENERJİ SİSTEMLERİ. Güç trafoları (üç fazlı) soğutma sistemlerini araştırınız.


Araştırma işlemleri için internet ortamı, şalt sahası ve trafo üretim merkezlerini gezmeniz gerekmektedir. Araştırma yaptığınız konuları raporlayarak sınıfta arkadaşlarınıza sununuz. Sulu, köpüklü, gazlı, tozlu, davlumbaz söndürme sistemleri , konvansiyonel ve adresli yangın algılama ve ihbar sistemleri , süpervizörlük ve danışmanlık hizmetleri, taahhüt, projelendirme, anahtar teslimi montaj, mühendislik hizmetleri. FrigoMac Soğutma Sistemleri.


Nemlendirme ve Nem Alma Sistemleri. Atmosfer Kontrollü Sistemler. Patates Soğan Depolama Sistemleri. Genel Özellikler Teknik Özellikler Aksesuarlar. ONAF (yağ-doğal hava zorunlu-fanlı) soğutma sistemleri ile üretilmektedir.


Dağıtım transformatörleri. Demir Yapımı Hava Su Soğutma Sistemi Yağ Su Soğutma Sistemi Yağ Hava Soğutma Sistemi. Müşteri istek ve taleplerine göre özel tip Hz- 4Hz istenen voltaj ve frekanslarda trafolar üretibiliyoruz. Alarm kontrol panelleri, Elektrik panoları, Otomasyon sistemleri. Cnc tezgahları, upsler, tıbbi cihazlar, telekomünikasyon cihazları, laboratuvar cihazları, denizcilik ekipmanları, hastaneler, bankalar, ısıtma ve soğutma sistemleri gibi bir çok alanda kullanılmaktadır.


Trafo soğutma sistemleri

Oda soğutma ürünlerinin performansını ve işlevini en uygun hale getirmek için opsiyonlar. Yaşamsal uygulamalar için dış mekan kurulumlarına uygun duvar üniteleri. Dış mekan kurulumları için split üniteler ve entegre serbest soğutma sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar