4 Ekim 2018 Perşembe

Motor titreşim takozu

Firmamızda her türlü titreşim takozları bulunur. Ayrıca standart olmayan ürünler içinde üretim yapılması mümkündür. Aracın motor takozu koparsa titreşim ve gürültü nedeniyle sürüş konforu kaçar. Ancak, daha kötüsü ise motor takozunun kopması nedeniyle aracın mekanik aksamında başka parçaların da hasar görmesidir. Takozlar koptuğu hâlde araç tamir edilmez ve kullanılmaya devam edilirse motorun ekseninin kayma tehlikesi ortaya çıkar.


Motor titreşim takozu

Bugüne kadar vibrasyon önleyici olarak dikey montaj için lastik takozlar yapılmıştır yani kendi halinde duran bir makinanın sarsıntısı yok edilmeye çalışılmıştır. Oysa ERMAKSAN imalatları marinlerde bütün motorun (pervanenin) itme gücü motor bağlantı takozlarındadır. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca titreşimi ve gürültüyü hafifletirler, böylece aracın sürücüsü ve yolcuları tarafından motor ve şanzıman sesleri. Bu tip preslerde kimi zaman ağırlık dağılımındaki büyük eşitsizliklerde veya dakikadaki vuruş sayısının çok fazla olması durumunda, hem presin ağırlık dağılımını eşitlemek hem de salınımını kısıtlamak amacı ile titreşim takozu görselde ki gibi uygulanabilir.


Araç en düşük güçte çalışırken yüksek devirdeymiş gibi titreşim hissedersiniz. Değişim için birkaç parça alet ve evde bulundurulması pek mümkün olmayan gereçlere ihtiyaç olduğundan bunu kendiniz yapamayabilirsiniz. Yatak içinde boşluk oluşur. Merak etmeyin motorunuz yere falan düşmez. Dikey titreşim kontrol elemanları, kauçuk malzeme yapılarındaki iç sürtünmeler yardımıyla titreşimleri ( titreşime neden olan enerji yığılmalarını) yutarlar, sönümlerler.


Motor titreşim takozu

Kauçuk, özmert kauçuk, beton pompası parçaları, delici. Elastomer Mesnet (Mesnet Takozu ) Levha (Kauçuk - PVC) Grommet - Kablo Geçit Lastikleri. Sünger ve Bantlar (Endüstriyel İzolasyon Malzemeleri). Teknenizdeki vibrasyondan, titreşimden kurtulmak için yenileyin. Orijinal olmayan motor takozu titreşimi kesmiyor.


Detaylı iletişim bilgisi ve harita için iletişim sayfamızı ziyaret ediniz. Sadece takoz yeni oluyor başka da bir balta yaradığı yok titreşim daha da çoğalıyor. Temiz çıkma olsun ama orijinal olsun. Fren lastiği grubu (debriyaj, fren, kliper tamir takımları vb.), alt-üst salıncaklar, paspaslar, motor blok su tapaları, titreşim takozları ürün çeşitlerindendir.


Araçlarda, motoru şasi üzerine sabitleyen, motorun büyüklüğüne ve mühendislik projesine bağlı olarak 2-arası motor kulağı bulunur. Faaliyete Çeşme Altınyunus Setur marina yat mağazasında başlayan firmamız Çeşme bölgesinde her müşteri portföyü ile iletişime geçerek kısa zaman içinde yayıldı. Zamanla bu kısımlar çabuk aşınabilir.


Bu durumda orijinal parça ile yenilenmesi avantajlı olacaktır. Motosiklet motor koruma takozu grenaj vida aksami gidon topuzu online satiş kampanayali ve indirimli ürünler. Kauçuk takoz , kauçuk conta ve tüm sızdırmazlık ekipmanları parçalarının yanı sıra ihtiyacınız olan her türlü teknik parçanın kalıbını hazırlayıp en hesaplı fiyatlarla istekleriniz doğrultusunda üretiyoruz. Hatta titreşimden dikiz aynası bile bulanık gösteriyordu.


Sağ tarafta kapı içinden gürültü duyuluyordu. Dairesel vibrasyon kontrol elemanları, çelik tel malzeme yapılarındaki iç sürtünmeler yardımıyla titreşimleri ( titreşime neden olan enerji yığılmalarını) yutarlar, sönümlerler. Birbirine bağlı çalışan sistem elemanları arasında çarpmaya, darbeye karşı koruma sağlarlar. Serisi : Beş farklı sertlik derecesi ile her bir takoz için 2kg’a kadar.


Ayrıca motor şasisinden gelen titireşimleri de emer. Bu parçaya motor kulakları da denilmektedir. Motorun alt kısmında yer alır.


Motor titreşim takozu

Vibrasyon ( titreşim ) motorları Kaynakça Diğer kaynaklar. Titreşimi üzerindeki kauçukla en aza indirerek şaseye iletir. MOTOR TAKOZU ürünleri Yatmalzemeleri.


Bu yüzden periyodik olarak kontrol edilmesi önem arz eder. Son olarak motor kaputunu açtığımızda sol tarafta bulunan motor takozu üstünde ve çevresinde hafif yağlanma oluyor. Titreşim Takozu (D Tipi 20×15×M6) Kauçuk çapı: 50mm Kauçuk yükseklik: mm Mcivatalı en uygun fiyatlarla mağazamızdan satın alabilirsiniz.


Motor titreşim takozu

Alırken ekspertize soktuğum Mitsubishi Yetkili Servisi de aynı şekilde motor ön takozlarının değişmesi gerektiğini söyledi. Tüm ödemeleriniz güvenli ödeme sistemi ile alınmaktadır. Ayrıca araçtaki titreşimi , motordaki sarsıntıyı en aza indiren parçalardır. Otomatik vites aracımda titreme sorunu vardı.


Ustaya gösterdim ön motor takozu değişecek dedi. Orjinal olarak ön takoz piyasada zor bulunuyor. Mobise dahi sordum yoktu ellerinde. Neyse internette araştırırken bi parçacıda buldum 1lira vererek aldım ve bugün taktırdım. Bana gönderen parçacı orjinal mobis demişti,hatta facebook.


Fakat titreşim daha da arttı. Aks titreşim duvar takozları sesi sönümlemekte kullanılabilen bir çeşit ses izolasyon malzemesidir. Aks duvar takozları ve birçok ses izo malzemesi satışımız bulunmaktadır. Zeminde oluşan darbe ve titreşim kaynaklı gürültülerin engellenmesi için vibrasyon alıcı kauçuk takozlar kullanılır.


Titreşim Takozları sanayi de gürültülü ve titreşimli yerlerde çok yaygın olarak kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar