19 Mart 2019 Salı

Expotech kayiş

Expotech kayiş

Yeditepe Güç Aktarım Sistemleri San. Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Tel : +(212) 3E-mail : info@ expotech. Expotech AHD DVR Kanal Modu; Expotech AHD DVR P2P QR Kod Ayarı.


Expotech kayiş

EXPOTECH V 13x8EXPOTECH V KAYIŞ. FAG Mil Eksen Ayar Cihazı. SPA 21Düz V Kayış - ürün fiyatı , teklif almanın kolay yolu. Tüm ürünler Global kalite standartlarına uygun olarak üretilmiştir.


Kayış ürün grubunda başlıca ürün markaları Goodyear, Vari, Expotech en doğru çözümleri sunmaktadır. Endüstriyel Kayış , kasnak arasında bir kasnaktan aldığı hareketi diğer kasnağa güç ileten e. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Expotech kayiş

Malzeme (Sınıfı) Açıklaması 1. Garmin Fenix Chronos HR Sapphire-Çelik Kayış. TL Kdv Dahil İNCELE 10. FİRMA PROFİLİMİZ 19Yılından günümüze faaliyette olan firmamız, yılı aşan tecrübesi ile Hitit Mermer adıyla ürettiği; mermer, granit, mutfak tezgahı, merdiven, denizlik, küpeşte gibi mamüllerine sizlere daha iyi hizmet verebilmek için; Hattuşa Antik Mermer Şömine ürünlerini de firma bünyesine katmış bulunmaktadır. Rulman Bilya bilye kayış keçe. Konveyor bant ünitesi kendi üretimi olan konveyör bant bezlerini kullanarak ve v- kayış ünitesi kendi üretimi olan tek kordu kullanarak faaliyet göstermektedirler.


Ayrıca 22mm genişliğe sahip, ST-50nominal güç sınıfında çelik halat ile güçlendirilmiş konveyör bantlar üretmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar