6 Mart 2019 Çarşamba

Molex konnektör

Molex konnektör

Tüm hakları saklıdır, izinsiz hiçbir içerik kullanılamaz. Konnektör Kablo ve Montaj Sistemleri Ltd. Molex is a leading supplier of connectors and interconnect components. Browse our fine connector and cable assembly products at Molex.


Molex konnektör

Molex Türkiye, Molex Fiyatları, Molex Online Satış, Molex Fiyat Listesi. PLUG Sıkma-Koaksiyel Sıkma Pensleri. Solar Güneş Panelleri Akü Çeşitleri Jel Akü. Siyah uçlu erkek molex konnektörler.


Kasalara bağlanan fanlar, ışıklar vb ürünlerin uçlarıdır (kasanızdaki güç kaynaklarının ucu dişi (female) dir). Squba Terminalleri, 24- AWG kablo ile 6. A’ya kadar destekler ve rakiplerinden daha küçük bir kablo üzerinde daha fazla güç sağlar. Sözleşme iki nüsha hazırlanıp elden, posta yada kargo ile. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Kendi psu nuzdakilerin rengini siyah yapmak istiyorsanız ya da herhangi bir şekilde siyah kullanmak istiyorsanız ihtiyacınız olan konnektörler burada.


Mevcut ürünleri görüntülemek için başka bir ülke seçebilir veya şirket bilgilerine göz atmak için Küresel web sitemize gidebilirsiniz. Web sitemize hoş geldiniz. TL (1) herocomputer 100. Pin Power Kablo Pin to Molex PCIE Ekran Kartı Güç 6pin. Eğer projenizi bir bilgisayar güç kaynağından besleyecekseniz bu kablo ile kolayca bağlantı kurabilirsiniz.


PSU POWER KONNEKTÖR DÖNÜŞTÜRÜCÜ KABLOSU. AYNI KABLO ÜZERİNDE KONNEKTÖR BULUNMAKTADIR. IDE 4pin erkek POWER KONNEKTÖR ( molex ) adet PCI-e pin POWER KONNEKTÖR.


Molex konnektör

MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARLARDA POWER ADAPTÖRÜNDEN (PSU) GELEN adet IDE 4pin dişi KONNEKTÖRE TAKILARAK. Toptan satış molex automotive connectors Ucuz molex automotive connectors Partilerden, Güvenilir molex automotive connectors Toptancılardan satın alın. Aramalar: rjkonektörü mikro usb konektörü rca konnektör tel bağlayıc.


Mağaza veritabanımız güncellenmektedir. Veritabanı güncelleme işleminden dolayı kısa bir süre hizmet veremiyoruz. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. Anlayışınızdan ötürü teşekkür ederiz. Idc Kablosu Üreticilerini Molex 1. Riser 1x to 16x Uzatma PCIE 1x 16x Yükseltme Köprüleme 1x to 16x.


Amtek firması kuruluşundan bugüne son yılda konnektör üretiminde Taiwan’ın lider firmalarından biri olmuştur ve Amerika pazarı başta olmak üzere dünya genelinde çok sayıda müşterisine servis vermektedir. AWG Crimp Plier Tool Crimper JST Molex for Dupont. Professional Crimping Tools ,Always Show you The Best Quality. Arduino, SparkFun ve Pololu ürünlerinin resmi Türkiye distribütörü olmanın yanında robotik bilgisini kitlelere yaymak için çalışmaktadır.


Molex kablolara göre daha az yer kaplayan konnektör yapısına sahip bu ürünler, Molex dönüştürücülerle de kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır. Yerel 34PIN ECU sızdırmaz konnektör. Free delivery on eligible orders. Order by 8pm for same day dispatch. Over 500products in stock from RS.


Dünyanın en büyük elektrik ve elektronik konnektör üreticilerinden birisi olan JST, ürettiği her üründe müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı amaçlamaktadır. A connector is a coupling device that joins electrical terminations to create an electrical circuit. Connectors enable contact between wires, cables, printed circuit boards, and electronic components. Dündar Elektroteknik olarak öncelikli amacımız işinizin gerektiği doğru ürünü en hızlı bir şekilde temin etmek. Satışını yaptığımız ürünlerin çoğu kendi markamıza ait ürünlerdir.


Molex (1) S-link (1) TE Connectivity (2) Fiyat. TL Vergiler Hariç: 51TL. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Alışveriş listeme kaydet. Kategori Sayfası , 54mm konnektörler.


Pin ve Molex (IDE) Güç Bağlantısı Pin fan bağlantısına sahip Silent Master anakart veya devir ölçebilen fan kontrolcüye takıldığında anlık olarak fan devri okunabilir ve destekleyen anakartlarda devir kontrolü yapılabilir. Ayrıca pin bağlantısı yanında Pin Molex (IDE) güç girişine sahiptir. CP-3Kablo Sıkma Pensesi ( RJ45-RJ11-RJ) 10TL 6TL JAK EZME 190MM 11TL JAK EZME 205MM 16TL PABUÇ SIKMA PENSİ 250mm.


Veri sayfası (PDF) Karşıdan Yükle: 1. Hem yüzey montajlı, hem de delikli başlıklı, ila devreli tek sıra sistemdir. Circular DIN Connectors are available at Mouser Electronics from industry leading manufacturers. Turkish English French German Italian Russian.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar