4 Mayıs 2017 Perşembe

Og kablo eki nasıl yapılır

Og kablo eki nasıl yapılır

Orta gerilim kablolarında ek yapımı. OG KABLO EK YAPIMI Servet ÖNSÜER. Unsubscribe from Servet ÖNSÜER? Bu videoda orta gerilim ve yüksek gerilim kablolara uygulanan birleştirme işlemi ( kablo eki mufu) ayrıntılı olarak gösterilmektedir. Kablonun her iki ucu bağlı bulunduğu şalter yada sigorta grubundan sökülür.


CRETSİZ EMAİL TAKİBİ İLE SİTEMİZDE YAYINLANAN YENİ DEVRE ŞEMALARI, CİHAZ BAĞLANTILARI VE DÖKÜMANLAR EMAİL ADRESİNİZE GELSİN. Bahsettiğiniz kablo NYY ise kullanılan malzemeye göre değişir ek yapımı. Isı büzüşmeli olanı da var, reçineli olanı da. Bunun değişik markalardan, kablo kesitine göre uygun olanı kullanılmalı. Ek, bildiğimiz ek mufları ile yapılır.


Fiber optik kablo eki nasıl yapılır Fiber Optik Fiber Optik Sistemler Deltanet Network çok tecrübeli Fiber Optik enstelasyon ekibine sahip olup, bu ekibi ile Başta yurt içi olup yurt dışı projelerde dahi en hassasiyet gerektirecek fiber optik çalışmalarına aktif ve pasif fiber optik ürünlerin temini ve kurulum hizmetlerini sunmaktadır. V ve üzeri ekranlı kablolarda, izolasyon. Peki XLPE kabloların Patlaması durumunda Tamiri Nasıl olur. Kablo eki yapma, kablo ekledik, ot. Eriyen bant ve silikon ile su geçirmez ek nasıl yapılır.


Su geçirmez ek nasıl yapılır , kablo eki -. Uydu hatlarına kamera nasıl eklenir. Anten kablosu nasıl ek yapılır , anten kablosu nasıl eklenir. OG tesislerinde topraklamanın önemi.


Beton veya metal mahfazalı olarak yapılır. Direk tipi trafo merkezinin kurulumun uygun olmadığı yerlere kurulur. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Og kablo eki nasıl yapılır

Arkadasım bir bilgisayarcıya git ve cadkablo ilave aparatı iste ek yapılıyor ona bir sorunda yasamazsın ben cok yerde kullandım oparcalardan sorun yasamazsın parcanın adı tam olarak aklımda değil ama internet. EK -2‟de coğrafi haritasında ana hatları ile gösterilen OG sistemleri ve bu sistemlere bağlı tüm AG sistemlerinden oluĢan elektrik dağıtım sisteminin (EDS) arıza onarım ve bakım iĢi bu sözleĢmenin konusudur. PLUG İN sıkı geçmeli başlıklar. HABER RÖPORTAJ TEKNİK KÜTÜPHANE SEKTÖR REHBER.


Yani iki kablo birbirine nasıl bağlanır. Yada daha farklı teknikleriniz var mı ? Hatta iki kat makaron daha iyi olur. Elektrikçi değilim ama ben olsam böyle yapardırdım. Huni, dökme reçine veya protolin, ek mufu veya serfil, izole bant, ek kalıbı ve yan kapakları, cam macunu, temizleme malzemesi ve üstüpü kullanılır. OG ve Müşterek direklerde 80x80xmm ebadında galvanizli.


Og kablo eki nasıl yapılır

Termoplastik(dökme reçine,protolin) kullanılmayacaktır. Emekli Reklam Yeraltı kablo ekleri nasıl yapılır (yüksek gerilim dersi için lazım). Zırhlı Isı Büzüşmeli Ek Muf. Yenilenebilir Reçineli Ek Muf. Yer altı kabloları oldukça pahalı bir gereç olduğundan bunların en kısa yoldan döşenmesi gerekir.


Bu nedenle kablo güzergahının belirlenmesinde şu hususlara uyulması gerekir;. Transformatörlerde Soğutma Nasıl Yapılır ? TRAFONUN BAKIR KAYIPLARI, OMİK GERİLİM DÜŞÜMÜ , KAÇAK GERİLİMİ DEVAM EDİYOR, og kısa devre hesabı, kısa devre hesabı excel, kısa devre akım hesabı programı, kısa devre hesabı nasıl yapılır , alçak gerilim tesislerinde kısa devre hesapları, kısa devre hesabı xls, yg kısa devre. Kablomuzu gerilim düşümü ve akım yönünden hesapladıktan sonra,bir takım ek koşullar ekleyerek profesyonel hesap nasıl yapılıyor ? NYY veya XLPE kabloyu toprak altından geçirelim.


Böylece maliyet en aza indirilmiş olur. OG modüler hücrelere, trafo merkez-lerinde parafudurlara bağlanarak son bulur. Fiber ağ, fiber ek nasıl yapılır , fiber optik,. Temizlik işlemi yapıldıktan sonra kablo sonlandırma yapılacak yere kablo bağları v. Sonlandırma kasetine gelen kadar tüp kesilmez.


Kanal Kazımı ve Hazırlanması 2. Kablolar bina içine döşenirken, meka-. Ek mufları rögar içerisine alınacaktır. S” şeklinde pay bırakılacaktır. Kritik güç ele alınarak pratik bir hesaplama yapılır şeklinde.


Fiber optik kablo sonlandırma cihazı ile termine edilebilecek tüm fiber kablo çeşitleri firmamız tarafından Türkiye’nin her yerine hizmet verilmektedir. Kocaeli Kartepe ve Tekirdağ Çorlu servis noktalarımızın yanında ihtiyaç duyulan olan her noktaya servis hizmetimiz mevcuttur. OG kablo ek montaj videosu. Ek gövdesi geniş uygulama aralığına sahiptir, değişik kablo kesitlerinde ve değişik konnektörlerle kullanılabilmektedir.


Eklerin elektriksel performansı uluslararası standartların gerektirdiğinden daha üstündür. Topraklama Kablosu Nasıl Bağlanır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar