4 Ekim 2018 Perşembe

Panonun yerine montajı ve kablo bağlantıları megep

Bunu yapmaya niyetiniz yoksa, aptal kalmaya devam edersiniz. Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Oto Seslendirme Sistemi Montajı 49. Oto Transformatörü Sarımı 50. Para Sayma Makinesinin Elektrik Elektronik Sistemi 55.


Megep Modülleri Megep Satışı. Elemanlar tek olarak gösterilir, ancak üzerine sağa 7eğik çizgi ile kaç tane. MESLEKÎ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN. Kontaktör, Röle, Koruma Elemanları Ve Montajı. Butonlar, Ölçü Aletleri Ve Montajı.


Kompanzasyon Cihazları Ve Montajı. Küçük bir saha aydınlatma tesisatı montajı ve bağlantılarını yapabileceksiniz. SESLENDİRME VE IŞIKLANDIRMA.


Geçiş Kontrol Sistemlerinin Bağlantıları Ve Montajı : Yazılmayacak: Soygun Alarm Sistemleri Keşfi:. Işıklandırma Sistemi Montajı Ve ArızalarıHazır. Sitemizin resmi MEGEP sitesi ile herhangi bir bağı yoktur. Sitemiz üzerinde bulunan MEGEP dokumanları resmi siteden alınmıştır.


Dokümanların güncelliğinden sitemiz sorumlu değildir. Kullanıcıların paylaştığı dosya ve mesajların. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Duvar Tipi Panoların Montaj Yerinin Tespiti 4. Büyük Panoların Montajı 5. Kuvvet Tesislerinde Motor ve Şalter Bağlantıları : 41:.


Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Modüler Programları ve MEGEP Modülleri ile hazırlanmıştır. Modül MEGEP komisyon tarafından hazırlanmakta olduğundan, geçici olarak Modül Bilgi Sayfası yayınlanmaktadır. C: ★★★ Elektrik-Elektronik Bölümü MEGEP Dökümanları işte bu süper olmuş çok faydalı dökümanlar var içinde. Güncel Eğitim Setlerinin Merkezi. Ayrıca panonun ana şalteri, kondansatör sigortaları ve ölçü aletleri bulunur.


Koruyucu dolaba kablo girişleri için gerekli delikler bırakılacak, kablo bağlantıları yapıldıktan sonra dolap sacı altından ve üstünden flanş biçiminde iki demir bilezik arasında lastik ya da PVC’den bir conta ile sıkılarak bu giriş yerleri sızdırmaz biçimde kapatılacaktır. Ağ Elemanları ve Ağ Sistemleri, 69. Fonksiyonlu Yazıcılar, Yazılmayacak.


AG dağıtım ve kompanzasyon panosu malzemeleri ve bağlantıları ile ilgili, bilgi ve becerilerin. Ayrıca kompanzasyon ve sayaç kablo bağlantıları içinde uygun delikler delinmelidir. Panolarının Yerine Montajı Direk tipi trafo ölçüm panoları mutlaka direk yanına monte edilmelidir.


Elektriksel bağlantıları , ilgili standartlara uygun şekilde yapınız. Bu standartlara topraklama ve toprak hataları dahildir. Jeneratörler için yapılan yakıt depolama sistemlerinin ilgili kodlara, standartlara ve diğer gereklere uygun şe-kilde kurulduğundan emin olunuz.


Panonun yerine montajı ve kablo bağlantıları megep

Motor egzoz gazları personel için tehlikelidir. ADRESİNDEN İLGİLİ MODÜLÜ AÇARAK İNCELEYEBİLİRSİNİZ. Sinyal lambalarının yerine montajı sırasında renkli kapaklar söküldüğünde iç.


Kablo pensi ile iyice sıkıştırmalıdır. Kitap hakkında plcsitemiz tarafından yazılan gönderiler. Klemenssiz bağlantıları çok telli iletkenlerde, iletken kesitine uygun yarıksız tip kablo pabucu ile yapılacaktır.


Panonun yerine montajı ve kablo bağlantıları megep

Panonun alt bölümünde, kabloların kablo bağı ile bağlanacağı, delikli U profilden bir kuşak bulunacaktır. Kablolarda kullanılan harfler ve anlamları e. Standart iletken kesitleri. Pano iç aydınlatmasını ve havalandırması için gerekli bağlantıları ve montajı yapar. Panoyu yerine sabitlemek için gerekli işlemleri.


SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ HABERLEŞME. Zil buton panellerinin kablo bağlantıları. Telefon terminal kutusunun yerine montajı yapılır. PANONUN YERİNE TAŞINMASI.


Panonun yerine montajı ve kablo bağlantıları megep

Caderno do IPAC (Instituto do Patrimônio Artístico e Cultural da Bahia), resgate da Cultura Popular Brasileira. Cıvata bağlantıları : Cıvata bağlantıları eksik, somunlar gevşek, kopilyalar eksik olmamalıdır. Karkas bağlantıları sadece kaynak ile yapılmayıp, cıvata bağlantısı ve kaynak bağlantısı beraberce kullandırılmalıdır. Panonun en önemli elamanlarından birisi tespit elemanlarıdır. Scribd es red social de lectura y publicación más importante del mundo.


Kazanım 9: TS, Elektrik İç Tesisleri Yönetmeliği, Fen Adamları Yönetmeliği’ne uygun ve iş sağlığı ve güvenliği kurallarına dikkat ederek panoyu yerine monte ederek bağlantılarını yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar