21 Ocak 2019 Pazartesi

Çamaşır makinesi için regülatör

Ben evimde kullanmak üzere 15K. Cumartesi günü bankalar caddesi. A Arkadaşlar bende evimde kullanmak istiyorum evimde elektronik eşya çok adet klima çamaşır makinesi (Kurutmalı) ikide birde voltaj düşük hatası veriyor.


Çamaşır makinesi için regülatör

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Lg çamaşır makinesi ilk kurulum regülatör kireç onleyici Daha Fazla. Misafir Kullanıcı Cevap.


Selam, Köydeki yayla evimizde elektrik Voltaj değerleri dalgalı ve düşük olduğundan kimi evde çamaşır makinesi hiç çalışmazken kimisinde çalışıyor ama su. Kutu içeriğinde, çamaşır makinesinin yanında garanti belgesi ve kullanım kılavuzu da bulunuyor. Ekstradan regülatör almalıymışız.


Durulama yardım seviyesi anahtarı arızalı (standart dağıtıcılarda regülatör anahtarı veya üst yük dağıtıcıları üzerindeki dahili aktüatör). Bulaşık makinesini kapatın ve filtre. Ventil bobinleri kontrol edilir. Enerji olmadığı halde içeriye su alıyorsa ventiller bozulmuştur.


Su seviye anahtarı da bozulmuş olabilir. Arkadaşlar yeni bir çamaşır makinesi aldım fakat elektirik sorunu yüzünden makine kısa süre sonra duruyor, elektrik var fakat düşük olduğu için program duruyor yıkama devam etmiyor, bu konuda yardıma ihtiyacım var. Aksesuar Çamaşır Kurutmalık Ütü Masas.


Çamaşır makinesi için regülatör

Basınç düşürücü regülatör daire su tesisatımız için alınabilecek en önemli tedbirdir. Daire su basıncı kullanıma göre değişiklik göstermektedir. Minimum basınç ise br’dır. Filtre kahve makineleri tasarımlarına, kapasitelerine ve fonksiyonlarına göre çeşitlilik gösterir. Kullanıcı sayısına ve kullanım miktarına göre değişen hacimler, farklı modeller arasından daha kolay seçim yapmanızı sağlayabilir.


Altus çamaşır makinesi alm5modeli makinanın bir arızası var bu makina tüm programlar da aynı arızayı yapmaktadır. Regülatör de denedim net 2v. Hız kontrol ünitesi arızalı olabilir. En son ana kart değiştirdim.


Çamaşır makinesi için regülatör

TL motor TL regülatör TL servis ücreti. Sonucunda daha neresi bozulacak belli olmayan servis kapsamı dışına yıllar önce çıkmış saatli bomba bir makine. Uyarı : Plastik kapaklı ve adet fiyatıdır.


VA Aralığında imal edilen, regülatörlerimiz TSE Standartlarına uygun imal edilmektedir. Tüm Cihazlarımız varyaklı sistem olup trafolar bakırdan imal edilmektedir. Makinesi Markaları : Ariston, Hotpoint, Indesit. Bir hafta sonra regülatör aldık.


Sırf bu yüzden tekrar geldiler voltaj 2gene düşük dediler. Bir regülatör seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli parametre, regülatörün gerekli olan. Hem kombinizin hem de diğer elektronik ve suyla çalışan makineleriniz için regülatör taktırmak onların da rahat ve arıza vermeden çalışmasını sağlayacaktır. Evde klima,bilgisayar,kombi,buzdolabı,bulaşık ve çamaşır makinesi lcd televizyon ve radyo var.


Tüm cıhazlara yetebilecek regülatör madeli hangisini önerirsiniz ve fiyatı kaç tl. Bosch çamaşır makinesi servisi, Şişli Siemens çamaşır makinesi servisi tamircisi,. Evlerde ve ofislerde basınç düşürücü vanalarının kullanım sebebi, çamaşır makinesi , bulaşık makinesi , kombi ve musluklar vb. Siparişlerim İletişim Hakkımızda. Sizde eski eşyalarınızı satabilir Güvenli e-Ticaret ile yenisini alabilirsiniz.


Hakkımızda, SPK Sogut Plastic is the first manufacture of PPR pipes and fittings in Turkey. EyleSu anahtarını kontrol edin ve gerekirse değiştirin. E(veya F28) hata kodu. Doğrultucuda kondansatör bulunmamalıdır.


Bu kontrol daha çok elektrik süpürgesi, çamaşır makinesi , el breyzi gibi üniversal motorlu cihazlarda kullanılır. Not : Ürün listeleme sayfalarında bulunan ürün bilgileri belirli aralıklarla güncellenmektedir. En güncel durumu, ürünlere tıkladığınızda açılan ürün detay sayfalarından takip edebilirsiniz. Kesinlikle içini açmaya çalışmayın.


Çamaşır makinesi için regülatör

Kendini Temizleme Fonksiyonu Var. Entegre Atık Kahve Yatağı. Tecrübelerimizin devamında edinmiş olduğumuz bilgi birikimlerimiz ile çağrı. OKSİJEN ARGON-KARIŞIM BAS.


REGÜLATÖR : KOMBİ - TV - BUZDOLABI REGÜLATÖRÜ. Bu aralıkta uygulanan voltaja değerine göre kart üzerindeki trimpottan yararlanırak 5-35V arası. Beyaz Beko önden yüklemeli çamaşır makinesi.


Servisten bakımlı orj Samsung ay garantili ucret. Ayrıca Servo regülatör ve Statik regülatör üretimi vardır. TL 2060TL Vergiler Hariç: 1700TL. TL 260TL Vergiler Hariç:.


Cep Telefonları Televizyonlar Spor Ayakkabı Kol Saatleri Elektrikli Süpürgeler Buzdolapları Çamaşır Makineleri Lastikler Klimalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar