31 Mayıs 2017 Çarşamba

Sanayi tipi ısıtıcılar

Yüksek kaliteli, yüksek verimli, taşınabilir sanayi ısıtıcıları. Elektrikli ısıtıcı denilince ilk akla gelen ayaklı ısıtıcı modelleridir. Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar , kule tipi ısıtıcılar , konvektör ısıtıcılar , şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir.


Fakat elektrikli ısıtıcılar kullanım alanlarına göre ikiye ayrılmaktadır. Büro, atölye, fabrika, restoran, kafeterya ve sera gibi mekânların ısıtılmasında kullanılmaktadır. Cevabı iptal etmek için tıklayın. Bu modeller arasında kule tipi ısıtıcılar , duvar tipi ısıtıcılar ve mobil ısıtıcılar yer alır. Kule tipi elektrikli ısıtıcılar herhangi bir yüzeye montaj yapılmaksızın düz bir zemin üzerinde kendiliğinden ayakta durabilen ısıtıcılardır.


Konvektör ısıtıcılar ise dışarıdan aldıkları soğuk havayı kendi içerisinde sıcak havaya çevirerek dışarı üflerler. Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Kalite belgesi olmayan ısıtıcılar. Soğuk havalarda bulundukları alanları ısıtmayı sağlayan elektrikli sobalar ve ısıtıcılar , işlevsel gelişmiş özellikleri ile Hepsiburada. Alanın boyutlarına göre, mazotlu ya da elektrikli ısıtıcılar kullanılarak, en uygun kurutma işlemi gerçekleştirilebilir.


Sanayi tipi ısıtıcılar

Yapacağınız kurutmaya uygun ısıtıcıyı belirleyebilmek için, firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Bu sebepten dolayı su ısıtıcıları da söz konusu olduğu zaman sanayi tipi su ısıtıcıları sizler için farklı sektörlerde büyük bir imkan sağlayabilecek ısıtıcılar arasındadır. TROTEC elektrikli ısıtıcılar konusunda satış ve kiralama hizmeti vermektedir. ISITMA SOĞUTMA ATEX EXPROOF HAVALANDIRMA FİLTRASYON İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİLERİ.


Tarihine kadar geçerlidir. Dikdörtgen kanal tipi elektrikli ısıtıcı. Yuvarlak kanal tipi elektrikli ısıtıcı. Tek bir fanlı ısıtıcı ile 3Myeri ısıtılması mümkündür.


Sanayi tipi ısıtıcılar

Gündelik hayatta ve sanayilerde kullanılan üflemeli ısıtıcılar arasında belirli farklılıklar bulunmaktadır. Temel olarak sanayi tipi ve gündelik olarak ikiye ayrılan ısıtıcılar pek çok farklı sektörde kullanılmaktadır. Bununla beraber yüksek üfleme sıcaklığı istenilen ortamlarda da kanal tipi elektrikli ısıtıcılar kullanılır.


Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar , çok soğuk iklimlerde, ısı geri kazanım cihazlarını donmaya karşı korumak için taze hava girişinde kullanılır. TEH elektrikli ısıtıcılar , çok yönlü uygulama olanakları ile en ağır malzeme ve güç ­taleplerini karşılamak için özel olarak üretilmiş profesyonel cihazlardır – endüstriyel kullanım veya inşaat makinesi kiralama şirketleri için. Kampanyalı ve indirimli fiyatlar için tıklayın!


Günümüzde çoğu mekanda sanayi tipi üflemeli ısıtıcı cihazlara rastlamak mümkündür. Alan küçükse küçük bir fanlı ısıtıcı daha uygun olacaktır. Ancak kule tipi elektrikli ısıtıcı fan ve duvar tipi fanlı ısıtıcılar daha geniş alanlar da daha iyi ısınma sağlarlar. Buna rağmen çocuk ve evcil hayvan olan evlerde maksimum güvenlik sağlayan duvar tipi modeller daha uygun olacaktır. Cemil Memük tarafından kurulmuştur.


Normalde sanayi tipi ısıtıcı üretimi söz konusu olduğu zaman pek çok kişinin aklına gelen şeyler klasik tarzdaki ısıtıcılar olmakta. Fakat bu ısıtıcılar ne yazık ki istekleri tam anlamıyla karşılama konusunda çok ciddi sorunların yaşanmasına sebep olabiliyor. SANAYİ TİPİ ELEKTRİKLİ FANLI ISITICILAR, TAŞINABİLİR ELEKTRİKLİ ÜFLEMELİ ISITICI ÇEŞİTLERİ, elektrikli ısıtıcı, fanlı ısıtıcı, portatif ısıtıcı, sanayi tipi ısıtıcı, taşınabilir ısıtıcı, duvar tipi ısıtıcı, elektrikli rezistanslı ısıtıcı, sanayi tip ısıtıcı fiyatları, evo, evo tech, fanlı elektrikli ısıtıcı çeşitleri, sanayi tipi.


Uzun ömürlü bir kullanım sunan daha dayanıklı şömine tipi ısıtıcılar arasında karşılaştırma yapabilirsiniz. Fanlı ısıtıcılarımız panolu ve panosuz olarak üretilmektedir. Ancak elektrikli ısıtıcılar temelde kapalı ve açık kullanım alanlarına göre iki gruba ayrılırlar. Boru tipi radyant ısıtıcı Lpg, Lng, dizel ve doğalgaz ile çalıştırma imkanı vardır.


Bakım ve montajı için ustalarımız istanbulun tüm ilçelerinde hizmet vermektedir. Nem alıcıları ile kombine edildiklerinde elektrikli ısıtıcılar kurutma süresini kısaltırlar. Bunların yanı sıra geniş fan boyutlarıyla gelen ısıtıcılar , çalışma esnasında son derece az ses üreterek ısınırken, konfordan ödün verilmemesini sağlıyor.


Sanayi tipi ısıtıcılar

Sıcak Hava Üreteçleri Tüm doğalgaz, LPG, CNG, ve sıvı (Dizel) yakıt türleri için işletimde yüksek verimlilik sağlanmıştır. Infrared ısıtıcılar , yağlı radyatör ve ayak ısıtıcısı gibi birçok çeşit arasından ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Dar alanlarda kule tipi ısıtıcılar , masa altında kullanabileceğiniz fanlı ısıtıcılar da her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.


Endüstriyel Soba ve ısıtıcılar , fanlı soba ve ısıtıcılar , elektrikli soba ve ısıtıcılar yüksek kalite ve standartlarda üretilmektedir. GeT kredi kartına taksitli. Takım Çanta ve Dolapları. Rezistans Telleri Devamı.


Ani su ısıtıcılar , ev ve işyerlerinde hacimsel olarak fazla yer kaplamayan ve su ısıtma işlemi için kullanılan ısıtıcı ürünlerdir. Bütün kurutma sistemlerinde geniş mekanların ısıtılmasında fabrika, imalathane, kafe ve restorantlar, sera, sanayi tipi fırınlarda vb. Dış mekânda konforlu ve güvenli kullanım sağlayan bin Wattlık yüksek güçle çalışan infrared ısıtıcıların yanı sıra, ev tipi ayaklı ve duvara monte infrared ısıtıcılar da farklı güç seçenekleriyle ev içi ısınma ihtiyacınıza yanıt veriyor.


ELEKTRİKLİ BOYLER : Ürün üzerine mevcut ısıtıcıya ilave olarak aşagıdaki ısıtıcılar ilave edilebilir. Pano üzerinde ana giriş sigortası, kontaktörler, işletme ve emniyet termostatları bulunmaktadır. Sanayi tipi elektrikli su ısıtıcıları daha çok kimya-tekstil sanayii, laboratuvar uygulamaları, endüstryiel mutfak sanayi , hastahaneler, gökdelenler, marin sektöründe kullanıldığı gibi özel konut-villa gibi yerlerde de kullanılabilir.


TL 4TL (2) ElektrikMarket 97.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar