4 Ekim 2016 Salı

Glitter baskı

Glitter baskı

Görünüm olarak yaldız, sedef ve sim baskı birbirine benzerler ve ayırt etmek bazen zordur. Yapılan Desenlerin daha parlak Ve Göz Alıcı Görünmesi için Yapaılan işlemdir. Metatex sim tozları ile istenilen oranda karışır, sim tozlarının micron büyüklüğüne göre mesh ve altı şablonda baskı yapılması tavsiye edilir.


Glitter baskı

Pat renksiz ve şeffaf görünümlüdür. Cila, yüksek etkiyi, göz alıcı bir görünüm oluştururken ilave bir ışıltı katar. Lifler, yapıştırıcı üzerine takılı kalır ve orada fikse edilir, liflerin kesit uzunlugu istenen efektlere göre farklıdır. Galvo lazer glitter baskı kesim.


Bu amaç doğrultusunda ülkesi, sektörü, müşterileri ve tedarikçileri için güven ve saygınlık simgesi olmayı hedefler. Görünüş olarak yaldız, sedef ve sim baskı birbirine çok benzer ve ayırt etmek zordur. E-Bülten listemize kayıt olun yeniliklerden ilk siz haberdar olun! Başlıca serigrafi baskı , tampon baskı , endüstriyel etiketler, makine giydirme ve kapama, yalın üretim ve kalite sistem görsel panoları, yönlendirme levhaları, dekorasyon showroom kurulumları,kurumsal cephe ve bayi tabelaları projelendirme, üretim, montaj ve servis hizmetini sunabilecek tecrübeye sahiptir. Sim baskıyı elinize bulaşan simlerden ayırt edebilirsiniz.


Yılından bu yana faaliyet gösteren firmamız, yılı aşkın bir sürenin bilgi birikimiyle, her gün gelişen teknolojinin nimetleriyle yenilenerek büyümeye devam etmektedir. Desenhos para colorir das bonecas lol surpresa. Parça baskı sektörü için sürekli daha iyi ve daha fazla tasarruf sağlayan ürünler sunma amacı içinde çalışmaktayız. It is produced in every color including silver, gold and cherry colors.


Fosfor (karanlıkta parlayan) emprime baskı. Transfer takes place when it is moved to paper. CMYK fotoğraf emprime baskı. PİLİSELİ BASKI : Isı tutan ve katlanmaya elverişli olan kumaşı, deriyi veya kağıdı belli bir düzen içinde makine yardımıyla katlayarak şekillendirme işine Plise denir. Bu ürün baskılı kumaşlarda yumuşak tutum ve mükemmel haslık özelliklerini sağlamak amacıyla özel olarak geliştirilmiş esnek, yüksek derecede dayanıklı.


Glitter baskı

Vektör glitter pembe arka plan. Ink-jet solvent ve eco solvent mürekkeplerle baskı yapılabilecek, yeni simli malzemelerdir. Hakkında: Tekstil parça baskı sektöründe, elastik ve yumuşak tuşeye sahip simli baskı efekti elde etmek için kullanılan poliüretan su bazlı baskı patıdır. C sıcaklıkta dakika fikse yapılmalıdır. Halk arasında çoğunlukla makyaj ya da sahne kostümlerini süsleme amacıyla kullanılan sim, esasında çok yüklü miktarda baskı sanayinde kullanılmaktadır.


Renklendirilmiş polyester filmlerin, belli çaplarda kesilmesiyle elde edilmektedir. Külotlu çorap baskı üzerine profesyonel ve kaliteli baskılar uygulamayı ve güvenle hizmet vermeyi kendimize ilke edinmiş bir firmayız. Baskı çeşitleri nelerdir? Formaldehit içermez, Oeko-Tex 1Sınıf standartının karşılanması için uygundur.


Yüksek yıkama haslığı gösterir. Metraj baskı , rotasyon baskı olarak bilinen metraj kumaşlara uygulanan baskı tekniğidir. Flat ve rotasyon makinelerde glitter baskıya özel kullanıma hazır baskı patıdır. Kumaşlarınız top halinde istediğiniz desen için baskıya girer ve size tekrar top kumaş olarak teslim edilir. Tekstil baskı son yıllarda çok popüler bir hale geldi.


Dans Ayakkabıları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Varak yaldız emprime baskı. Glitter (sim) emprime baskı. HOLOGRAM TRANSFER BASKI MÜKEMMEL KALİTE ŞEFFAF HOLOGRAM JANLANLI HOLOGRAM GÜMÜŞ HOLOGRAM ÜRÜNLERİNİZDE KALİTEYİ YAKALAYIN TAŞ DESENLERİ TAŞ DİZİMİ YAPILIR taşlı ayakkabı sohes taş dizim reflektör kesim reflectör kesim flok kesim COLLECTION RHINESTONE HOT-FIX video hologram kesim çorap ve iççamaşır desenleri glitter kesim luz aksesuar rhınestone adidas reflektör. Simli baskı için yumuşak baskı patı.


Glitter baskı

GLITTER : BASKI PATI HAZIRLAMA SİSTEMLERİ. Cut clear for glitter printing. Die weiche Druckpaste für den silbernen Druck.


Gold Paste S Kullanıma hazır altın efektli baskı patı Ready-made Gold printing paste. Metraj varak baskı son yılların değişmeyen modası varak kaplamalı ve baskılı kumaşların elde edildiği bir baskı yöntemidir. Genelde varak, üzeri boya ve alüminyum metalize kaplı polyester film taşıyıcıdan oluşan bir baskı materyalidir.


Tüm Hakları saklıdır tmsorme. Bunun sebebi ise güvenlik kamera sistemlerinde ki görüntüler kapalı devre görüntüleme sistemi olduğu içindir. We will be your reliable partner and supplier. DMOZ Information: KemiTeks Turkey. Sedef içeren baskı patıdır Turamin pigmentlerle renklendirilerek farklı metalik efektler alınabilir.


Sim ve yaldız patı olarak kullanılır. Ekolojik standartlara uygundur. Yıkama dayanımı yüksektir.


Single Color Snow Putty Manufacturers, Factory, Suppliers From China, Any interest, make sure you really feel free to get hold of us. Günümüzde gelişen teknolojiler ile birlikte kumaşların üzerine farklı baskılar yapılabilmekte ve moda dünyasının hayal gücü kumaşlara yansıtılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar