15 Ekim 2018 Pazartesi

Tıkanmaz elek

Türkiyenin heryerinde önemli firmalara tıkanmaz flex elek diğer adıyla avrupa elek imal etmekteyiz. Boylu Elek Metal, geniş portföyü ve en modern teknolojilerle donatılmış üretim tesisiyle Türkiye’nin lider elek üreticilerinden biridir. Boylu Elek Metal, çelik tel ve elek üretimine İstanbul’un en eski ve büyük ticaret merkezlerinden Kurşunlu Han’da basit el tezgâhları ile başladı. Yatay giden hatvesi işlenmiş tellere dikey inen poliüretan atkılar ile tutturulur.


Bu sayede elek makinasında oluşan titreşim tellere bir esneklik verir. QuickSand plugin (jquery.quicksand.js) is used to filter images. Quicksand replaces one collection of items with another.


First of all create a list with image categories. Eleme yüzeyi çelik örgü eleklere göre daha fazladır. Kuruluşumuzdan bu yana yüksek verimlilik ve uzun ömürlü hizmet mottosu ile müşterilerimize hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Alakalı Tüm Belgelere Bu Sayfadan Erişebilirsiniz.


Tıkanmaz elek

HEIN, LEHMANN Mineral İşleme Teknolojisi San. Ara atkı bağlantıları olmadığı için dokuma eleklere kıyasla çok esnektir bu sayede kendi kendilerini temizleyerek elek verimini artırır. Tıkanmaz (Diagonal) Elekler. Verimliliği diğer eleklere göre oranında daha fazladır. Ayrıca Çelik elek geleneksel örgü eleklere göre daha uzun ömürlüdür.


Elekler tel çapi ve gözeneğine göre örüldükten sonra, plaka halinde veya iki yani DKPC sac ile soğuk olarak. Bu tip elekler, titreşimli elek makinelerinde kullanılmak üzere dizayn edilmiştir. Teller birbirinden bağımsızdır. Kullanıma hazır elek , yüzey ve destek telleri özel direnç kaynağı ile birbirlerine son derece düzgün bir şekilde kaynaklanmış olarak tamamlanır. Tambur elekler muadili olan döner disk elek ekipmanı gibi tahrik mekanizması ile enerji tüketirken, statik elek enerji kullanmadan arıtım işlemi yapmaktadır.


Elek kısmında kullanılan V-shape paslanmaz çubuklar sayesinde elekte tıkanma sorunlarına yol açmaz. Gıda ve İlaç Sektörü ele ği olarak kullanılabilir. Aparat elemenlarının hareketi, eleğin tıkanma sorununu nispeten ortadan kaldırır.


Gözlere sıkışan malzemeleri titreme sonucu temizler. ACT elek temizleme aparatı elemanları uzun bir ömür için, anti-aşındırıcı poliüretan malzemeden yapılmıştır. Gıda firmalarının ihtiyaç duyduğu yüksek gausslu manyetik mıknatıs ayırıcılar istenmeyen metal partikülleri üzerine çekerek gıda güvenliğini artırır. Yarıkların toplam geçiş alanı, ayrıştırmanın hızlı gerçekleşmesi minimum basınç kaybı ve enerji tasarrufu sağlar. Profil Elek (wedge wire screen, flat sieve screen) destek tellerinin üzerine yüzey tellerinin özel bir.


Kırma eleme tesislerinde kullanılan elekleri üretmektedir. Bu, bilhassa yapışkan tozlarla ve taneciklerin çoğunun büyüklüğü elek genişliğine çok yakın olduğunda görülür. Elek yüzeyine paralel konumda bir yatay mil üzerine yerleştirilen eksantrik, dönüş hareketini salgıya çevirir.


Salgı genliği, eksantrisiteye bağlıdır. Maden ve taş ocaklarında kullanılan başlıca çelik örgü , poliüretan ve tıkanmaz eleklerin ve tesis yedek parçalarının üretimini yapmaktayız. Paslanmaz çelik tıkanmaz elek AISI 316.


Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. Sektörde ihtiyaç duyulan mıknatıs ve mıknatıslı ekipmanların imalatı için kurulan firmamız, Manyetik Alan gauss ölçümü, Manyetik Sistemler, Elektromıknatıslar, Demanyetizörler gibi alanlarda hizmet vermekdir. Kurulumu basittir, çalışma esnasında gürültü çıkarmaz. Elek kasaları oluk ve sabitleme halkası makineye yerinde özellikle ince- elek kumaşları söz konusu olduğunda fazla bir tecrübe veya özel araç gereç gerektirmeden kolaylıkla ve hızlı yeniden elek ayarı yapılmasını sağlar. Anti- tıkanma sistemleri: - rotatif.


Tüm bu işlemler gerçekleştirilirken, elek altı temizleme sistemiyle gidip gelen fırçalardan oluşan teknelerde tıkanma meydana gelmez. Makina içerisinde adet elek bulunmaktadır. Birinci elek kaba partikülleri, ikinci elek elek altı tozu, üçüncü elek ise kırık taneleri ayırmakta kullanılır. Otomatik zaman ayarlı elek temizleme sistemi ve tıkanma sensörü ile elek ömrünü uzatın. Hazneye doldurulan harç malzemesinin içine karışan mm den büyük parçacıklar çıkış deliklerinde tıkanmaya sebep oluyordu.


Yeni elek sistemi ile tıkanma olmaksızın pisliklerin elek üzerinde kalması sağlanıyor. DÜNYANIN HER YERİNE HİZMET. Maden Firmaları, Mermer Firmaları Rehberi, Sizde Firmanızı ÜCRETSİZ Ekleyin sitemizde yerinizi alın. Elek üzerine yapıştırılmış bir kağıda özel bir kalem ile elek yörüngesi çizilir ve genlik ayarı ürüne uygun olarak yapılır.


Dairesel eleklerde ince malzeme gözleri altına kauçuk toplar konularak olası bir tıkanma önlenmiş olur. Elek seçiminizi sayesinde, ön temizlemeden geçmiş ürünün boylama işlemide yapılabilir, iki veya üç boy. Elek altı temizleme sistemi gidip gelen fırçalardan meydana geldiği için eleklerde tıkanma meydana gelmez.


Tıkanmaz elek

Orta Boy Bakliyat Eleme Makinası, elek altı elek üstü, kırık ve zayıf taneleri ayırmak için kullanılır. Makinanın sol kısmında temizlenen ürün, makinanın sağ kısmında ise boylama işleminden geçirilir. Bu ızgaralar, tesis devamındaki ünitelerdeki olası tahribatı önlemek amacıyla arıtma tesislerinin ön arıtma kısmına yerleştirilir. Bu ızgaralama tipinde, ızgaralama elemanı olarak kullanılan V-şekilli paslanmaz çelik çubuklar sayesinde tıkanma problemi minimize edilir.


Gövdelerinde başka mekanik bir bileşen yoktur. RGÜ ÇELİK KALBUR FİLTRE SÜZGEÇ ELEK TELİ 1mm X 1mm Kalınlığı 1m2. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. This video is unavailable.


Tıkanmaz elek

Elek altlarında bulunan fırça sistemi sayesinde eleklerde tıkanma olmaz. Elek yapısı ve delik çapları ürüne göre belirlenerek en uygun temizleme işlemi gerçekleştirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar