31 Mayıs 2017 Çarşamba

Plaket baskı

Tasarımınızı hazırlarken uygun format ve doğru boyutlarda çalışmanız gerekir. Bu nedenle sitede yer alan ücretsiz metal plaket şablonlarını kullanabilirsiniz. Tasarımda kullanacağınız görsel ve logonun vektörel formatta olması gerekir. Klasik plaket , kadife kutulu ve pirinç metal malzeme üzerine sıcak baskı (sublimasyon) renkli olarak veya istenirse asit indirme yöntemi ile oyma yazılı plaket olarak oluşturulabilir.


Plaket baskı

Ayrıca ürünler üzerine lazer oyma, lazer patlatma, uv baskı yöntemleri de uygulanablmektedir. Bosna Hersek gibi ülkelere ihracat yapmaya başlamıştır. KÜÇÜK BOY (9Xcm) ALBÜM PLAKET. ORTA BOY (12Xcm) ALBÜM PLAKET.


Bülten Yeni ürünlerimizden anında haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fiyat için bayi başvurusunda bulununuz! Kristal Camlara serigrafi ve kumlama baskı tekniği ile yazım sanatı. Süblimasyon baskı ürünleri, presleri, kağıt ve boyaları gibi pek çok üründe ekonomik fiyatlar.


Hedef copy ye gelmeniz yeterli. Tasarımlarınız gün içinde hazırlanıp sizlere sunulacaktır. PARA İADE GARANTİSİ 1para iade garantili.


Montajlı ve demonte olarak sublimasyon baskı , lazer kazıma, UV baskı , lazer transfer baskı , sublimasyon metal levha ile baskı yapılabilen VIP kristal ödül plaket çeşidimizdir. EN UCUZ PLAKET , EN UYGUN FİYATLI PLAKET , PLAKET FİYATLARI, KRİSTAL PLAKET FİYATLARI, KADIKÖY PLAKET , KADIKÖY REKLAM çok ucuz fiyatlar en ucuz plaket plaket fiyatları. Kristal plaket fiyatlarımız plaket çeşitlerine ve kristal plaket şeklinde göre değişmektedir. Sitemizde beğendiğiniz kristal plaket şeklini bize bildirip ürün hakkında detaylı fyat ve üretim hakkında bilgi alabilirsiniz. Daha çok hediyelik baskı olarak tercih edilen puzzle baskı , yastık baskı , magnet baskı gibi kişiye özel baskı ürünlerini sizlere ulaştırmaktan memnuniyet duyar.


Plaket baskı

Sihirli kupa baskı , anahtarlık üzerine baskı , büyük ebat poster baskı , kişiye özel puzzle Ankara ürünlerimizden bazıları. Renk Seçenekleri : fırçalı altın, fırçalı gümüş , aynalı altın , aynalı gümüş , beyaz. Kişiye Özel Kanvas Tablo.


Rakı bardağına logo işleme, viski bardağı, çay bardağı, şarap kadehine yazı işleme ve baskı hizmetleri. Avukata hediye, doktora hediye, hakime hediye, eczacıya hediyelik eşya, savcıya hediye, özel masa isimliği imalatı, ahşap masa isimliği imalatı, vinç isimlik, mimara isimlik, terazi isimlik, kaleme yazı yazma, ahşaba fotoğraf kazıma ve vip plaket modelleri ile elit. Baskı metal ebadı: 14xcm. Ahşap üzerine plaket yazısı yazılabilir. Sublimasyon ve lazer transfer baskı için kristal plaket , ahşap kutulu plaket ve bunların sunumu için ihtiyaç duyacağınız albüm plaket kutusu çeşidine buradan ulaşabilirsiniz.


Sizde plaket yaptırmak istiyorsanız bizi arayabilirsiniz. Kampanyalı plaket çeşitlerimiz ile Türkiye’nin her yerine hizmet vermekteyiz. TL’den başlayan fiyatlarımızı incelemenizi öneririz.


Poster baskı yaptırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bastırmak istediğiniz fotoğrafı seçin, fotoev. Tek çekimde tüm kredi, banka (atm) ve ön ödemeli kartlar geçerlidir.


Kart puanlarınız (Bonus vb.) ile de alışveriş yapabilirsiniz. Cam plaket fiyatları, plaket yaptırma, toptan plaket fiyatları, plaket imalatı, ucuz plaket , plaket fiyatları Ankara, kristal plaket plaket fiyatları kadıköy. Masa Ağırlıkları - Promosyonlar. Lorem ipsum dolor sit amet, Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Mesafeli Satış Sözleşmesi. Kalemler Ve Kalem Setleri. Kristal Plaket en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Plaket nedir dersek plaket metal üzerine çeşitli malzemeler aracılığı ile baskı yapılıp ahşap üzerine veya kadife kutu üzerine direk yapıştırılıp imalatı yapılır. Plaket istenilen renk ve yazılar baskı yapılır ve üretimi hazır olur.


Plaket baskı

PLAKET BASKI HİZMETLERİ İmajınızı Kalitemizle Sunun. Firmanıza Odaklı Çalışyor, Boşa Zaman Kaybettirmiyoruz. DİJİTAL BASKI HİZMETLERİ Kalitenizi yansıtan baskılar. Klişe Tampon Merdane Yaldız Gofre Klişeleri İncele.


Metal Pirinç Plaket Şilt İncele. Tekli plaket siparişleriniz aynı gün hazırlanarak adresinize kargo ile gönderilir. Doğum günlerine veya sevgiliye hediye edebileceğiniz özel plaket kutuları hazırlamaktayız.


Plaket baskı

Plaket baskı öncesinde tasarım aşamasında baskı öncesi onayınıza sunuyoruz. Süblimasyon kristal plaket ürün grubunda model, birbirinden farklı şekildeki plaket ürünü, aktif olarak stoklarımızda tutuyoruz. Bununla yetinmeyip sizlerden gelen taleplere göre özel kesimlerde gene firmamız tarafından üretilmektedir. Standart madalya özel metal enjeksiyon kalıplarımızda zamak olarak yüksek basınçta dökülmektedir.


HT Dijital tasarım ve baskı çözümleri, dijital baskı , ofset baskı , grafik tasarım, kurumsal kimlik çalışmaları ve reklamcılık hizmetleri gibi konularda firmalara çözüm ortaklığı sunmaktadır. TL (1) hediyelikevi 100. TL 3TL (1) hesaplisiburada 100.


Renkli plaket baskı veya lazer plaket kazıma. Ayrıca farklı baskı , renk ve boyut seçenekleri ile birlikte kolayca onlarca plaket içerisinden size uygun olanını seçebilirsiniz. Tasarımınız size onaylatıldıktan sonra hemen baskısı yapılır ve teslim hale getirilir. Daha önceki yaptığımız plaket modellerini incelemeniz için size özel bir plaket galerisi hazırladık.


Plaket , başlangıçta 1-mm kalınlığında çıplak bir sert kağıt (pertinaks) veya epoksi plakadır. Bu plaka üzerine bakır folyo serilir ve daha iyi tutsun diye özel bir reçine ile yapıştırılır. Yılmaz Reklam Web Sayfasına Hoş Geldiniz !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar