16 Ocak 2020 Perşembe

Sma erkek konnektör

Sma erkek konnektör

Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. TÜM ÜRÜNLERİMİZ ADINIZA FATURALIDIR. Altın kaplama kontak pin ve altın kaplama gövde sayesinde sinyal kaybını en aza indirir. TURUS ELEKTRONİK SANAYİİ ve TİCARET LTD.


UBE: Erişteci Sok Karaköy Psj. SAATLERİ ARASI ULAŞABİLİRSİNİZ. Ufl kablo sma erkek rf koaksiyel konnektör kablo montaj için. FADDY PRECISION INDUSTRY CO.


UHF ve VHF frekans haberleşme çözümü sağlar. Biz ruhu Dayanışma, Mücadele, İnovasyon ve İş bağlılık uymak firmamız tüm ürünlerin sertifikası var, ISO Kalite Yönetim belgesi geçti. Bizim nesne olarak müşteri için tatmin görmek yönü olarak piyasa talepleri görmek ve sürekli kalitesini artırmak ve yeni. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız.


En iyi telsiz anteni marka modelleri ve aksesuarları için en iyi alışveriş sitesi. Hemen alışverişe başlayın. Sma Kablo Tip Lehimlenebilir RG-1RG-1kablolar için uyumludur. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. TL En uygun fiyat ile şimdi satın al. Aynı Gün Kargo, Kapıda Ödeme, Kredi Kartı taksit hepsi için Robolink Ankara, Online Satış robolinkmarket.


Dişi sma konnektör arıyorum? Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Binlerce elektronik malzemeleri, sarf malzemeleri çeşitliliğini bulabileceğiniz sektörde yıllık lider. SDH ve Router ara bağlantı kablosu : BNC erkek - 1. DDF bağlantı noktasına göre 1. SMA Tip, N tipi, F tipi ve BNG tipi ürünler yaygın olarak kullanılırlar. BNG tipte olan ürünlerin empedansı ohm ve ohm arasında olup, genellikle tv ve radyo sinyallerinin iletiminde kullanılır. F tipi bağlantı araçları genellikle kablo tv yayınlarını aktarmak için kullanılır. RF SMB adaptör BNC BNC kadın SMB dişi konnektör Ücretsiz kargo ABD $13.


Sma erkek konnektör

Jack Çember PCB Dağı aracılığıyla SMA ücretsiz nakliye ABD $14. TL Kdv Dahil SMA DİŞİ derece GOLD SM. Netfom Fiberoptik Market. Ile bağlantılı olarak kullanılır.


Erkek ve Dişi, Düz ve Dik Açı dahil olmak üzere. ELOMSAN ELEKTRONİK - EMİNE FİLİZ. Konnektör çeşitleri nelerdir? TL Vergiler Hariç: 65TL. Karşılaştırma listesine ekle.


Geniş kapsamlı ürün yelpazemizden ihtiyacınıza yönelik doğru çözümleri bulabilirsiniz. Sorularınız veya bizim tavsiyemize ihtiyacınız mı var? N Type Gas Discharge Surge Protector. SMA Gas Tube Surge Protector. SMA Male to SMA Female: Gas Tube Surge Arrester Dummy Loa N(F), 25W.


Amacınıza uygun konnektörler. Herkese selamlar, aşağıdaki konnektörden bir ucu dişi bir ucu erkek olacak ve ille de derece olacak :laugh: elinizde fazladan varsa talibim veya yurt. Lehim yapılan yollar ince olduğu için kalkıyor.


Sma erkek konnektör

SMA konnektör ile anten bağlantısı nasıl yapılır? Kategori : Kablolar - Soketler - Aksesuarlar. Amtek firması kuruluşundan bugüne son yılda konnektör üretiminde Taiwan’ın lider firmalarından biri olmuştur ve Amerika pazarı başta olmak üzere dünya genelinde çok sayıda müşterisine servis vermektedir. Yepyeni ve Yüksek Kalite – SMA Erkek. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Quisque luctus sit amet est quis euismod. PCB (Baskı Devre) Malzemeleri. Bu nedenle dişi ya da erkek konektör seçimlerinizi kullanacağınız sistem ve kaynak özelliklerine dikkat ederek seçmeniz tavsiye edilmektedir.


Sma erkek konnektör

Uydu, baz istasyonları, iletişim sistemleri ve kapsamlı Telekom altyapılarında sıklıkla N veya SMA konektörler kullanılmaktadır. Fiyat için: wirelesssistem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar