11 Mayıs 2017 Perşembe

Aksiyal fanlar

Ebmpapst dıştan rotor motor direkt olarak kanata entegre yapısı ile kompakt bir aksiyel fan ünitesi sunarlar. Bunlar “alçak profilli”, “yüksek profilli”, “alçak profilli kare” ve “yüksek profilli kare” olarak ayrılmaktadır. Aksiyel fanlar için dört kafes tipi bulunmaktadır. Bej epoksi-polyester boyalıdır. Tüm modeller standart koruyucu tel kafeslidir.


Aksiyal Kovanlı Seri Bağlı Fanlar. Fan kanatları galvaniz çelik sacdan mamül ve siyah polyester boyalıdır. Dünyanın ülkesine tüm havalandırma fanı ve dıştan rotorlu elektrik motorlarını buluşturan BAHÇIVAN (BVN) yıldır kendi üretim yapmaktadır. BSMS, BSTS duvar tipi kare kasalı sanayi tipi aksiyel fanlar , tirifaze 3volt ve monofaze 2volt olarak farklı seçeneklerde dir, çift taraflı tel kafes koruması ve direkt akuple motorludur, bvn, bahçıvan aksiyel sanayi tipi havalandırma fanları.


Plastik Fanlar – Kanal tipi aksiyal tek emişli santrifüj veya çatı tipi. Gövde: PVC, PE, PP, PPs veya PVDF. Direkt akuple ya da kayış-kasnak tahrikli fanlar.


Aksiyal fanlar

Endüstriyel tesislerde soğutma veya havalandırma amaçlı olarak kullanılan aksiyel fanlar (aspiratörler) sabit duvara monteli, kanal tipi ve isteğe bağlı tekerlekli tiplerde satışa sunulmaktadır. Sitemiz üzerinden aksiyel fan fiyatları nı görüntüleyebilir ve online sipariş verebilirsiniz. Kanal tipi plastik gövdeli aksiyal fanlar (sessiz) hava çıkış çapları, motor güçleri, debi ve devirlerine göre listelenmiştir.


Karayolları Mahallesi 648. EMAK ürün yelpazesinin uzun kasetli fanı. Yatay ve dikey montaja uygundur. Her türlü havalandırma motoru imalatını yapmaktayız.


Aksiyal fanlar

Havalandırma sistemleri, fan, endüstriyel havalandırma motorları imalatını yapıyoruz. Duvar, pencere,kanal ve tavan uygulamalarına uygundur. Sabit duvara monteli, kanal tipi ve isteğe bağlı mobil, tekerlekli, tiplerimiz mevcuttur. Ana elemanları gövde, göbek, kanatlar ve motordur. Ayrıca debi, basınç ve yüksekliği konumlama, motorun akışkandan korunması gibi yönlerden santrifüj fanlar kadar esnek değildir.


Fan Teknik kurulduğu günden beri İzmir’den tüm Türkiye’ye havalandırma ihtiyaçları için fanlar satmakta ve imal etmektedir. Fanteknik TSE onaylı Türkiye’nin önde gelen havalandırma ve fan markalarının yanı sıra kendi üretimi özel vantilatörler ile müşterilerine ihtiyaçlarına uygun ve değişik fiyat aralıklarında ürünler sunmaktadır. HCM-N serisi aksiyal fanlar , havayı direkt olarak dış ortama egzost etmek için tasarlanmıştır.


Aksiyal fanlar

Fanlar enjeksiyon döküm yöntemi ile plastikten üretilmektedir. Tüm fanlar , hava hareketli otomatik panjurludur. Tüm motorlar Class B yalıtımlı ve 230V-50Hz monofazedir.


Jet Fanlarımızın performans ve fan seçimleri için lütfen irtibata geçiniz. Bu fanlar özellikle, orta ve yüksek basınçta küçük debi ihtiyacı olan çimento fabrikalarında, dökümhanelerde, kupel ocaklarında ve matoz brülörlerinde, un ve makarna fabrikalarında, kimya, demir izabeciliği, metalürji sanayilerinde, pnömatik taşımalarda kullanılır. Montaj alanından kazandıran entegre motor yapımız sayesinde oldukça incedir.


Low pressure Axial fans wall mounted. Tek yönlü klape, monofaze 230V-50Hz, Class B , düşük enerji tüketimli ve aşırı ısınma korumalı motor, tüm fanlarda standarttır. Maksimum çalışma sıcaklığı 40°C’dir. Aspiratör, Aspiratör Çeşitleri, aırcol, AIRCOL, aircol, banyo fanı, wc fanı, Endüstriyel Fanlar , AC Motorlar, Havalandırma, Havalandırmak, Sessiz. Hüseyin BULGURCU ùekil-4.


Böylece havanın dönme yüzünden kaybedeceği enerji, basınca dönütürülerek, verimlilik arttırılmıú olur. Fiyata Koruma Teli Dahil dir. If demand without Protection Wire , Please also demand the Price. Silindir (iç yüzük), duvara halkalı plaka, yuvarlak çerçeve vb.


Aksiyal fanlar

Yüksek Hava Debilerine Minimum Ses Seviyesinde Ulaşırlar. Ancak, oluşturdukları hava akımları düşük basınçtadır. Petek Temizleme Makinaları ve Kimyasalları. Isıtıcılar (Sobalar) Manometreler. Farklı bir kuvvet uygulayarak hava akışını sağlayan cihazlara fan denir.


Sürekli hareket halinde olan fanın çarkları hava ile birlikte iş yapar bunun sonucunda ona statik ve kinetik enerji kazandırır. Soğutma Fanları Emici ve Üfleyici. Pervanelerin balansları da alınmıştır. Vantilatör Klima İmalat Ltd.


Geri Dönmek İçin Tıklayınız. Merdiven Basınçlandırma Fanı. AKSiYEL FANLAR 1Teknik Resim BDRAX AKSİYEL FAN Özel olarak tasarlanmış pervane yapıları sayesinde küçük boyutlarına rağmen yüksek hava debilerine minimum ses seviyelerinde ulaşır. TSE standartlarına uygun olarak her türlü ölçümleri yapılır. SİSMİST İKİMLENDİRME ŞTİ.


EN SON İNCELEDİKLERİM 1GÜVENLİ ALIŞVERİŞ. Greenguard Sertifikalı Aluminyum Flexible Hava Kanalları. Motor ve fan pervanesi ana gövdeye çelik taşıyıcılarla bağlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar