1 Eylül 2016 Perşembe

Çatı tipi fan

Domestik fanlardan endüstriyel fanlara, otopark havalandırma fanları ve duman tahliye fanları , exproof fanlardan yangın duman egzoz fanlarına kadar her tip çatı , duvar, kanal tipi fanları havalandırma sektörüne tedarik etmektedir. MIXVENT-TH Serisi Çatı tipi karma akışlı fanlar standart olarak egzost fanlarıdır. Tüm modellerde montaj kaideleri çelik sacdan üretilmiştir. BRF, brf çatı fnaı, bvn brf, bahçıvan brf, radyal çatı fanı, baca fanı, çatı tipi fan , baca tipi fan , çatı fnaı fiyatları, baca fanı fiyatları, baca aspiratörü, baca tipi fan , baca tipi aspiratör, baca havalandırma fanı, baca motoru, davlumbaz fanı, baca tipi emici fan , çatı fanı fiyatları, ısıya dayanıklı çatı baca fanları, seyrek kanatlı çatı baca fanı.


Taşınan havanın özelliğine göre seyrek ve sık kanatlı fan çarkları kullanılmaktadır. Endüstriyel tesisler, hastaneler, oteller, alışveriş ve ticaret merkezleri, konutlar ve daha birçok yaşam alanı için verimli, ekonomik ve uzun ömürlü hava koşullandırma ürünlerini sizlerle buluşturmaktadır. EMAK ürün yelpazesinin radyal tip çatı fanı. SS aralığında imal edilebilir.


ATI TİPİ FAN : Günümüzde genellikle endisturiyel fabrikalarda kullanılır. Kulis ölçüleri üzerine montajı yapılacak olan çatı tipi fana uyumlu olarak çıkarılmıştır. Montaj bölgeleri hava koşullarında etkilenmemesi için susturucu alt flanşı saçaklı olarak yapılmış üst flanşı ise çatı tipi fan içine girerek korunmuştur. Bunların yanı sıra flanş bağlantılarının mukavemeti.


Çatı tipi fan

TL Kdv Dahil 28TL Kdv Dahil İNCELE. Firmamızın üretmiş olduğu RADYAL FANLI ÇATI TİPİ ASPİRATÖRLER 20. Fiber glass şapkası sayesinde elektrik motorunun dış etkenlerden etkilenmesi önlenmiştir.


Ayrıca elektrik motoru , çatı aspiratörünün dizaynı dolayısıyla , içinden geçen akışkan ile temas etmemektedir. Baca üzerine montaj kolaylığı Cam elyaflı gövde yapısı ile hafiflik ve dış ortamda çalışabilme Fan kısmı koruma kafesli Farklı devir seçenekleri ile geniş. Sanayi aspiratörü-hücreli fan -klima santrali-jet fan - çatı fanı-kanal fanı-havalandırma fanı-aspiratör imalatı FANSAN Markasıyla üretimini sürdüren firmamız 4. BRF çatı fanları duman egzoz fanları olarak da endüstride ve yaşamsal alanlarda sıcak baca gazlarının atılmasında çalışmaktadırlar. BRF 5Bahçıvan Aspiratör ç atı tipi fan üzerine teknik destek almak için firmamıza danışabilirsiniz.


Kullanım ömrü uzun olmasından dolayı tercih edilir. EC motorlu çatı tipi fan fark basınç sensörü 0-V sinyal çıkışlı manuel yada otomatik sensörler ile komplike çalışabilme özelliğine sahiptir. Dikkat: EC motorlar elektronik yönlendirme ünitesi olmadan asla çalıştırılmamalıdır.


W ile 2kW kapasite aralığında 1. Yaşam mahalinden uzaklaştırılan fan ile beraber ses ve olası kirli egzoz gazları da uzaklaştırılmış olur Fiyatlar ve teklif için firmamıza danışınız. Kapalı Mekânların Hava Kalitesini Arttırmak Amacıyla, BRF Çatı Fanları Dıştan Rotorlu Motor Ile Düşük Gürültü Seviyesinde Çalışırlar. Plug Fanlı Radyal Çatı Fanları.


Sık kanatlı, düşük ses seviyeli ve yüksek performanslı olan fan kolaylıkla açılıp kanat temizliği kısa sürede yapılabilir. Taşınan Maksimum Hava Sıcaklığı 120°C, Düşük Ses Seviyeli. AIR - FAN Hava Tekniği Cih. Gücü , bilgi ve tecrübesinde.


Genleşme Kompansatörleri. Vantilatör Klima İmalat Ltd. Binaların, fabrikaların çatılarından güçlü hava çekimi ile kısa sürede hava tazeliği sağlar. Açıklamacheck_circle_outline. AİRSAN HAVALANDIRMA BACA İletişim formunu doldurduğunuz takdirde en kısa zamanda geri dönüş sağlanacaktır.


Çatı tipi fan

Korozyona dayanımlı AlMggövdeli, geriye eğik seyrek kanatlı. Dünyanin En İyi Üretimi ile Euroofan Sizlere Endüstriyel Fan ve Kelepçe Çözümleri Sunmanin Yaninda Garantili Bir Hizmet Saglama Anlayışıyla Havanıza Deger Verir. PR-CTA serisi çatı tipi aspiratörler galvanizli sacdan üretilmiş ve aspiratör gövdesi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. SALYANGOZ FAN ve salyangoz fanın nerelerde kullanıla bileceği ayrıca salyangoz fan çeşitleri ile ilgili tüm detaylar için ziyaret edin.


Uzmanlık konusu havalandırma sistemleri olan firmamızın ana ürünü endüstriyel ve konfor fanlarıdır. Endüstriyel fan alanında Avrupa’nın en geniş yelpazede fan üretimine sahip SODECA’nın resmi ve tek Türkiye temsilcisidir. En uygun Çatı tipi fani fiyati fansepeti. Tipi Fanlar Ne İşe Yarar.


Detaylar ve sipariş için bizimle iletişime geçebilir, web sitemiz üzerinden online sipariş de verebilirsiniz. May eksenel akış çatı fanı. Model, orta düşük basınç ve geniş akışlı durumlar için uygun WZT4-tipidir. Emişli Alçak Basınçlı Radyal Fan Dayanıklı gövdesi ile her alanda kullanılabilir.


AVM, restorant, ofis, gibi sessizlik ve konfor alanlarında kulanılır. Kapalı mekanların hava kalitesini arttırmak amacıyla, çatı fanları dıştan rotorlu motor ile düşük gürültü seviyesinde çalışırlar. Geriye eğimli seyrek kanatlıdır. Uzun süre bakım gerektirmeden çalışabilmektedir.


Çatı tipi fan

Direk akuple tahrik olarak imal edilir. Teknik ve Daha Detaylı Bilgiler İçin Bize Ulaşın. Klima Havalandırma sektöründe dünya trendlerine yön veriyoruz.


Otomatik Kontrol Sistemi Jet Fan Sistemleri Fanlar. BACF Serisi Yatay Atışlı Aksiyel Çatı Fanı HAKKIMIZDA Fan Teknik kurulduğu günden beri İzmir’den tüm Türkiye’ye havalandırma ihtiyaçları için fanlar satmakta ve imal etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar