18 Mart 2019 Pazartesi

Hidrofor panosu

Hidrofor panosu

Firmamız, Elektrik Panoları imalatı, Otomasyon Panoları, Kamera ve Alarm Sistemleri kurulumları konusunda hizmet vermektedir. Hidrofor ve Pompa Panoları POMPA KUMANDA PANOSU. Teknik Özellikler I – Ana Fonksiyon : Bir veya birden fazla pompayı çalıstıran bir otomasyon panosudur. Arkadaşlar sistemli hidrofor panosu var ama sadece bir tanesini devreye sokmuşlar diğer ikisi devrede değil manuel çalışıyor basınç şalterinede bağlı olmadığı için manuel açıp kapatıyoruz bulunduğumuz yer karakol ve dışardan sivil gelmesi zor kendi imkanlarımızla yeni bir pano yapmaya çalışacağız.


Kapalı genleşme tankı, hidrofor tankı, su pompası, sirkülasyon pompası, devirdaim pompası, atık su drenaj pompası, foseptik pompası, logar pompası, dalgıç pompa,. Pano - HP (1kw) - Trifaze - BAYMAK - JET 151T PANOSU indirim. Derin Kuyu Dalgıç Pompa Drenaj Dalgıç Pompa Keson Kuyu Pompa Koruma ve Kontrol Panosu Elektromagnetik Dalgıç Pompa Ekipmanlar Sirkülasyon Pompaları. Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompası. Derin Kuyu ( Sondaj ) Pompaları Kumanda Panosu hakkında tüm bilgileri, hidrofor ve pompa üreticisi-servisi firmamızda bulabilirsiniz.


Pompa Kontrol Panosu pompanın daha verimli ve uzun ömürlü çalışmasını sağlayan, güvenlikli, kullanım kolaylığı sağlayan, gerekli güç ve kumanda devlerini içeren sistemlerdir. Daha çok kompresör ve hidrofor uygulamalarında kullanılır. Baymak hidrofor su akıtma arızası genelde araflanş denilen salmastra yuvasından kaynaklanır.


Hidrofor panosu

Basıncı düşük suyu, hava ile sıkıştırarak istenen yüksekliğe çıkartan ve otomatik çalışan silindirik depolu pompalama sistemlerine hidrofor denir. Sistem Otomasyon, firmaların taleplerini en üst düzeyde karşılamakta, esnek çözümlerle çeşitli alanlarda başarı göstermektedir. DİJİTAL LCD EKRANLI KUMANDA VE KONTROL PANOSU. EPC Akıllı kontrol üniteleri, 0. HP - HP güç aralığındaki bir fazlı ve HP-HP güç aralığındaki üç fazlı direk kalkışlı derin kuyu dalgıç pompalarının, hidrofor ve drenaj pompalarının kontrolü ve koruması amaçlı kullanılan kolay bir kullanıma sahip programlanabilir kontrol üniteleridir. Aksesuarlar, Ek Malzemeler.


Tüm trifaze pompa ve hidrofor motorlarının korumasında kullanılabilmektedir. Az yer kaplar, hesaplıdır ve hassas işletim sağlar. Geleneksel panolara göre çok daha güvenlidir. Pompa motorlarını kısa devreye, aşırı akıma,faz kesilmesine, ters faza, su bitmesine karşı, ayrıca düşük ve yüksek voltaja karşı korur.


Ayrıca Depo suyunu kontrol etmek ve depoda su bitmesine yakın hidroforu devreden çıkartacak su seviye kontrol flatörü gereklidir. Kullanma suyu hidroforu basınç ayarı şehir şebeke basıncına ve tesis özelliklerine (tesis yüksekliği ve tesis basınç kaybına) göre hassas ayarlanmalıdır. Fabrika Dağıtım Panoları. Frekans Kontrollü Pompa Kontrol Panosu ;. HİDROFOR POMPA KONTROL PANOLARI.


Firmamız hidromat elektronik hidrofor imalatı yapmaktadır. CRETSİZ KARGO - GÜVENİLİR FİRMA. Bazı zamanlarda servisleri ürünü tamir etmiyor. Trifaze model hidrofor da koruma panosu kullanılmalıdır.


Hidrofor panosu

Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Türkiye ‘nin en çok talep gören hidrofor sistemleri, sirkülasyon pompaları, atık su pompaları ve daha bir çok üründe teslim süresini ortadan kaldırdık. Sipariş edin, hemen alın! Doğaya ve İnsana Duyarlı Çözümler. EUP (Enerji Kullanan Ürünler) direktifi doğrultusunda.


Tek pompalı hidroforlarda teslimat kapsamında bulunan çek valfin, pislik tutucu ile pompanın emiş kollektörü. Uzman, süratli , ustalaşmış , tecrübeli kadromuzla tüm arızalarınızda sizlere kaliteli çözümler sunmaktayız. Müşterilerimize yerinde hizmet vermeye azami dikkat etmekteyiz. Otomatik test sistemi belirli aralıklarla hidroforu devreye sokarak sistemde sorun olup olmadığını kontrol eder. Eğer sistemde bir sorun varsa sesli olarak ikaz verir.


Ayrıca yangın hidroforlarında selenoid vana bulunmaktadır. Test için hidrofor otomatik olarak çalışmaya başlayınca selenoid vana açılır. Ev, villa, küçük apartman, çiftlik, küçük işyeri, büfe vb. Su tankı, pompası, basınç şalteri, manometre ve çekvalfi ile tam otomatik paket sistemdir. Su Baskını, Yağmur Suyu, Tesisat Su Kaçakları v. Trifaze hidroforlarda mutlaka tam korumalı elektrik panosu kullanılmalıdır.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. BMS hidrofor modülü - ters ozmoz ve filtreleme BMS serisi, önceki serilere kıyasla verimi arttıran başlıca ters ozmoz ve (ultra) filtreleme uygulamalarında kullanılmaya yönelik tamamen yeni bir booster modülü serisidir. Yangınla mücadele sistemlerinde kullanılan her bir pompayı ayrı kontrol panosu kumanda eder.


Hidrofor panosu

Elektrik panosu içerisinde motorun amper değerine göre motor koruma rölesi, kontaktör, termik ve açma kapama anahtarı bulunur. Su seviyesinin düştüğü ve suyun olmadığı zamanlarda pompalara elektriksel koruma sağlamaktadır. Yangın pompalarının enerji beslemelerini hangi yönetmelik ve kuralların belirlediğini bilmek.


Konuyla ilgili çok sayıda yasal düzenlemelerin nasıl koordine edileceğinin anlaşılması. Pedrollo dik milli pompalar endüstriyel tesislerde, yüksek binalarda, yangın söndürme sistemlerinde, hidrofor sistemlerinde, çeşitli su basıncı ve temini gereken projelere çözüm sağlamak amacı ile tasarlanmıştır. Hür Teknik sizlere hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar