8 Ocak 2020 Çarşamba

Yağ seviye sensörü

Günümüz araçlarında, motor yağı seviye sensörü bulunmaktadır ve yağ seviyesi belli bir miktarın altına düştüğünde, gösterge panelinde ikaz ışığı yanmaktadır. Buna rağmen arıza durumunda ilk yapılması gereken, aracı kenara çekip, motoru stop edip, dakika bekledikten sonra yağ seviye çubuğunu çekip, yağ. Yağ basınç sensörü , motor yağ basıncı bilgisini elektronik kontrol ünitesine gönderir.


Yağ seviye sensörü

Yağ seviye sensörü ise motor yağı seviyesini elektronik kontrol ünitesine bildirerek sürücüyü uyarır. Diğer fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde. Alfa Romeo Orjinal (OEM) Parçadır.


Teknik Resimlerdeki numaralı parçadır. Seçeneklerde Belirtilen, Tüm Motor Hacimli ve Opsiyonlu Araçlara uygundur. Yağ akış sensörü , yağ filtresi, Özel keçe çözümleri, Şeffaf yağ seviye göstergesi, Genleşme tankı, Tork kolu, Elektromanyetik veya hidrolik frenler.


Yağ seviye sensörü

Seviye Kontrol Cihazları, Seviye Göstergesi, Kazan Tağdiye, Mekanik, Manyetik, Akış Kontrol Şalteri, Yüzey Blöf ve Dip Blöf sistemleri çeşitleri ve fiyatları için TIKLAYIN! Yağ tankları, COsıvı tankları, yüksek sıcaklıklı. Popüler yağ seviye sensörü Ürünler: sensörü yakıt yakıt şamandıra seviye yakıt sensörü seviye yakıt su seviye sensörü Şunun için Büyük promosyon yağ seviye sensörü : yakıt metre sensörü vw passat yağ esensörü seviye Low price for yağ. VDO marka tank seviye gösterge modellerini tatlı su, pis su, akaryakıt veya yakıt seviye göstergeleri burada.


Etiketler : Yakıt seviye sensörü , sıvı seviye sensörleri, su seviye şamandırası, sıvı seviye şamandıra fiyatları, tank seviye sensörü , seviye ölçüm ve kontrol sensörleri. Yağ , voltmetre, ampermetre, devir saati veya makine saatlari için lütfen telefonla irtibata geçin. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Parça fiyatı 22TL dir ve bu fiyat üzerinden vade farksız üç taksit ile satın alabilirsiniz. Profil bilgileri Forum Mesajlarını Göster Özel Mesaj VWTURK Üyesi Lokasyon YURTDIŞI Marka. Paslanmaz seviye sensörü. Sağlam yapısı sayesinde metreyi geçmeyen su, yakıt, yağ gibi sıvılarınızın seviye ölçüm veya seviye kontrolü yapabilirsiniz.


KULLANILABİLECEK SIVILAR :Sıvı Yakıt, İçme suyu, Deniz suyu, Süt, meyve suyu, sıvı gıda, sıvı deterjan, sıvı kimyasal. Motor yağının seviyesini ve sıcaklığını belirleyerek EKÜ ye bildirir. Motor yağ seviyesi sensörü , motorun alt kısmında motor yağ karterinin içinde bulunur.


Yağ seviye sensörü

Parça fiyatı 25TL dir ve bu fiyat üzerinden vade farksız üç taksit ile satın alabilirsiniz. En kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunarak müşterilerimize hizmet ediyoruz. Değerli müşterilerimiz sayesinde, Türkiyenin dört köşesinden sipariş almanın gururunu yaşıyoruz.


Bu nedenle ekonomik, güvenilir ve küçük boyutlardadır. Akıllı yüksek doğruluk kablosuz hidrostatik seviye basınç verici alıcı. Seviye Sensörü modelleri, Seviye Sensörü çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Yapışkan ve yüksek viskoziteli ortamlar sıvı seviye sensörü.


Yağ çubuğu üzerindeki birikimi ile ölçüm engeli olmadığı için akrilik CONDURIX üretiminde yapışkan ve çok yapışkan öncesi üründe mükemmel çalışıyor. ZİM ÜZERİNDEKİ NUMARALI PARÇA. Audi AAAATT Volkswagen Caddy Golf Jetta Passat Polo Hp Transporter TAraçları İçin Uygundur. Daha önce kayıt olduysanız buradan giriş yapabilirsiniz. The sensor output is a relay switch contact.


This optoelectronic Oil Level Sensor, id based on infrared LED and a light receiver. Sıvılar için esnek ve sağlam titreşimli seviye sensörü. Yağ müşürü ve yağ sensörü değiştirmişler.


Klmanın fanında ses geliyordu onuda yeni motor ile değiştirmişler. A, A, A- Bora - Golf - Passat - Polo Classic- Polo HP - Sharan - Touareg - Transporter -T, TModelleri için Uygundur. Motor yağı seviye sensörü , motorun emme manifoldu tarafından, ucu yağ karterine daldırılmış şekilde takılmıştır.


Yapısında bir ısıtıcı hat, bir sıcaklık sensörü (NTC) ve kablo soketi bulunur. Karterin altındaki yağ sensörü bozulmuştur hocam, zaten uyarı sarı renkte yol bilgisayarının üst satırındadır. LÜTFEN KANALIMIZA ABONE OLUN YENİ VİDEOLARIMIZDAN VE PAYLAŞIMLARIMIZDAN HABERDAR OLUN HAYIRLI GÜNLER ALLAHA EMANET OLUN. Tam tersine hiç yanmaz mı?


Yanıp belli bir süre sonra söner mi? Mercedes ML-C-CLK-E-S-Vito-Sprinter Serisi Yağ Seviye Sensörü. Mercedes W164-W203-W209-W211-W221-W639-W9kasa için uyumludur. Oto Yedek Parça Mağazanız. TL (Kdv Dahil) Havale Fiyat.


Sıvı seviye rölesinin daha hassas kontrolü için sıvı seviye sensörü kullanılır. Açıklama: Yağ seviyesi sezicisi Başlangıç:15. HDI ARACINIZIN MÜŞÜRLERİNİ SİTEMİZDEN TEMİN EDEİBİLİRSİNİZ. Sepete Ekle Hemen Al Tavsiye Et Yorum Ekle Fiyat Alarm. Uygun araçlar aşağıda belirtilmiştir.


Siparişiniz esnasında şasi numaranızı sipariş notunuza yazınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar