16 Eylül 2016 Cuma

Og kesici

Og kesici

OG Anahtarlama ve Kumanda Tesislerinde. Basınçlı havanın sağlanması için hava kompresörleri, yüksek basınçlı havanın dağıtımı ve depolanması hava tankı ve boru tesisatı gibi ek donanım gerektirir. Ayrıca açma ve kapama işlemleri. Sektörel deneyim ve birikimi ile Türkiye’nin miras ve değerlerini koruyarak, hissedarlarına, çalışanlarına ve paydaşlarına. Hacimlerinin küçük olması, özellikle kapalı mekanlarda kullanıma uygun olması, SFgazının iyi bir yalıtkan olması, çok sık bakım gerektirmemesi gibi nedenlerden dolayı OG ve YG sistemlerinde çok kullanılan bir kesici çeşididir.


Og kesici

Daha sonra kesicinin giriş ve çıkışındaki ayırıcılar açılır. Tesiste kesici bulunmuyor ise sistemdeki bütün yükler devren çıkartıldıktan sonra ayırıcı ile açma, kapama işlemleri ozman yapılır. Sonra kesici kapatılarak sisteme enerji verilir. Firma olarak hava yalıtımlı hücre, beton köşk, metal clad hücre, kuru tip trafo, ayırıcı, gaz yalıtımlı hücre, orta gerilim, rmu, modüler hücre, kablo başlığı, trafo, gazlı kesici, trafo merkezi, vakum kesici, yağlı tip trafo vb.


Kesiciden önce ve sonra yer alırlar. Sistem tekrar enerjilenmek istendiği zaman önce ayırıcılar kapatılır. Yük ayırıcısı ve sigorta bileşeninde, orta gerilim ( OG ) sigortalar ve pim iletim mekanizması bulunur. Ayırıcı kesinlikle yük altında açılmamalıdır. EKOSinerji vakumlu kesiciler , ark söndürme amaçlı geliştirilmiş en ileri teknoloji olup aynı zamanda en önemli elektrik ekipmanlarından biridir.


The document has moved here. Dağıtım sistemine ait tüm ana ve alt istasyonlarda tüm AG şalter ve güç kaynaklarının (Generator, Ups …v.b.), tüm OG kesici ve ayırıcıların durumlarının izlenmesi ve kontrolü, Tüm istasyonların bir ana merkezden izlenmesi ve kumandası için SCADA ve PLC yazılımlarının konfigürasyonu. AT yüksek gerilimli kesiciler durumunda, ikiz grafit memeye sahip bir kontak sistemi önceden stres miktarı yani kesme işlemi ve dönüştürülen akım ne olursa olsun sabit ark söndürme özellikleri ve sürekli dielektrik enerji sağlar. AG ve OG elektrik dağıtım tesisleri: Ġndirici Merkez (ĠM), dağıtım merkezi (DM), kesici ölçü kabini (KÖK), trafo binası, direk tipi trafo postası, enerji nakil hattı (ENH), alçak ve orta gerilim (AG- OG ) dağıtım Ģebekesi, genel aydınlatma tesisleri, kompanzasyon tesislerini, 1. Bu tip kesiciler , transformatör fiderlerinde ve tekrar kapamasız ya da üç fazlı tekrar kapama yapılacak fiderlerde kullanılır.


Linkleri Sadece Teknik Paylaşım Platformu Üyelerimiz Görebilir. OG Metal mahfazalı hücrelerde kullanılan kesiciler için de yol gösterici olması bakımından kısmen kullanılabilir. Ana ekipmanlarından en göze çarpan kesicilerin yapısıdır. Yeni ve kapsamlı W-VAC tipi serisii kompakt kV, 17.


Alternatif akım iletiminde devreyi kesmek için kontaklı anahtarlar kullanılır. Bakım sırasında açma ve kapama zamanları mutlaka ölçülmelidir. Elektrikli Malzeme ve Donanımlar sektörüne kayıtlı OG KESİCİ ürününün sektorum. DİCLE EDAŞ MAL ALIM İŞİ İHALE İLANI.


Kaset ve yerden hareket eden vakum veya SFkesiciler kullanılmaktadır. Bu özellik, dünya üzerinde sadece. Sorularına elimizden geldiğince cevap vermek istedik. SFkesici , b ay›r›c›lar. Anahtarlama bölümünde, anahtarlama elemanı ( kesici -kontaktör vb.), çekmeceli tip araba, araba ve toprak bıçağı tahrik mekanizmalarının bulunduğu OG hücre kapısı, birbirinden bağımsız ve kilitlenebilen topraklı metal ayraç bulunmaktadır.


Down votes, mark as not useful. SFkesme teknolojili devre kesici , anahtarlı yük ayırıcı ve sigorta ayırıcısı içerir. SMserisi, tüm OG sekonder yeraltı dağıtım uygulamaları için son derece güvenilir Hava Yalıtımlı modüler üniteler sunan kapsamlı ve yükseltilebilir bir seridir. Hücrelerde kullanılan OG techizatının ortak elektriksel özellikleri ve anma değerleri en az aşağıdaki gibi. OG işletmelirinde ki dağıtım panolarını korumak amacı ile kullanılan parafudr, ag parafudr’ dur.


Gelişmiş altyapısı ile sistem Kamu İhale Kurumu (KİK) ile birlikte, binlerce kamu kurumunun web sayfasını tarayarak ilanlı ve ilansız ihale duyurularını bulur ve tek bir noktada toplar. OG Hücresi Test Kontrol Bakımı. Trafo Montajı ve Devreye Alma. Orta Gerilim Enerji Odası Bakımı. Yeniden yapılanma çalışmaları sonucunda BARMEK HOLDİNG kuruldu.


Og kesici

Yüksek Gerilim Topraklama Ölçümü. Diğer OG devre kesicilerine kıyasla, vakumlu devre kesiciler , özellikle bakım gerektirmemeleri ve kritik durumlarda bile başarı ile açma kapama işlemini gerçekleştirebilmeleri,çevre dostu olmaları gibi bir çok avantajlar sunarlar. Vakumlu devre kesici arkı ideal olarak söndüren bir devre kesicidir. A e kadar çekmeceli tip, 63kA e kadar kısa devre akımı ve 38kV a kadar tüm enerji sektörünün emrindedir. OG dağıtım sistemleri için ihtiyaç duyulan fonksiyonel özelliklere sahip farklı tiplerde hücre tasarımlarımız mevcuttur.


Firmamızın kurmakta olduğu enerji otomasyon sistemleri genel olarak, tesislerde bulunan trafoların, jeneratörlerin, alçak gerilim (AG) panolarının ve şalterlerinin durum ile arızalarının izlenmesi ve kumanda edilmesi, orta gerilim ( OG) kesici ve ayırıcılarının izlenmesi ve kumandası, enerji analizörleri veya güç. Mevcut ürünleri görüntülemek için başka bir ülke seçebilir veya şirket bilgilerine göz atmak için Küresel web sitemize gidebilirsiniz. Web sitemize hoş geldiniz. Sistemde oluşan kısa devre veya aşırı akım ile ana ergime elemanı sigorta görevini görüp eridikten sonra mekanik gösterge mekanizmasını harekete geçirir.


Sigortanın vurucu pimi hem devre kesicilerin açma mekanizmasını harekete geçirir,hem de bir gösterge olarak çalışıp hangi sigortanın attığını gösterir. Jemeppe fabrikası, AG tarafında meydana gelen herhangi bir arıza durumunda, OG tarafının etkilenmemesi için, OG devre kesicileri ile AG panolarındaki açık tip ana devre kesicileri arasında kilitlemeye ihtiyaç duymaktaydı. Merhaba, Referanslar İçerisinde İstediğiniz Referansa Kolay Ulaşmak İçin İstediğiniz Harfe Tıklamanız Yeterlidir. Arkadaşlar redresör grubu çalışmayan bir kesicili OG sistemde Kısa devre anında veya başka bir arızada kesici kendi açma yapar mı? Redresör grubu çalışmayan OG sistem tamamen korumasız mıdır?


A ve 75kA e kadar tip tesli ve çekmeceli Vakum kesici içeren Metal Clad Panolar hem Arc Resistant ve Non-Arc tasarımlarla ağır sanayinin hizmetindedir. Metal Clad panolar IEC LSC2B-PM standardına uygun Metal Bölmelendirmeye sahip olup işletmecinin can güvenliği tamamen garanti altına alınmıştır. Firmamız OG kesici , AG şalter bakım onarım dallarında yıllık AEG-ETİ tecrübemiz ve her biri alanında uzman kadromuzla teknik sorunlarınızı gidermek ve sizlere ekonomik kriz şartlarında uygun fiyata kalite anlayışını benimsemekteyiz.


Og kesici

Akım Gerilim trafosu, kesici , ayırıcı, parafudr, hat tıkacı, güç trafosu montajı. Mesnet-geçit, zincir izolatörleri, gergi ve askı takımlarının montajı. Güç ve sekonder kablolarının montajları.


Enerji otomasyon sistemlerinde gene olarak tesislerde bulunan trafolarin,jeneratörlerin,AG panolarinin ve salterlerinin durum ve arizalarinin izlenmesi ve kumanda edilmesi , OG kesici ve ayiricilarin izlenmesi ve kumandasi saglanmaktadir. Enerji analizörleri veya güç dönüstürücü cihazlar kullanilarak akim ,gerilim,güç,güç faktörü. ENERJİ OTOMASYONU ve ENERJİ İZLEME SİSTEMLERİ.


Enerji otomasyon sistemleri genel olarak, tesislerde bulunan trafoların, jeneratörlerin, AG panolarının ve şalterlerinin durum ile arızalarının izlenmesi ve kumanda edilmesi, OG kesici ve ayırıcıların izlenmesi ve kumandası, enerji analizörleri veya güç dönüştürücü cihazlar kullanılarak akım, gerilim, güç,güç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar