22 Ekim 2018 Pazartesi

Sabit mıknatıslı alternatör

Sabit mıknatıslı alternatörlerin çıkışından elde edilen enerji direkt olarak kullanılamaz. Mıknatısın manyetik alanı sabit olduğundan üretilen voltaj devir ile birlikte artar. Bunların yaklaşık kadarı alternatif enerji jeneratörleri, dizel jeneratörler ve kadarı araba alternatör şeklindedir. Bunların yaklaşık kadarı alternatif enerji jeneratörleri, dizel jeneratörler ve kadarı araba alternatör şeklindedir. Alternatörler alternatif akım üreteçleridir.


Genellikle elektrik enerjisinin şebekeden sağlanamadığı yerlerde kullanılır. Bazı alternatörlerde, bobin sabit tutularak mıknatıs döndürülür ve böylece alternatif akım meydana getirilir. Aslında çoğu alternatif akım jeneratörü alternatör. Sarımlardan oluşan rotor ise motorun hareketli kısmını oluşturur.


Uygun güçte bir motor kullanılırsa jeneratör çıkışından 0. A seviyesinde akım çekilebilir. ENSpedal Knight online Elektronik pedal. Jeneratörden akım çekildiği. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Ve bir iletken üzerinde manyetik alan değişikliğinde iletken de akım oluşmaya başlar. Normal üretim bir alternatörün mıknatıs adı verilen rotorlar ve demir nüvesine sarılı ve stator adı verilen iletken birbirine sarılmış sargılar içinde veya etrafında dönerler. Bunlardan bir tanesi de elektrik üretiminde sabit mıknatıslı alternatör kullanımıdır. Bu alternatörler yüksek verim, yüksek güç ve dü şük atalet ve daha basit yapıda olu şları en büyük avantajlarıdır.


Bu enerji rotora fırçalar yardımıyla iletilir. Tüm Calternatör setleri, EPA Sabit Tip Acil Durum (Tier 3) emisyon standartlarına göre tasarlanmıştır. V sabit mıknatıslı jeneratör DÜŞÜK tork ve düşük DEVIR fazlı AC alternatör US $270. TİMAT PM ALTERNATÖR ” şirketinin ürünler ve hizmetleri.


Sabit mıknatıslı alternatör

Su ve rüzgar türbünleri için idaal çözümler. Küçük rüzgar türbini alternatörleri manyetik alanı sabit mıknatıslardan sağlarlar. Küçük sistemlerin ülke gridinden ayrı olarak ev, bağ, bahçe gibi lokal ve amaca yönelik yerlerde, elektriğin ulaşamadığı alanlarda kullanılıyor olmasının yanında mıknatıslı sitemlerin en küçük rüzgar hızlarında dahi üretime. Elektromıknatıslı sisteme kendinden uyartımlı, içerden uyartımlı sistem de denilir. Yani oyuklu bir alternatörde mıknatıs , oyuklu alternatörde mıknatıs olmalı.


Bunun açıklamasını ilerleyen zamanda yapacağım. SMS) alternatör tasarımı elde edilmitir. Birincisi radyal akılı sürekli mıknatıslı (RASM) alternatörler , ikincisi ise eksenel akılı sürekli mıknatıslı (EASM) alternatörlerdir. Sabit Mıknatıslı Motor Çalışmasını Animasyon görüntüleri.


Rotorları sabit mıknatıstan meydana gelen motorlardır. Rotorundaki sabit mıknatıslar kutupları (N ve S) rotor kutuplarını oluşturmaktadır. Fırçasız alternatif akım üreteçleri genellikle otomobillerde.


SEY kullanan programlardan biri de ANSYS firmasının maxwell programıdır. Küçük ölçekli bir alternatör için en uygun aday sabit mıknatıslı tipte bir alternatör yapısıdır. Yapılan bu çalışmada da radyal akılı sabit mıknatıslı bir alternatör önerilmiştir. Armatür ve stator sargılardan oluşabileceği gibi, stator sabit mıknatıs ile dizayn edilmiş de olabilir.


Bir elektrik makinesinin çalışmasının mantığı en temel olarak endüksiyon ve lenz yasaları ile açıklanır. Bu makina stopta ,yani çalışmıyor olsun,şimdi;. Küçük güçlü sabit mıknatıslı generatörün uyartımı farklı, onu istisna tutalım.


Bu yüzden alternatör , aslında, tel bo binler içinde dönen bir mıknatıs (uygulamada.ELEK-TROMIKNATIS) gibi düşünülebilir. Aygıtın böyle yapılmasının başlıca iki nedeni vardır: Birincisi, rotorda elektrik üretiminin yan ürünü olarak açığa çıkan ısının dışarı atılmasının güçlüğüne karşılık, sabit duran. O halde alternatörlerde en önemli mesele daimi mıknatıs kutuplarını ve alanı temin etmektir. Bobin tel uzunluğu ve mıknatıs sayısı sabit olduğunu varsayalım.


Devir sayısı da dakikada 1devir olsun. Yunsheng sabit mıknatıslı senkron motor, kat aşırı akım önleyici şekilde motorunu geliştirmek IPM magnetoresistivite avantajları alır. Motorun mekanik özellikleri, asenkron makineye göre daha iyi seviyededir.


Aşırı akımdayken Tork karakteristiği, aşağıdaki diyagramlarda görebilirsiniz. Regülatör sayesinde ani yük değişimlerinde devir sabit tutulur. Dizele akuple edilen alternatörün boşta çalışma esnasında devri , etiket üzerindeki belirtilen devirden fazlasına ayarlanmalıdır.


Düşük Hız ve Yüksek Moment. Bunun için alternatör frekansını Hz’ye ayarlamak gerekir. Mıknatıs Dünyasındaki üretimlerimizden faydalanmalısınız.


MIL 810G Çevre Koşulları Testleri uyarınca akredite kuruluşlarda test edilip sertifikalandırılmıştır. CAN Bus iletişim özelliği mevcuttur. Yerli pm alternatör sabit mıknatıslı 500wat 100kw arası düsük devirde sarj özelligi rakiplerine göre yüksek verim uzun ömürlü bakım gerektirmez. Aksi durumda çıkıĢ geriliminin regüle edilmesi gerekmektedir.


Hareket ettirilen kol sabit mıknatısı döndürerek döner manyetik alan üretmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar