4 Ekim 2016 Salı

Common rail arızaları

Merhaba lar dizel yakıt pompasın neden bağlantı yerleri geniştir. Araç ilk marşta almayıp biraz daha bastıktan sonra çalışıyorsa bu sorun enjektörlerin tamiri valf grubunun bozulmasından dolayı geri dönüş de olan basınç kaybından dolayı aracın geç çalışma. Onun için kızdırma bujileri vardır. Yüksek ısı vererek mazotun akışkanlığını normal seviyeye getirir.


Belli başlı yaşanan pompa enjektör arızaları. Rail Element 10- Yakit Basinc Vericisi, 100Nm 11- Basinc Valfi 12- Piezo Enjektörler Hata Diyagnozu Hatayi aramadan önce sunlari bakmamiz gerekiyor. Motoru calistirmadan önce Kullanim hatasi olmadigini , Yakit Deposu dolu oldugunu, Motorda Mekanik olarak iyi olduguna dair Kontrol, Aküsü Dolu, Mars Motoru gerekli Hizda dönmesi.


Genelde rail basınç sensörü arızaları makinada arıza verir. Dolayısı ile arıza vermeden değiştirmeyi önermem fakat çıkma varsa isterseniz takıp deneme yoluna gidin. Arkadaşlar merhaba, VW yeni nesil common rail dizel motorlarda. Enjektörler, kullanıcının gaz pedalına basma miktarına göre, yakıt kontrol.


Common rail arızaları

Pumpe-Düse (P unit injector) engine, traverse. Using our customer service: If the tips above have not clarified the technology type, then please contact our Customer Service department. We will be happy to help. Mazot pompası arızaları anında müdahale edildiğinde kolaylıkla düzelebilecek bir sorun iken, arızanın ihmal edilmesi veya ertelenmesi durumunda arıza, tehlikeli bir hale dönüşebilir. Ayrıca arızalı bir mazot pompası ile seyahat edildiğinde yakıt masrafları da oldukça artacaktır.


Dizel Motor Sesi Neden Artar ? Pompa, kalitesini sektörünün gereksinimlerinin farkında olmasına ve bu yönde hizmet vermesine borçludur. Tüm işlerinin odak noktasında tamamiyle müşteri memnuniyeti bulunmaktadır. Motor çalışıyorken yanarsa, yakıt filtresi içinde suyun biriktiğini bildirir.


Common rail arızaları

Yakıt buradan rail borusuna gönderilir. Ayrıca yakıt sistemi, egzoz sistemi gibi önemli parçaların da arızaları arıza tespit cihazına bağlanarak bulunabilmektedir. Yani her iki motor çeşitinde son söz enjektörlerindir.


Rekor ve bağlantılar sızdırabilir. Emniyet supabı yay basıncı zayıflar. Dişli ile gövde arasında boşluk artar. Paletli tip besleme pompalarının arızaları. Bu değerlere sahip olan aracın en yüksek hızı 2kilometre ve durağan halden 1kilometre hıza çıkması 1saniye sürüyor.


Ayrıca gürültü seviyesi ve titreşimi en aza inen yeni nesil motorlar kaliteli yakıtla çalışmaya alışkın. Bosch üretimi orjinal enjektördür. Linea model aracınızın enjektörleri iyi bir mazot kullandığınız sürece 2- 2bin km gitmektedir. Emme ve Egzoz Manifoldu Nedir? Arızaları Nasıl Anlaşılır?


Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir? Bu da common - rail dizelleri hiç beklemeden çalıştırıp yürütmeye imkan tanır. Motorun max tork verdiği devri ve max tork devir bandını öğrenin ve vites. COMMON RAIL DİZEL MOTORLARDAKİ ENJEKTÖR YAPISI VE ARIZALAR Yeni nesil dizel enjektörlerin yapıları aşağıdaki resimde göründüğü gibi bir yakıt püskürtme. That means we can get more performance from almost any turbo diesel (both common rail and pump-nozzle) or blown petrol engine.


How much more power can I get with chip tuning? Significantly more: depending on the engine in your vehicle and the RaceChip model you choose, you can get up to more power and more torque. Aracınızı bulunduğu yerden servisimize özel çekici araçlarla getirmek kaydıyla, arızaları tespit edip, kısa sürede size sorunsuz çalışır vaziyette teslim edilmesini sağlanır. Common Rail Komple Enjektör;. Yakın bir gelecekte daha sarsıntısız ve sessiz, daha temiz ve daha hafif dizel motorların üretimi düşünülüyor.


Lpg enjektör süreleri düzgün ayarlı değilse veya enjektör arızaları ve hataları yüzünden bir çok sistemde benzine atma sorunu ortaya çıkmaktadır. Gaz filtreleri aşırı tıkalıysa regülatör basıncını etkileyeceği için benzine atma sorunu yaşanır. Yüzey sürtünmesini azaltır ve Enjeksiyon sisteminde oluşabilecek arızaları önler. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir.


Yeni Mitsubishi Fuso Canter kamyonet ve kamyonlar 3. Pturbo motorlar ile donatıldı. KTS 5ile tüm dizel elektronik araçlarda bulunan arızaları dk. Fiat modelleri ve GM bünyesindeki Opel ve Saab modellerinde çeşitli uyarlamalarla kullanılmıştır.


Gaz kolu bağlantıları ayarsız, tam gaza geçmiyor. Hava filtresi kirli,tıkalı. Bu faktörler görülüyorsa sebepleri araştırılmalıdır.


Common rail arızaları

Dikkat etmemiz gereken bir nokta var ki kesinlikle ihal edilmemelidir. Sık ve tamamlanamamış rejenerasyonlar sonucu oluşabilen arızaları engeller. Tüm common - rail ve pompa enjektör sistemlerinde güvenle kullanılır. Hiçbir şekilde yakıtın yapısını değiştirmeden, yakıta yağlama özelliği kazandırır.


Ancak, common rail sisteminde basınç üretimi ve enjeksiyon ayrılmıştır, yani, enjeksiyon için gerekli yakıt her zaman istenen basınçta bulunmaktadır. COMMON RAIL KDELPHI (DCM ) direkt dizel enjeksiyonu Beyin adı: Enjeksiyon DCM 1. Program N˚: 4C Vdiag N˚: Gerekli özel aletler Mültimetre. Koruma sistemlerini, yalıtımları ve kabloların geçtiği yolları dikkatle kontrol ediniz. Yeni dizel motor piyasaya sürüldü.


Arka aks ve stabilizatör contalarında aşınma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar