6 Ocak 2020 Pazartesi

Wouxun kg uv8d fiyat

Wouxun kg uv8d fiyat

Online sipariş verilebilir. Nakit ihtiyacından dolayı ve evde fazlalık olduğu için satılıktır. Detaylı bilgi için tıklayın. WOUXUN kg uv8d ürünü sunuyor. Fiyatlar ve teslim şartları.


Wouxun kg uv8d fiyat

Karşılaştırmalarınızda bu mağaza veya bireysel satıcı. Eski versiyon KG -UVD1P. Uygun fiyat , kaliteli hizmet ve hızlı kargo için teşekkürler. Duplex Work Mode Duplex Work on AB Areas (TX on one area while RX on the other area simultaneously) Dual Receiving RX on the.


Mesafeli Satış Sözleşmesi. Kişisel Veriler Politikası. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Toplam fiyat : Sepete Ekle.


Wouxun kg uv8d fiyat

Bugünkü inceleme konumuz, son. Dulex Tekrarlayıcı (UHF VHF veya UHF için VHF) 2. TX RX ise bir alan üzerinde diğer alan üzerinde aynı anda 3. Gümrüğe takılırsa ortalama lira gümrük parası çıkar. KG -UVD1P nin 3liraya satıldığını düşünürsek bu cihazın fiyatı eğer alan kişi getirtirse çok çok uygun. Country Website English(USA). Uzun zamandır el cihazlarının karşılaştırılabilmesi için bir protokol oluşturma ve.


Karabağlar: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Cross özelliği dual bant cihaz. Marketlere düşünce fiyat güncellemesini bu sayfada sizinle paylaşırım. Telsizler kategorisi için mi bakıyorsunuz ? English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית. Leading Trading Marketplace from China.


TL 3TL (1) superelectronik 98. ERKEK CM ELASTİK DUAL BAND TELSİZ ANTEN. Aselsan Mt 9El Telsizi (PMR) Pil Ve Şarj Dahil ikili Set. High quality wouxun transceiver kg -uv9d multi-band handheld two way radios uhf vhf walkie talkie ham radio kg - uv8d upgrade motorola quality. Gönderim Buraya: United States Via DHL.


Siparişler Bekleyen Ödeme. Biz lider aliexpress alışveriş asistanı size fabrika doğrudan mal rakipsiz fiyata satın almak yardım vardır. Motorola Distribütörü AIR tarafından piyasaya sunulan, Motorola kalitesinde olup, fiyat konusunda ol.


Geldik VHF bandının en zor, en pahali, sampiyonlar ligine. EME yani Earth Moon Earth Turkce tabiriyle Dunya-Ay-Dunya haberleşmesi. Kıdemli olmak elbette daha iyisi anlamına gelmiyor ama piyasada bu kadar uzun süre kalmış ise tercih edilirlik seviyesinin yüksek olduğunu düşündürüyor.


Telefon sektörü firmasının yer aldığı Telefon firmaları rehberi. Yaesu hakkında; Yaesu, ticari ve amatör radyo ekipmanı üreten bir firma. Winter Weather Advisory issued February at 5:39PM AKST until February at 12:00AM AKST by NWS. Amatör telsiz dünyasından haber derlemeleri.


Wouxun kg uv8d fiyat

Bulunduğum bölgedeki malzeme temin imkanlarına göre fiyat minium tutulmuş olup lütfen pazarlık yapmayınız. Kargo maliyetini düşürmek için markalanıp demonte gönderilecektir. Ben yapabilirim diyen tüm amatör arkadaşlara gerekli şema.


There was a problem adding this item to Cart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar