31 Mayıs 2017 Çarşamba

Kbpc5010 köprü diyot

Kbpc5010 köprü diyot

Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Köprü Diyot Sağlamlık Kontrolü. Yorum yazan ilk siz olun. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Diğer fiyatı Bilgisayar kategorisinde.


Kbpc5010 köprü diyot

Bağlantı Elemanları, Soket, Konnektör. Alternatif akımı doğrultarak DC gerilim elde etmeye yarar. Zener diyot , köprü , schottky, vidalı, tekli, dual, , boncuk, vericap ve hap diyot ve daha fazla diyot çeşitlerini en uygun fiyatları ile Robotistan.


Sınırlı Zaman Satış Kolay. Bir yönde akım geçiren devre elemanlarına diyot denir. Farklı diyot çeşitleri ve en ucuz diyot fiyatları için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.


Tüm forumdaşlarıma saygı selamlar. Elimde bir adet volt trafo vardı, trafoyu sargısını düşürerek regülesiz hali ile volta düşürdüm. Fakat köprü diyotla doğrultup (çıkışta kapasitör yok) yine ayni akimlari çekmeye çalıştığımda, yükte 8. Bunu neden yapmak istedigime gelirsem de kızdırma bujisinden yaptığım amatör sicak hava tabancasını çalıştırmak istiyorum.


Sepetinize veya İstek Listenize ekleyin. Banggood uygulamasını açın ve sepetteki ya da İstek Listenizdeki ürünleri bulun. VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Uçlarındaki gerilim de volta kadar çıkabiliyor.


Kbpc5010 köprü diyot

Doğuş Elektrik - Elektrik ve Otomasyon Marketi. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Devre Dizaynındaki detaylara geçmeden evvel aşağıdaki noktalara dikkat etmek gerekir. Elektronik Malzeme ile ilgili aradığınız her çeşit elektronik komponent stoklarımızda mevcuttur.


Entegre, Diyot , Transistör, Kondansatör. DİYOT ve KÖPRÜ DİYOTLAR Ürün Bilgisi;. Cam Sigorta : F5AL - 250V, Klemens tipi (adet) 9. Ana Kablolar : 70mmH01N2-D 10.


Röle Kutusu Parça Listesi a. Ampermetre ve Trafo olanlar ile şarj ediyordum. Yalnız akü için kesinlikle sağlıklı bir şarj cihazı değil, Şarj işlemi bittiğinde bile, cihaz aküye bağlıyken akü. Bir köprü diyotta tane ac girişi olduğu için ve bizim alternatör çıkışımız faz olduğu için ikinci bir köprü diyot daha lazım olacaktır. Bu ikinci köprü diyotun sadece bir ac girişini kullanıyoruz, diğer ac. Shopping for Cheap Diode Rectifier Bridge at Professional semiconductor suppliers and more from diyot köprüsü, köprü doğrultucu, diyot köprü doğrultucu,doğrultucu köprü ,doğrultucu diyot köprüsü, diyot doğrultucu on Aliexpress.


Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. This video is unavailable. Single Phase Full Wave Bridge Rectifier. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Kbpc5010 köprü diyot

Diod kategorisindeki CMN markalı S3M Smd Diod ürününü, havale indirimi yada belirtilen fiyatlarla satın alabilirsiniz. Kategori Sayfası , KÖPRÜ DIODLAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar