21 Ocak 2019 Pazartesi

Paslanmaz kablo bağı

Paslanmaz kablo bağı

Geniş bir yelpazede, neredeyse bütün uygulama durumları için HellermannTyton tarafından kablo bağları ve sabitleyici elemanları temin edilmektedir. Kendiliğinden kilitlenebilir kafa tasarımı, kurulumu hızlandırır ve kablo bağı gövdesi boyunca herhangi bir boyda kilitlemeyi sağlar. Güçlü ve dayanıklı kablo bağlama yöntemini temin eder.


Adet ve katları alabilmeniz için Seçenekler Bölümünden Adet miktarını arttırınız. Ebülten listemize üye olun! Fuarlar, ürünler ve GERPAAS ile ilgili diğer tüm haberleri hemen almak için ebülten listemize katılın. Açılma Mukavemeti KG, ağır metal kablo toplamasında kullanılan kablo bağı Poşet miktarı 1adet.


Kutu içeriği olarak 1Adet satılmaktadır. Vereceğiniz adet siparişler Kutulu olarak ( 1adet ) gönderilmektedir. LS çelik kablo bağları Previous Next LS stainless steel cable ties are due to the use of high quality steel (AISI 316) which is acid and corrosion resistant especially interesting for bundling cables in demanding environments.


Paslanmaz kablo bağı

MTL-370ST Gwest, 370x6mm 3paslanmaz metal kablo bağı. Metal kablo bağı ile monte edilir. TST- 300XMETAL KABLO BAĞI , Garanti Şartları.


Sitemizde satışa sunulan ürünler ithalatçı firmaların garantisi altındadır. Plastikten üretilen kablo bağlarının iç kısmında dişler vardır ve bir kanaldan geçtiğinde, kanalın içindeki tırnak tarafından dişlere kilitlenerek açılmasını engeller. Renk: Beyaz olmak üzere standarttır.


Fiyat için bizimle iletişime geçebilir veya sipariş listenizi oluşturarak fiyat teklifi alabilirsiniz. ENG, ilk tasarımdan bitmiş üretime kadar otomotiv. X-Ray kontrol sistemleri tarafından tespit edilebilir. HACCP sisteminin bir parçası olarak kullanılabilir. Sıcak havyalar ile lehim eritilerek iki parçayı birbirine lehimler.


Stainless steel banding, stainless steel clamping, stainless steel cable ties, band-IT, paslanmaz çelik şeritler. MTL-200ST Gwest, 200x6mm 3paslanmaz metal kablo bağı. Dış alanlarda ve gıda sektöründe kullanmaya uygun.


Güven Elektrik Elektronik LTD. Işaretleyici T serisi Boyutu: 1. Gsm baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik alan şiddetinin evinizdeki, iş yerinizdeki etkisinin ölçümünü profesyonel olarak, uluslararsı standartlara uygun olarak yapıyor ve sonuçları rapor şeklinde sizlere sunuyoruz. PVC kaplı veya doğal renk US $15.


Siparişler (0) YONGXING PLASTIC. Not: Ürün özellikleri üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Kredi kartı ile yapılan ödemelerde bilgileriniz herhangi bir şekilde kaydedilmez. Tel tipi kablo kanallarımız, günümüzün yüksek teknoloji kablolama gereksinimleri göz önüne alınarak üretilmiştir. LS-3paslanmaz çelik otomatik kablo bağı silah 1. Uygulanabilir genişliği: 7. En iyisini satın al kablo bağı gun paslanmaz Çelik bağları otomatik gergi kesici parçalar Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri.


Paslanmaz kablo bağı

Karşılaştırma listesine ekle. Biz lider aliexpress alışveriş asistanı size fabrika doğrudan mal rakipsiz fiyata satın almak yardım vardır. Fiyat ve müsaitlik haber verilmeksizin değiştirilebilir. Steel Gun HT-3kablo bağı pensesi. Versandkostenfrei Sichere Zahlungsarten Schnel.


PASLANMAZ KABLO BAĞI KELEPÇE. Paslanmaz Boruların Kalınlık Toleransı. Duvar Kroşesi - Kanal Kroşesi.


Hellermann, tüm standart kablo bağları serisi için yüksek kalitede tasarlanmış gelişkin aletler sunmaktadır. Aletlerin mekanik, pnömatik ve otomatik modelleri vardır. Tedarikçi Rehberi - Burada kablo bağı hakkında ve iş tedarik ihtiyaçları için kablo bağı Üreticilerini karşılaştırın. Phoenix Contact iletken ve kablo etiketleri birçok uygulamada kullanılabilir ve çok sayıda malzeme ve montaj tipine sahiptir. Tarayıcınızda JavaScript aktif değil.


Akvaryum camına dikine yada kayıtlı akvaryumlarda yatay olarak kullanılabilir. Wenzhou Weihang Plastik Ltd naylon kemer, paslanmaz çelik bağlantı, bağlantı levhası bağlantı, boncuk tipi, sayısı tüp, boru, bir film, bağlantı elemanı, tırnak klipleri, çift güç anahtarı, çift güç otomatik transfer şalteri ürünleri yapan bir. Kablo Pabucu, Bağı ve Rakorları.


Büyük paslanmaz çelik bıçak, operatör güvenliği için tamamen gizlidir, bu bıçak, ambalaj kağıdını, kapalı ambalajı ve plastik çemberleri kesmek için idealdir. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Fakat istenildiği takdirde paslanmaz halattan da imal edilebilmektedir. Hızlı Durak Paket Asansör ( Manuel ) 1600.


Roxtec kablo bağı klipsi. STRAP CLIP AISI3Madde Numaras ı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar