16 Ocak 2019 Çarşamba

Tristör kataloğu

Tristör Katalog Bilgileri. VROM (Ters Tepe Gerilimi): Bu gerilim, SCR zarar görmeden, SCR’ye uygulanabilecek ters polarma geriliminin maksimum değeridir. Transistörlerin Katalog Bilgileri. Bir transistör hakkında bilgi edinmek gerektiğinde üzerindeki ve katalogdaki bilgilerden yararlanılır. Daha geniş bilgi içinde, üretici firmadan yayınlanan tanıtım kitabına bakılır.


DC gerilimde çalışan tristör bir kez tetiklendiğinde tetikleme gerilimi kaldırıldığında da iletimde kalmaya devam eder. Gövde üzerinde üretici firma kodu, teknik özellikleri belirten kodlar ve transistörün bacakları ile ilgili bilgiler bulunur. Teknik Katalog Tanım THYRICON 3P2.


RGK) uygulamalarında 100kVAr’a kadar ki kapasitif yükleri anahtarlamak üzere dizayn edilmiştir. Tamamen türkçe yazmaya gerek duymadık. Devre ile tristör ve triyakların sağlam olup olmadığı anlaşılabilir.


Tristör kataloğu

A-G-K uçlarına tristör bağladıktan sonra iki yollu anahtar tristör konumuna alınır ve test butonuna basılır. Bu durumda transistör kataloğu bilgilerine bakılmalıdır. NPN transistörler, PNP transistörlere göre yüksek frekanslarda çalışabilirler.


Ayrıca her türlü kullanıcı hatalarına karşı tam koruma sağlar. Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı. Mesajlar İtibar Gücü 0. Biz tristör modülü, diyot modülü, scr modülü, güç modülü, hızlı diyot modülü, hızlı tiristor module. Tiristor Modülleri Kataloğu : Thyristor Modules.


Tristör kataloğu

Yani Anoda artı Kadoda eksi vermek yeterli değildir. Bu site çerezler kullanır. Başarılarınızın devamını dilerim. Benim oğlumda yaşında robot yapmaya çalışıyor.


Onu nasıl geliştirebilirim acaba. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Yukarıdaki linkten aradığınız transistörün veri kataloğunu indirin.


Tristör kataloğu

Burada, malzemenin teknik değerlerini, kılıf ve bacak bağlantılarını ayrıntılı şekilde bulabilirsiniz. Bu konuda en büyük yardımcınız transistör katalogları veya datasheetler olacaktır. BC5datasheeti ile BD1datasheetini inceleyiniz.


Akım- current değerlerine bakınız. Röle, valf gibi malzemelerin anahtarlamasında diyotla birlikte kullanmalısınız. BC serili transistor kataloğu.


Saten katalogların hepsi de aynı rakamları vermiyorlar. Tüm güncel katalog ve broşürler bu bölümde yer almaktadır. Enerji Verimliliği Çözümleri.


Elektroniğin her alanında kullanılmaktadır. Tipi Anahtar ve Priz Serisi. GÜÇ REGÜLATÖRÜ ( TRİSTÖR GÜÇ KONTROL) devamı için tıklayınız. Download : tr_karsiliklari_tablosu. KATALOGLAR FAYDALI BİLGİLER FİYAT LİSTESİ YAZILIMLAR KALİTE SERTİFİKALARI REFERANSLAR GALERİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İLETİŞİM Reaktif Güç Kontrol Röleleri Endüktif Yük Sürücüleri Statik Kontaktörler Şönt Reaktörleri Kondansatörler Deşarj.


Makel mikroişlemci kontrollü kapasitif yük sürücüleri, dinamik güç faktörü kontrolü uygulamalarında 80kVAr’a kadar olan kapasitif yükleri anahtarlamak için tasarlanmıştır. Cihaz, çeşitli vidalı Plug-in klemensleriyle olduğu gibi, müşteriye özel kumanda klemenslerine de uyarlanabilmektedir. N06L, 25NTO-2Mosfet. TL 1-iş günü içinde kargoya verilir.


Katalog İndirimli Ürünler Yeni Ürünler Çok Satanlar Hesabım Hesabım Siparişlerim Adreslerim Popüler Etiketler. CR SERİSİ CR TYPE POWER REGULATOR CR SERİSİ GÜÇ REGULATÖRÜ Analog giriş türü (0~5V, 1~5V, 0~10V, 2~10V, 0-20mA, 4-20mA) Faz, Faz ve Faz Kontrol Seçenekleri Potansiyometre ile kontrol 0. Geçirgeç veya transistör girişine uygulanan sinyali yükselterek gerilim ve akım kazancı sağlayan, gerektiğinde anahtarlama elemanı olarak kullanılan yarı iletken bir elektronik devre elemanıdır. Vcb, VceVeb Şimdi herhangi bir transistör için, bu değerlerin aşağıdaki gibi olduğunu düşünelim. VAR-FT tipi kompanzasyon panoları standart olarak reaktörlü ve tristör anahtarlamalı imal edilmektedir.


Voltaj Regülatör Kataloğu. Bu uygulama, Open Office Base için yapılmış temel ve basit bir form uygulamasıdır. Girilen metinler ve resimler veri tabanında tutulmakta ve gösterilmektedir. Belirli bir lehim pratiği olmayanların transistör ve benzeri elektronik devre elemanlarının lehimini yapmaması gerekir. Katalog ALPHA serisi tristör modülleri, dinamik güç faktörü kontrolü uygulamaları için 50kVAr’a kadar olan kapasitif yükleri anahtarlamak için tasarlanmıştır.


Modüller tetikleme sinyalinin uygulanmasından itibaren 10ms içerisinde kondansatörleri devreye alabilmektedir. Bu etiketlerimize tıklayarak alakalı ve adetleri verilmiş etiket. Bu derste BJT transistörlerde katalog değerlerinin nasıl okunacağı anlatılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar