24 Ekim 2016 Pazartesi

Dc konvertör

DC-DC konvertör çeşitlerine ayrılmıştır. Güç konvertörleri, reaktif elemanlar ve anahtarlardan meydana gelir. Bu cihazlar bir voltaj değerini diğer bir voltaj değerine dönüştürmek için kullanılırlar. Bu cihazlar enerji seviyelerini çok düşük enerjilerden çok yüksek enerjilere kadar dönüştürebilirler. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız.


Tdk-Lambda,Lambda,Nemic Lambda,Densei Lambda,TDK-Lambda,Eaton-Powerware,Weir,LED Güç Kaynağı, LED Sürücü, LED Driver,Smps, DC Güç Kaynağı,Din-Rail güç. AC gerilim önce konvertör de doğrultularak ( DC ye çevrilir). Bu sayede AC 2volt elektrik enerjisinin olmadığı yerde 1 veya volt aküden, 2volt AC enerji inverterden elde edilir.


Anahtar kapatıldığında diyot ters kutuplandığı için iletime geçmez. Böylece çıkı katı giriinden izole edilmi olur. Signal Elektronik, bir elektronik komponent pazarlama ve mühendislik firmasıdır. Hong Kong ofislerinde çalışan deneyimli ve uzman personeli ile elektronik komponentlerin pazarlama ve satış sonrası destek faaliyetlerini yürütmektedir.


Aracınızın çakmak girişindeki güç yetersiz kaldığınız zaman 220V dönüştürücü cihazlardan yararlanabilirsiniz. DC Volt düşürmek için güvenle kullanabileceğiniz düşürücü konvertör Alüminyum kasa, Klemensli giriş çıkış, düz yüzeylere kolay monte edilebilir dizayn. Devre üzerinde bir adet tam kontrollü anahtarlama elemanı bulunur ve bu elemanın görev döngüsü (duty cycle) değerine göre. Zaman zaman do÷rudan, ayarlanabilir gerilimli bir güç kayna÷Õ uygulamasÕ, herhangi bir uygulamada gerekli olan herhangi bir DC gerilim seviyesinin elde edilmesi , ya da empedanslarÕ uyumsuz olan ardÕúÕk katÕn birbirine uydurulmasÕ vb.


Uzmanlarımız size yardımcı olmaktan memnun olacaktır! Güç ürünlerinde arıza durumunda garanti kapsamında servis ve gerekli durumdalarda birebir değişim sağlanmakla beraber kullanılmamış dahi olsa farklı ürünle değişim veya iade mümkün değildir. Yorum yazan ilk siz olun. Konvertör ise : 1- dc - dc de olabilir ac - dc de olabilir.


Merkez stok ürünler için geçerlidir) (Depo stok ürünler için sevk 1-iş günüdür) Stok kodu: KE292. Detaylı bilgiler ve Teknik Dökümanlar. Trafoda frekansın sesi duyuluyor.


Medel Elektronik DC Motor Hız kontrol hız sistemleri, KW dan 3KW ya kadar üretmektedir. DC motor sürücülerimiz , şönt motorlara göre dizayn edilmiştir. DC sürücü üretimi yapılmaktadır.


Dc konvertör

Kollektördeki yükseltilmişsinyal 180o faz farklıdır. Bir konvertör , sürekli değiştirilebilir sarım oranlı bir AC transformatörün eşdeğer DC devresi gibi de düşünülebilir. UPS kaynaklarında hem invertör hem de konvertör kullanılır. DC seviyesi de Vc gerilimine eşitttir. A max girişi 12V a çıkaran dc dc konvertör yapmam lazım, bazı denemeler yaptım fakat istediğim sonuçları alamadım.


Electrolytic kondansatörün çalışma sıcaklığı her derece düştüğünde, çalışma ömrü yaklaşık kat uzar. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! V Ayarlanabilir Voltaj Regülatörü Ücretsiz Kargo Worldwide. D-15S15NC3KVACNL DC DC KONVERTÖR.


Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Geliştirilmiş güvenilirliği, çalışma parametrelerindeki hassasiyeti, onu kritik uygulamalar için gerekli bir çözüm haline getirir.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Tek Slip ödemelerinize İNDİRİM VARDIR. Bir konventörden (dönüştürücüden) dört farklı görev istenebilir: 1. Alternatif akımı (AC), doğru akıma ( DC ) çevirmek: Bu tip konvertöre (çeviriciye) “Redresör”, yani doğrultucu denir.


Temelde 3A için sabit akım için ayarlanabilir çıkış gerilimi ile bir aşağı dönüştürücüsüdür. DC akım için ihtiyaç duyacağınız voltaj değişkenlik gösterebilir. Teknede ki bazı ekipmanlar 12V kullanırken, başka ekipmanlar 24V kullanabiliyorlar.


Izolasyon sınıfı F ( 1C ) dir. MFRC5RFID Modülü, NFC frekanslı taglari okuyabilen, kontaksız bir okuyucu modülüdür. Seri haberleşme kullanım kolaylığı sağlar. Elektronik sistemlerin hızlıca gelişmesi neticesinde, birçok yerde bu dört çeşit konvertör , farklı amaçlar için kullanılmaktadır. Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A. Dc dc KOnvertör güç kaynağı modelleri.


Dc konvertör

Farklı voltaj ve çıkışlarda dc - dc konvertör çeşitlerimiz mevcuttur. Devre çizimleri PROTEUS kullanılarak yapılmıştır. Değerli ziyaretçilerimiz alışveriş deneyiminize farklı bir boyut katmak isterseniz Denizciden.


DC DC Converter Regulator Car Step Down Reducer. DC - DC Buck Step-down Regulator Converter 4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar