15 Eylül 2016 Perşembe

Multimetre tavsiye

Problarının dandik olması, ölçü aletinin ucuz olması. Bunların hiçbiri geçerli bir neden değil. O hacı amca daki kanalına 220binden fazla kişinin üye olduğu Avustralyalı elektronikte aşmış biridir. Adı Dave Johnson beğenmediği birşey olursa hiçbir firmayada lafını esirgemez. Test için açtığı cihazların içini koklaması meşhurdur.


Multimetre tavsiye

Bence true rms olması önemli bende uni-t ut61c modeli var memnunum. Sanada outo range , auto off ve true rms multimetre tavsiye ederim. Merhabalar arkadaşlar tane multimetre arasında kararsız kaldım ikiside yaklaşık olarak aynı fiyat marka,model,özellik ve sağlamlık olarak hangisini önerirsiniz. L,C,F ölçümü olması başlangıç aşamasında iyidir 2. Yalnız gerek güç elektroniği işlemleri, gerek dijital işlemleri için bana güzel bir multimetre önerisi yapacak, bu konuda deneyimleri olan arkadaşlardan öneriler bekliyorum. UT71C VEYA UT71E tavsiye edebilirim, şimdiki aklım olsa kıyarım paraya iyi birşey alırım, ölçü aleti olayını kapatırım.


Dijital multimetre fiyatı, multimetre firmaları tarafından dayanıklılığı ve hassasiyetine göre belirlenir. Bir proje tamamlandıktan sonra güç kaynağının kontrol edilmesi için mutlaka bir multimetreye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu yüzden sizin verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda, cihazı oradan alacağım.


Zaten tahminime göre orada da yoksa hiç bir yerde yoktur. Yada varsa da kat pahalıdır. Avometrede en bilindik markalar mevcutsa bu markalardan almak isterim. Mesela anakart olarak en iyi marka asus, gigabyte şeklinde yorumlanır.


Teknolojisinin ilerlemesi sayesinde yeni özellikler kazandırılan avometre yeni ismi ile multimetre olarak adlandırılır. Alternatif akımı, gerilimi ve direnci ölçmeye yarayan bu cihazlar, analog ve dijital olmak üzere iki farklı çeşitte bulunur. Kdv hepsi olsun otomatik şeçili olsun dersen. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Ezbere aldığım bir multimetreydi, beklediğimden fazlası çıktı. UT139C UNI-T marka dijital multimetre çeşitlerindendir. Geniş LCD ekrana sahiptir. Teknik bilglerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.


Bu konu elektronikle ilgilenen birçok arkadaş için yaratrlı olacaktır. Abone olmanızı tavsiye ederiz. Ayarlara bağlı olarak, multimetre , bağlantınızın koptuğuna, güçsüz, zayıf bağlantılara, hatalı parçalara ve daha fazlasına sahip olup olmadığınızı söyler. Tüm numaraları, kadranları ve anahtarları ile, bir multimetre (bir volt-ohm metre veya VOM olarak da bilinir) oldukça korkutucu olabilir.


Ama artık üst seviye bir cihaz alma vakti geldi. Fluke, Uni-T, TT Technic, Proskit vs. Evde kullanabileceğim ama profesyonelliğe yakın bir cihaz tavsiye edermisiniz.


Röle,fan,potansiyometre,termik sigorta,güneş paneli ve binlerce ürün avantajlı fiyatlarla tek tıkla ayağına gelsin. Arkadaşıma aldık ve çok memnundu. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Tüm Yorumlar (7) ) Ekstra indirimli fiyat. Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun!


Multimetre tavsiye

En iyi hizmetten ve tasarruftan yararlanın. Sırala: Tavsiye Etmek Popüler Yeni Oylama Trend Fiyat. Web sitemizden satın alacağınız bütün ürünler gün değişim ve iade süresine sahiptir. Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış. Multimetre Kategorisindeki En Çok Satan Ürünler.


Bütün kademeleri çalışıyor paketleme özenli güne elime ulaştı. TL2ile kullanilmasi tavsiye edilir. Kampanya ve duyurularımızdan haberdar olmak ister misiniz?


Multimetre tavsiye

Diyodların dijital multimetre ile ölçümü basittir yönlü yapılır ölçü aletinde kademe diyot sembolüne getirilir bu kademe bir çok ölçü aletinde aynı zamanda. DC Motorlar Step Motorlar Servo Motorlar AC Motorlar Lineer Motorlar Selenoid Bobin - Valf Titreşim Motorları Drone Motorları. Elektrikle alakalı bir iş yapıyorsanız, kullanabileceğiniz en iyi araçlardan biri multimetredir. Bir multimetre edinmiş ancak kullanmayı bilmiyorsanız, okumaya devam etmenizde fayda var.


Cihaz ayarlanabilir eğimi ve menteşeli bacakla bir test cihazı gibi görünüyor. Model ölçüm geniş bir özellikleri vardır. Ayrıca, cihaz, bir batarya durum göstergesi ile donatılmıştır. Fluke 77-IV dijital multimetre en elektrik ve elektronik sorunları onarmak için gerekli özelliklere sahiptir.


Multimetre tavsiye

Bu metre kullanımı basit ve daha ölçüm fonksiyonları, en son güvenlik standartlarına uygunluk ve görüntülemek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar