27 Ekim 2016 Perşembe

Opel vectra b kasa motor elektrik tesisatı

Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. Opel Omega B Silecek Kolu. Motor Buji Kablosu Takımı. OPEL VECTRA B MOTOR İÇİ TESİSAT. Hoşgeldiniz Sayın: Misafir Müşteri Girişi Yapın Kayıt Olun.


Opel vectra b kasa motor elektrik tesisatı

CDX manuel şanzıman Vve özellikle tüp takılmamış tertemiz opel vectra b kasa kullanıcısı olarak diyorum ki …. HEM KAPIŞMA KONUSUNDA UZAK KAÇIN HEMDE ALICIYSANIZ UZAK KAÇIN …. Aramayı Favorilere Kaydet. Dışına aynı gün hızlı kargo imkanı sunmaktayız. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz. Göğüs , Torpido, Piston, Piston Kolları, Enjektör, Enjektör. Slm opel vectra ücüncü spot lambasi varmi varsa fiyati nedir.


Arkadaşlar topiği inceledim ve piyasada haddinden fazla Vectra B kasa bulunduğu halde hakkında yararlı bilgi alabileceğim bu araçlara ait topic bulama. En uygun fiyatlara temin etmek için bizimle iletişime geçiniz. Termostat 92lik yeni takıldı kalorifer peteği ise yeni değişti fakat aracım ısıtmıyor kalorifer peteğine giren boru sıcak el değemeyecek kadar ve cıkısıda cok sıcak ateş gibi fakat aracım ısınmıyor aracım durdugu yerde cok güzel ısıtıyor fakat hareket haline geçtigi.


OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı. Uzay kasa diye tabir edilen Vectra B modeli ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Son olarak yağ yakıyorlar. CD Otomatik Vites aracım var. Bir hafta kadar önce aracın orjinal egzos manifoldunu ses yapıyor gerekçesi ile değiştirdim.


Yerine yan sanayi yeni bir manifold takıldı. Bu değişimden gün sonra aracım. Bir arkadaşıma vectra b kasa dizel araba almayı düşünüyoruz.


Opel vectra b kasa motor elektrik tesisatı

Manuel olan camları, elektrikliye çevirmek için kullanılır. Cam kaldırma modülü montaj. Elektrik teçhizatına yük bindirmez. Benim aracımda da immobilizer arızası vardı fakat bazı tepkiler veriyordu. Yapılacak kontrol neticesinde sorunun ne olduğu anlaşılabilir.


Umarım yağ pompası arızasından dolayı yada motor yağının azalmasından kaynaklı motor kitlenmesi olmamıştır. Sorunlar hafta içinde onarılmış. Araçların 44’ünde sorun çıkmış.


Opel vectra b kasa motor elektrik tesisatı

KASA TİPİ MODEL YILI MOTOR TİPİ. Basit bir sıcaklık gösterge devresi tesisatı olarak sıcaklık göstergesi, ikaz lambası (watt – var ise), hararet. Irtibat telefonlari emre bey 0. Vectra Astra Corsa Meriva Zafira Agila Mokka Antara İnsignia Movano Vivaro Askona COMBO CALİBRA OMEGA. Connect Escord Explorer Fiesta Festiva Focus Focus C-Max Fusion Ford Ka Mondeo Scorpio Sierra Tourneo Transit. NARTCAR - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden.


D - Açık Kasa Kamyonet Satışı. Bu durum haftada bir oluyor. Düşük akü ile aracı kullanmak veya sürekli vurdurarak çalıştırmak araçta daha büyük elektrik arızalarına zemin hazırlar. Tesisatı kontrol ettirin derim. Tabi ki şoföre ve başka pek çok değişkene bağlı.


O şahlanmayı bilen bilir. Konsol aydınlatmalarını led yaptırmak istiyorum. Gösterge paneli,butonlar vites ve klima aydınlatmaları,ayrıca bu aydınlatmalara uyumlu in. Bazen sekmanlar yuvalarına mumlaşma sebebiyle sıkışabilir.


Teknenin tüm elektrik tesisatı ve panosu tamdır. Komple deri minder takımıda mevcuttur. Teknede hp motor vardı Kaptanlık belgesi istediği için. Fakat ondan sonra üretilen araçlar, Maksimum sürat dışında, hiçbir performans konusunda iddaalı olamadılar.


Opel vectra b kasa motor elektrik tesisatı

Test sürüşünün çoğunluğunda manuel kullanımda kullandım. Ancak yüksek devirlerde içeri motor sesi alıyor. Kendi aracımdan sonra iç mekanı daha teknolojik ama plastik kalitesi yönünden zayıf olduğunu gördüm.


Yinede B sınıfı bir araç için. Turhan Cemal Beriker Blv. Buick Excelle Için Emme manifoldu conta Giriş 1. ARACIM SABAH İLK ÇALIŞTIĞINDA STOP EDECEKMİŞ GİBİ SARSINTILI. Aracınızın elektrik tesisatı sağlam değilse sık bozulan bir parça olduğunu da eklemem gerek.


Eğer bir daha bozulma yaparsa üzerinde TOPRAN yazan sensörü sakın taktırmayın bunun haricinde bir bilgiye ihtiyacınız yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar