26 Ekim 2018 Cuma

Buzdolabı fan motoru

Buzdolabı fan motoru

Daha doğrusu buzdolabının arkasından su geliyordu, yetkili servisi aradım geldi motorun üstünde su biriken bir tabla var o çürümüş ve çatlamış ordan su akıtıyor dedi, ayrıca fan motorun bozulmuş dedi. Fan motoru geçen sene çok ses yaptığı için yağlamıştım ama ömrü bitmiş artık. Bu fan motorları buzdolabının kapısı açıldığında lambanın yanması ile duracaktır. Dolabınızın kapı anahtarını bulup kapı açık iken manual bastırarak kontak kapatmasını sağlayın ve dolabın içini inceleyin.


Buzdolabı fan motoru

ARÇELİK ARÇELİK BUZDOLABI MOTOR ALT FANI. Diğer fiyatı ve özellikleri, Beyaz Eşya kategorisinde. TL ( KDV Dahil ) Tükendi. Tek yapmanız gereken sipariş vermeden önce uygun modeller listesinden makinenizin marka ve modelini kontrol etmek. NOFROST İÇ FAN MOTORU BOSCH (SRF52) 4TL.


Bu noktada da buzdolabınızın fan motoru arızası yaşaması durumunda mutlaka en kısa süre içerisinde müdahale gerçekleştirmenizi öneriyoruz. Arçelik Servisi merkezimizde fan motoru arızasının başlangıç olduğu çok daha ciddi buzdolabı arızaları ile karşı karşıya kalınabildiği görülüyor. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Singapur ve Tayvan şeklindedir ve sırasıyla buzdolabı fan motoru ürününün , ve kadarını karşılarlar. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini.


Buzdolabı fan motoru

Fan motorları sesli çalışarak yada sıkışarak buzdolabında arızaya sebebiyet verebilir Bu gibi durumlarda Bosch Servisi hizmet vermeye hazırdır. Popular buzdolabı fan motoru of Good Quality and at Affordable Prices You can Buy on AliExpress. We believe in helping you find the product that is right for you. Arçelik’ten aldığım buzdolabı nın alt fan ı ses çıkartmaya başladığı için servis i çağırdım.


Alt fan el kadar bir alet değişim i için ödediğim ücret 4TL. Herhangi bir probleminizde, sizlere yardım etmekten mutluluk duyacak ekip arkadaşlarmızla iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Videolarımızı izleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. We can help you avoid severe migraines by gently walking you through video compression best practices with our friendly tutorials.


Buzdolabı fan motoru ekovatın soğumasını sağlayan parçadır. Quisque lorem tortor fringilla sed. Lorem ipsum dolor sit amet sagittis a, euismod pulvinar, quam at porta tincidunt. Fan Motoru No Frost İç DMent.


Nullam sit amet, accumsan dictum, laoreet sit amet metus. Delta endüstriyel buzdolabı fan motorları ;emsaş ersöz esmak buzdolabı fan motoru imalatı frenox gümüşdamla gürçelik endüstriyel buzdolabı fan motoru toptancıları inoksan izmak kalitegaz buzdolap fan motoru toptan fiyat listesi kaliteli kapp kayalar kleo endüstriyel buzdolabı fan motoru imalatçıları profesyonel mateka mattaş mayapaz sanayi tipi buzdolabı fan motoru. AEG nofrost buzdolabı aldık fakat saat oldu çalışıyor olmasına rağmen motoru hiç durmadı, arızalı mı acaba? Yani dolap kapak müşürüne.


Buzdolabı fan motoru

Vestel nt4model no frost buzdolabım traktör gibi çalışmaya başlamıştı. Servis arka alt kısımdaki fan motorunun arızalı olduğunu ve değiştirmek için TL istediler. Beyaz eşya yedek parçası satan bir dükkandan fan motorunu ve pervanesini tl alarak değiştirdim. NO FROST BUZDOLABI FAN MOTORU ÜST BÖLME , KALIN MİLLİ İÇ FAN MOTOR arıyorsan site site dolaşma!


Tüm öğeler işlem süresi içinde sevk edilecektir sonra ödemenizi alırsınız. Biz şirket yüksek kaliteli ürünler ve mükemmel hizmet alabilirsiniz umuyoruz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz.


Tüm elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarlarını, en uygun fiyat ve en iyi kalite ile satıyoruz. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Eğer buzdolabının motoru çalışıyor fakat soğutmuyor sa gaz dolaşım sistemi tıkalı olabilir veya buzdolabında bir gaz kaçağı olabilir. Bir diğer arıza olasılığı ise buzdolabının buzluk içinde bulunan fan motorunun çalışmamasıdır. Akü ,Termostat ve fan bağlantıları yapıldıktan sonra Sisteme gaz doldurulup cihaz çalıştırılır. Türkiyenin numaralı buzdolabı fan motoru iç ve dış fan fanı fanları ses çıkarıyor ötüyor cızırtı çıkarıyor yedek parça parçaları fiyat fiyatı fiyatları tamir bakım onarım avcılar beylikdüzü esenyurt istanbul ankara arçelik beko bosch altus grundig aeg profilo siemens samsung vestel ariston hotpoint indesit lg.


Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe. ARİSTON BUZDOLABI FAN MOTORU ÜST fiyatı. Evaporatör fan motorları NF buzdolaplarında evaporatör üzerindeki soğuk havayı dondurucu ve soğutucu bölmelere üfler. Toptan fiyatları görebilmek ve sipariş verebilmek için lütfen kayıt olunuz ya da giriş yapınız.


Tabi kısaca değinmek gerekirse buzdolabının motoru hassas ve buzdolabının en önemli mekanik bölümüdür. Yeni yorumları bana e-posta ile bildir. Eposta yoluyla yeni yazıları bana bildir. Onarımları veya bakımı üstlenmeyi seçerseniz, kişi veya mülkünüze zarar verme riski üstleniyorsunuz demektir. ZHEJIANG YONGHE REFRIGERANT CO.


Bakır Fitting, Soğutma Araçları, Mapp Gaz Meşalesi, Vakum Pompası, Soğutucu Gaz, İzolasyon Boru üretiminde uzmanlaşmıştır. Tabi bu arızanın ana temeli fan motoru arızası olmayabilir. Bu da soğutmanın kesilmesine neden olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar