26 Eylül 2016 Pazartesi

Salyangoz aspiratör

Aspiratör markaları ve fiyatları Beyaz Eşya kategorisinde. TL 17TL (1) fanlarburada 99. Salyangoz aspiratör fiyatları modelleri Dündar cm16. E - Bültene kayıt olun kampanyalardan ilk siz haberdar olun ! AVM , bir Yeniay tescilli markasıdır.


Salyangoz aspiratör

Direkt akuple radyal salyangoz aspiratör. Alçak basınçlı kare tip salyangoz fanlar. Kare gövdeli, bakım kapaklı salyangoz. Orta basınçlı tip salyangoz fanlar.


Dar gövdeli, sac kanatlı salyangoz fanlar. TL Kdv Dahil 44TL Kdv Dahil 30. Salyongaz aspiratör fiyatları nı araştırarak bütçenize uygun bir ürünü kolaylıkla bulmanız mümkündür. Tozlu ve yağlı ortamların havalandırılmasında ve taşımada kullanılan orta basınçlı salyangoz fanlar uygun fiyat aralıklarıyla satışa sunmaktayız.


Muhtelif makinelerin soğutulmasında, asansör gibi dar mahallerin havalandırmasında, katı yakıtlı kazanlarda, doğru akım motorlarının soğutulmasında, yat klimalarında ve elektrik panolarının soğutulmasında kullanılırlar. Sürekli ekip çalışması ve kaynak iyileştirilmesi. Müşteriye hep daha iyisini sunmak. Pnumaralı standımızda tekrar yerimizi alacağız.


Kirlenen havanın temizlenmesi ya da bulunduğu ortamdan dışarıya atılması için fan ve aspiratörler kullanılmaktadır. Aksiyel, radyal, salyangoz fan, baca aspiratörü , mutfak aspiratörü ve banyo aspiratörü gibi çeşitler bulunmaktadır. Fiyatlar, ürünün tipine ve kullanım alanına göre farklılık göstermektedir. PR-SF serisi salyangoz fanların istenilen debi ve basınçta imalatı mümkündür.


Motor, hava akımının dışında olduğu için yüksek ısılarda, yağlı, kurumlu ve tozlu alanların havalandırılmasında kullanılmaktadır. Geriye eğimli ve öne eğimli olarak imalatı gerçekleştirilebilir. Yüksek basınçlı olan modellerde fanlar motor miline direk akuple edilmektedir. Firmamız hücreli fanlar, salyangoz fanlar başta olmak üzere havalandırma sektörü için her türlü fan imalatını titizlikle yapmaktadır.


Projelere Özel Üretimler. Tüm veriler TSE ve EC normlarına göre ölçülmüştür. Ses seviyesi ölçümü üründen 1. Sanayi aspiratörü -hücreli fan-klima santrali-jet fan-çatı fanı-kanal fanı-havalandırma fanı- aspiratör imalatı FANSAN Markasıyla üretimini sürdüren firmamız 4. Bu tarz fanların çeşitleri vardır ve bunların hepsinin ayrı bir işlevi bulunmaktadır. AN Elektrik - Havalandırma Cihazları sayfasında ürün çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz!


Basınç farkı oluşturan fanlara radyal fan denir. Meydana gelen hava etkisi merkez kaç (santrifüj) kuvvet doğrultusunda işlev görür. Monofaze ve trifaze olmak üzere iki ayri tiplerdir. Tamami metalden olan yapisi ile çok saglamdir.


Pervaneleri boyutlarina göre en ideal açida imal edilmis ve maksimum debi saglanmistir. Elektrik baglantisi üzerlerindeki klemensten rahat ve kolayca yapilir. Karşılaştır Karşılaştır 25. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Firmamız hakkındaki duyuru ve kampanyalardan anından haberdar olabilirsiniz.


Salyangoz aspiratör

Bacalı ya da karbon filtreli kullanım 1xW lamba Enerji tasarrufu sağlayan salyangoz motor Yıkanabilir çift alüminyum kaset filtre 1mm baca çıkış. Karayolları Mahallesi 648. Mutfaktaki havayı temizleyen aspiratör modeli, mutfağınızın her daim temiz kokmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. TL Aırcol Plastik Kanal Havalandırma Fanı 1mm.


ASTOR KAPI AYDIN boya bölümü duvar tipi exproof fan. LEZİTA ABALIOGLU YEM FABRİKASI TURGUTLU fabrika havalandırmasında kullanılmak üzere radyal tip fan. BOYTEKS KAYSERİ 1KW radyal exproof fan.


BAK AMBALAJ makina üzerinde bulunan fanların yenisinin yapılması. KILIC DENİZ MUGLA MİLAS YEM TESİSLERİ pişirme fırını ısıya dayanıklı aksiyel fan. PAK GIDA KEMALPAŞA tesis.


Bahçe salyangozları açık havada –bahçe teraslarında, ormanların açıklıklarında– sevişiyor. Ve bunu bir, iki, üç saat boyunca sürdürüyor. Alakarga, sarı asma kuşu, kurbağa, yılan, kır faresi, fare, böcek gibi onları yemek isteyecek hayvanlar tarafından görülmesine aldırmadan gökyüzünün altında çiftleşiyorlar. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Salyangoz aspiratör

Plastik malzemeden yapılmış olması ve hafifliği sayesinde mutfak ocak üstü gibi yerlerde kullanım için idealdir. Taştanlar havalandırma sistemleri, yeni nesil havalandırma. Alçak Basınçlı Radyal Fan Bu fanlar öne eğik kanatlı fan grubuna girer.


FC) fanların kanatları pervanenin dönüş yönüne doğru eğimlidir. Uygulamada kullanılan bazı aspiratörlerin özellikleri ve kullanıldıkları yerler ana başlıklar halinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar