13 Ekim 2016 Perşembe

Basit elektronik hobi devreleri

Sizler için en basit elektronik devreleri sıralamaya çalıştık. Aklınıza takılan soruları sitemizde arattırabilirsiniz. Transistör, kondansatör, direnç bağlantılarının nasıl yapılabileceğine dair onlarca konumuz mevcut.


Bugün paylaşacağımız elektronik devrenin adı arduino kontrollü radar devresidir. Odamda bulunan kitapları kurcalarken askeri. FREKANS AYARLI PWM DEVRESİ , HİDROLİZ DEVRESİ , MOTOR HIZ KONTROL DEVRESİ 0-15Ah.


Elektronik devre uygulamalarında eğer zamanı ayarlamanız gerekiyorsa kullanmanız gereken entegre 5dir. WordPress’e hoş geldiniz. Bu yazıyı düzenleyin ya da silin. Basit elektronik tuşlayıcı.


Basit elektronik hobi devreleri

Bir adet mıknatıs ve reed anahtar yardımıyla bisiklet hızını ölçerek LCD’de görüntüleyen elektronik devre yapımı. Devre 7opamp üzerine kurulu. Tema resimleri gaffera tarafından tasarlanmıştır.


Blogger tarafından desteklenmektedir. Hazır devreler ve ilgili tüm elektronik ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilir, online alımını yapabilirsiniz. Buton - Anahtar - Switch. Bakırlı plaket, baskılı devre ve elektronik projelerde delik delmek için.


Basit elektronik hobi devreleri

Pil için göstergeli şarj makinesi yapımı. Elektrik- Elektronik Evcil Hayvanlar Ev-Dekorasyon Fotoğraf Giyecek Müzik Otomobil Outdoor Sanat - El işi Spor Tuhaf Şeyler Video Anlatımlı Projeler. Gerekli malzemeler: 1- Zaman saati (zaman ayarlı priz) Analog veya dijital türde. Hobi devreleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz fiyat avantajıyla hobi devresi satın al.


D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. Bir Doğan Online Markasıdır. Günümüz teknolojisinin geldiği noktaya bakıldığı zaman geçmişe göre bir hayli yol geldiğimiz ortadadır.


Bu devre ile güç kaynağınızı daha güvenilir hale getirebilirsiniz. Doodle Jump 8xDot Matris Ardunio Nano. Elektronik Hobi ürünlerini ve tüm endüstriyel elektronik malzeme çeşitleri fiyatlarını görebilir, online alım yapabilirsiniz. Hobi amaçlı yapabileceğiniz çeşitli elektronik devre linkleri Su Seviye Göstergesi : Bu Su Seviyesi Göstergesi projesi, bir üst tankta veya herhangi bir su kabında su seviyesini algılamaya ve işaretlemeye yardımcı olan basit bir mekanizma kullanmaktadır.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Araç Park Sensörü Metal Dedektörü Şifreli Kilit Hareket Dedektörü. Tag Archives: elektronik hobi devreleri Yazı dolaşımı. Mini USB Şarj Aleti Yapımı. Bu basit proje ile, USB’den şarj olan bütün cihazlarınızı pil ile şarj edebilirsiniz.


Pil olarak alkalin kullanmanızda fayda var. Bu konumuzda basit bir yağmur dedektörü devresinin nasıl yapıldığını işleyeceğiz. Elektronik ilgisi olan hemen hemen herkes tarafından ilk yapılan devrelerden biride fm verici devresidir. Bu sayede karmaşık gibi gözüken bir çok elektronik uygulamanın pratikte ne kadar basit ve uygulanabilir olduğu gösterilebilmektedir.


Elektronik Hobi kitabına göstermiş olduğunuz ilgiden ve çeşitli sitelerde yazılan güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bir çok hobby devrelerini kolaylıkla yapabileceksiniz. Bireysel kullanımlar dışındaki kullanımlar iznime tabidir. Bir elektronik devre şemasına teknik bir kitap sayfasında, cihaz kataloğunda veya internet sitesinde mutlaka rastlamışsınızdır. Bu şemalar basit yapıda olabileceği gibi çok karmaşık bir yapıda da olabilir.


Diğer projelerden biraz farklı ve görünüm olarak daha da geliştirebileceğiniz bir proje olacaktır. V güç kaynağı 12V 30A PSU 13. V 20A PSU Watt Amplifikatör 1Watt MPAraba Yükselticisi Bölge Alarmı 2. Güç kaynaklarınızı korumak amacıyla yapılmış basit bir elektronik sigorta devresi.


Bu blog size elektronik bilmeseniz dahi size devre yapmayı öğretebilir. Elektromanyetik Fırlatıcı CoilGun uygulaması tasarım olarak basit sayılır ama etkisi oldukca güçlü. Elektronik projeler, elektronik devreler , teknoloji tasarım projeleri, arduino, raspberry pi, akıllı ev, IoT, stem, kendin yap, scratch projeleri burada.


Geleneksel programlama dillerinin aksine kullanıcı. Bir devrede birden fazla ampul ve pil de bulunabilir. Pil, pil yatağına yerleştirilir ve devrede elektrik kaynağı olarak görev yapar. Pil tarafından üretilen elektrik, devrede iletken kablolar sayesinde iletilir.


Bu devre çok basit görünse de yapılışı her devre gibi emek ister. ELEKTRONİK DEVRELER hakkında falconfight tarafından yazılan gönderiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar