22 Ocak 2019 Salı

Çakmak girişi usb

Usb Çakmak modelleri, usb çakmak markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Bildirimlerinizi görmek için Üye Girişi yapın. Platoon Araç İçi Çakmak Çoklayıcı Giriş Çıkış Cm Kablolu. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz.


USB ve çakmaklık çoklayıcı soket sayesinde det USB girişi , adet çakmak soketi elde edebilirsiniz. Tüm yerli ve yabancı marka araçlara uyumludur. Otomobillerde ve hafif ticari araçlarda sorunsuzca kullanılabilir.


Güç şarj etmek için bir USB bağlantı noktası gerektiren herhangi bir elektrikli ürün ile uyumludur. Metal çakmak rezistanslıdır , rüzgarda sönmez. Yan tarafındaki bölümünden şarj girişi yapılmaktadır. Uzun süreli kullanım için usb kablosu ile bilgisayar ve laptoplarınıza bağlayarak şarj ediniz. Aracınızda zaman zaman tek çakmak girişiniz yetersiz kalır ve çift çakmak girişine ihtiyaç duyabilirsiniz.


Çakmak girişi usb

Bu ürün çakmaktan tane çakmak çıkışı vermektedir. Uzatma kablolu çakmak aparatı ürüne dahildir. Ayrıca USB girişinden cep telefonu,PDA,NOTEBOOK gibi aletleri şarj edebilirsiniz. Farklı markalara ait çakmak çoklayıcı soket ve cihazlar telefon, tablet, MPçalar ve benzeri cihazların yanı sıra su ısıtıcısı gibi cihazların da çalışmasını ve şarj olmasını sağlıyor.


Bu cihazı takmak için Cd changer olması şart mı? Tesla çakmak özelliği mevcuttur. Mikro usb girişi ile şarj edilerek kullanılmaktadır. Usb kablosu pakete dahildir. USB girişi ile de aynı anda iki eşyanızı şarj edebilir ve kullanabilirsiniz.


Çakmak girişi usb

Bu rahatlığı yaşamak için USB Çoğaltıcıyı aracınızın çakmak soketini yerleştirmeniz yeterlidir. Ayrıca USB üzerinden şarj edilebilen tüm cihazlar için otomobil içinde şarj cihazı olarak da işlev görür. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Magicvoice USB -3Oto Teyp AUX USB -SD-MMC Çevirici Kumandalı Özellikleri Tak çalıştır çakmak fişli Oto teyplerde bulunan AUX girişini USB ve SD kart kullanımına uyarlar. USB Şarjlı Çakmak ile yağmurda veya rüzgarda yanmama problemiyle karşılaşmazsınız ve oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Herhangi USB girişi yerinde şarj edebiliceğiniz çakmağı saat süre ile tam şarj. Hiç bi gaz veya yakıt gerekli değildir.


Micro USB Kablosu ve Koruyucu Kutusu yanında HEDİYE ! Elektrik ile çalışmaktadır. ANDROID telefonlar için kullanılan şarj girişleriyle aynı çıkışa sahiptir. Ben bi tane Lifan Eagle 1aldım,onda bile orijinal çakmak girişi var.


En ilginç ürünler,enteresan hediyelik ürünler ile kişiye özel hediye seçeneklerine ulaşabileceğiniz online ilginç ürünler sitesidir. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Adet usb giriş ve adet çakmak soket olup tüm yerli ve yabancı araçlara uyumludur. Cep telefonları ve oyun konsolları vb cihazlarda kullanılabilir. Puntonun çakmak girişi ne yazıkki bu şekilde!


Çakmak girişi usb

Anladığım kadarıyla standartdan kısa , ne taksak hoop çıkıyo, temassızlık vs vs. Bu soruna bir çözüm bulunabildi mi? Ama bugün aldığım usb çıkışı da uymayınca sinirlerim bozuldu. Tableti şarj edicem, tümseğe gelince.


Adet Olan Çakmak Çıkışınızı Adete Çıkartır Ayrıca 5v Usb Çıkışlı Ürünleriniz İçin De Ekstra Çıkış. V çakmak girişli tüm cihazlarınıza uyumludur. USB ve Çakmak Girişli ısıtıcı minder şimdiden büyük bir ilgi gördü! Araç içinde koltuk Minderi olarak kullanın.


Çakmak girişi usb

Hoşgeldiniz, lütfen üye girişi yapın. Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız. Usb Şarjlı Çakmak , En Ucuz Toptan Fiyatlarla Sitemizde! V DC giriş , 230V AC (15A) çıkış. Araç Çakmak Girişli USB Çoğaltıcı sahibinden.


Aracınıza taktığınız zaman kullanabileceğiniz ayrı port mevcut olmaktadır. Buffer Otomobil Silecek Ayna ve Cam Koruyucu 3lü Set. Kullanım Alanları volta sahip araçların tümünde kullanılır. Sepetim Sipariş Takibi Üye Girişi Satış Ortakl.


Dokunmatik ve Şarj edilebilir. Klasik çakmaklar gibi zehirli gaz ve yanıcı madde içermez, alev çıkarmaz. Aynı zamanda çevre dostu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar