5 Mart 2019 Salı

Optik pirometre

Optik pirometre

C ölçme kapasiteli sabit optik pirometre. Hızlı, temassız, yüksek hassasiyetli ve sürekli sıcaklık ölçümü için uygundur. Mobil optik pirometre cihazı: seyyar optik pirometre cihazı özellikler hızlı, temassız, yüksek hassasiyetli ve sürekli sıcaklık ölçümü.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2. Both comments and pings are currently closed. C’ye kadar ölçen elektrik pirometrelerin esası, üzerinden elektrik akımı geçirilen bir platin telin direncinin, bulunduğu ortam sıcaklığı ile değişmesidir Bu direnç değişiminin meydana getirdiği akım değişikliği. Bilgisayar) optical platter optik polarma (Fotoğrafçılık) polarization optik pus (Meteoroloji) optical haze optik radar optical radar optik sabitler (Fizik) optical constants optik sapınç optic aberration optik ses photographic sound optik ses optical sound optik ses kaydı optical sound.


Cıvalı termometrelerle ölçülmesi mümkün olmayan yüksek sıcaklıkları ölçmeye yarayan bir tür termometredir. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Optik pirometre

Lambalı pirometrenin direnç ayarını sıcaklığı ölçülecek malzemeye göre yapabilecek ve görünen değeri okuyup malzeme sıcaklığı hakkında doğru bir yorum yapabileceksiniz. PİROMETRE FİBER OPTİK SERİSİ A4FO-PL 600C. CT Laser infrared termometre ya da pirometre sensörlerin sensör kafası 85C ye kadar dayanıklıdır, soğutmasız bu sıcaklıkta çalışabilir. C nin üzerinde lazer ışığını otomatik olarak kesmektedir.


CTL-SF7 CTL-SFCF CTL-SFCF CTL-SFCF CTL-SFCFolmak üzere farklı. CTlaser serisi uzak mesafelerden, çok küçük cisimlerin kesin sıcaklık ölçümleri için kullanılır. Cihaz ms gibi kısa konfigürasyon zamanı sayesinde hızlı proseslerde kullanım için uygundur. Tüm modeller paslanmaz çelik başlığına entegre edilmiş lazer ışınları sayesinde her mesafeden ölçüm yaptığı alanı işaretleyebilmekte ve kesin sonuçlar verebilmektedir.


Optik : 75:( CTL-LT7 CTL-SF75). Kullanılan iğnelerin kaplama malzemeleri Cr (Krom), PTFE(Politetrafloroetilen) ve TiN (Titanyum nitrür) dir. Dikim esnasında iğne sıcaklıkları optik pirometre cihazı ölçülmüştür.


Muhtelif yüksek sıcaklık uygulamalarında kullanılmak için ideal bir çözüm sunan IRCON Modline pirometre ila 3. C ölçüm aralığını kapsayan farklı modellerde mevcuttur. Doğrudan ölçümler lavlar üzerinde yapılabilirler. Yüksek sıcaklık ölçmeye yarayan aletlere pirometre denir.


Bunlardan lav içine batırılarak sıcaklık ölçenlere termolitik pirometre denir. Lavın rengine göre sıcaklık ölçenlere de optik pirometre denir. Sizde firmamız ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgiye kataloğumuzdan ulaşabilirsiniz. Sıcaklığa bağlı renk skalası aşağıdaki gibidir.


Trafag, Lineer Cetvel, Potansiyometre, Encoder, Basınç Transmitteri, Wire Encoder, Wire Potentiometer, Pressure Transmitter, Digital Readout, Counter, Seviye. Metalürji Laboratuarı Ekipmanları. Sıcaklık ölçmek için kullanılan her yerde bulunur. Sanayilerde demir eritilirken,Fırınların içinde,Okülerin dönme kısmında kullanılır. Endüstride yüksek sıcaklıkların ölçülmesinde kullanılır.


Optik pirometre

Dijital, çok hızlı fiber optik pirometre Analog çıkış ve dijital arabirim Maks. Laboratuvar, Kalibrasyon ve Ölçüm cihazları, Kuvvet ölçüm cihazları, Veri takip ve kontrol sistemleri, Graphtec Türkiye, GTM Türkiye, Ölçüm cihazları. Kullanılan optik sistem, yakın ve uzak odaklanacak şekilde ayarlanabilmektedir ve gerçek ölçüm alanını çapraz şekilde lazerle işaretlemektedir. Kucuk boyutu ve 125°C’ye kadar olan sicaklik direncinden dolayi duyarli basliklarin mekanik birleştirmelerinde daha dusuk maliyetler. Termografi, termal görüntüleme veya termal video, kızılötesi görüntülemenin bir çeşididir.


LÇME VE DEĞERLENDİRME Her faaliyetin sonunda ölçme soruları ile öğrenme düzeyinizi ölçeceksiniz. Monokromatik optik pirometre , kara cismin ışıma yasalarını kullanarak altının ergime noktasının ötesinde ölçeğinin dış değer biçimine olanak verir. Daha duyarlı daha ucuz yada diğer sıcaklık alanlarında kullanılabilir. Dirençli termometreler yapmak için başka malzemelerden yararlanılır. Optris ürün gamında 3Bin pikselli termal kameralar bulunmaktadır.


Bunu bir termal kameranın içinde 3Bin adet pirometre varmış gibi düşünebilirsiniz. Tabi ki termal kameralar da optik cihazlar olduğundan mesafeden etkilenir ancak bu etkilenme piksel boyunun büyümesinden kaynaklıdır. Sadece bir ürün değil, çözüm üretiyoruz. KANAT BAĞLANTI ELEMANLARI. KULE BAĞLANTI ELEMANLARI.


Lazar göstergeli, düşük spot çapına sahip infrared termometre. Filamanın rengi cismin rengine gelince, filamanın sıcaklığı. Kuşkusuz iç kısımları daha sıcak olsa bile bu domların yüzeyleri en fazla 9°C sıcaklıktadır St. Pirometre MS (-- 420°C) MS Pirometre , -- 420°C.


Kadir Dirik Ders Notları MAGMA NASIL ORTAYA ÇIKAR VE DEĞİŞİR? Vakum Başlıklı Ocaklar - VCAP ocaklar, hava ortamında (veya vakum) katı bir şarj indüksiyonla ergitildikten sonra, vakum altında nihai gaz giderme işlemi yapmak üzere tasarlanmıştır. C dereceleri arasında temassız ölçüm yapan pirometre tipleridir.


PCE-78 infrared termometre ve bir nem ölçerden oluşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar