19 Mart 2019 Salı

Pcb dizgi

PCB Dizgi olarak on beş yılı aşkın süredir, smd dizgi ve tht dizgi imalat alanında müşterilerimizin ihtiyaçlarını, kalite, teslimat, maliyet taleplerini doğrudan karşılamayı taahhüt ediyoruz. Meriç PCB Dizgi , elektronik kart üretimi konusunda hizmet vermek amacı ile kurulmuştur. Profesyonel ekipmanlar ve uzman kadrosu ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.


Siz değerli müşterilerimize, sektörde uzun yıllardır edinilen deneyim sonucunda dizgi işlemi ve PCB baskı hizmeti sunuyoruz. SMD Dizgi hattımızda kurşunlu ve kurşunsuz krem lehim dizgi işlemlerinin yanı sıra yapıştırma işlemleri de gerçekleştirilebilmektedir. Tam Otomatik Screen Printer. Automated Optical Inspection. Firmamız, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, seri PCB üretiminde yurt dışı, protatip PCB üretiminde, isteğe göre yurt içi ve yurt dışı üretim seçenekleri sunmaktadır.


Firmamızda, her türlü elektronik kartın dizgisi, ESD kontrollü ortamda IPC-A-6standartlarına uygun olarak yapılmaktadır. SMD dizgi , plastik enjeksiyon ve kablo gruplama teknolojilerini sürekli takip eden firmamız müşteri ihtiyaçlarına en optimum çözümleri üretebilmektedir. Tecrübeli Kadro Alanlarında yılı aşkın tecrübeli kadrosu ile doğru ve kalitteli üretim. Firmamız sadece fason PCB dizgi konusunda hizmet vermek amacı ile kurulmuştur.


Pcb dizgi

Th komponent dizgi kapasitesine sahiptir. Acil pcb ihtiyaçlarınız için sizlere sunduğumuz ve gün üretim seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Pcb , elek, kompanent vb ürü. ERA PCB Olarak her türlü elektronik kartın SMD dizgisini ve lehimlemesini kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.


Baskı Devre Kart Dizgisi. Sözleşme iki nüsha hazırlanıp elden, posta yada kargo ile. Menesys Technology, tüketici elektroniğinden savunma sanayi teknolojilerine kadar elektronik üretimin her aşamasında ihtiyaca yönelik seri ve kaliteli çözümler sunar. IPC standartlar doğrultusunda seri ve kaliteli hizmet vermekteyiz.


En karmaşık dizgileri sorunsuzca karşılamak için bir üretim hattında dünyanın en iyi markalarını tercih etmiştir. ZONE FIRIN ve esnek üretim için tam otomatik yükleyiciler yer almaktadir. PCB den BGA komponentlere kadar neredeyse her türlü kart tasarımı. Bu teknoloji ile PCB dizgiler ihtiyaç duyulan sıcaklık profiline uygun olarak en iyi şekilde yapılabilmektedir.


SMD dizgi ve fırınlanması biten PCB ’ler Optic expection makinası ile tek tek expection edilir. Reflow fırının ısı dağılımının homojen bir şekilde olması çok önemlidir. SMD dizgi makinasında tepside komponent dizilecekse 140mm X 300mm, herşey feeder üzerinden alınacaksa 250mm X 300mm ölçülerinde PCB dizgi işleri yapabilir.


Elek tasarımı mutlaka çerçeveli olmalı ve 370mm X 470mm boyutlarında bir elek kullanılmalı. SMD dizgide müşteri talebine göre kurşunlu ya da kurşunsuz olarak lehimleme işlemi gerçekleştirilmektedir. SMD Dizgi hattımız, 25xmm’den 400x3mm’e kadar genişlikteki PCB boyutlarında ve 5-mm kalınlığında dizgi yapabilmektedir. PCB DİZGİ SMD DİZGİ Partner firmamız tarafından, son teknoloji dizgi makinalarıyla steril ortamda PCB dizgi ve test işlemleri yapılmaktadır.


Aluminyum FrCemdizili led kartları. PCB ve Elek Temini : Yüksek kalitede 1Elektriksel testlerdenen geçmiş, PCB ve Yüksek hassasiyetli Elek temini. Dizili pcb kartlar led bar lineer spot dizgi led led aydınlatma ray spot sıva altı sıva üstü spot imalat.


Ledbarlar Lineer Aydınlatma Modül Ledler İled Samsung. Ancak elektronik bilimi ile birlikte gelen, PCB baskı devre dizgi ve basımı bu alandaki en önemli sektör ve büyümekte olan bir sanayi dalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz Powerled ve PCB ürünlerinin dizgi ve lehimleme işlemleri tarafımızca talebiniz doğrultusunda ÜCRETSİZ olarak yaptırabilirsiniz. Daha ucuz fiyata smd dizgi yapılma olanağı oluşur. Membrane tuş takımı imalatı alanında on beş yılı aşkın süredir, membran tuş takımı ve panel etiket alanında müşterilerimizin ihtiyaçlarını, kalite, teslimat, maliyet taleplerini doğrudan karşılamayı taahhüt ediyoruz.


Dış kaynaklardan tedarik ettiğiniz PCB ’leriniz için boşa zaman kaybetmeyin. Smd Dizgi Dezavantajları. Bünyemizde Pcb üretiminde kullanılacak Gerber , Nc Drill formatları Kart dizilirken kullanılacak otomatik dizgi makinesi koordinat ve açı bilgilerini , yüzey montajlı elemanların lehimlenmesi için hazırlanan kalıp (stencil) bilgilerini , kart imal edildikten sonra test edilebilmesi için kullanılan test noktaları koordinat bilgilerini büyük bir titizlikle. SMD dizgi ve reflow fırınlanması biten PCB ’ler inline AOI - Otomatik Optik kontrol makinasında tek tek incelenerek varsa üretim prosesi ile ilgili bir hata saptanır.


Pcb dizgi

Hatalı PCB revizyona alınarak hata düzeltilir ve PCB ’ler siz değerli müşterilerimize hatasız bir şekilde teslim edilir. Novos Tibbi Cihazlar Ltd Sti. PCB kalınlığı ile üretim yapabiliyoruz.


PCB `lerimiz Klamp ve Vakum ile sabitlenmektedir. Kamera özelliği sayesinde düzgün lehim yapılıp yapılmadığını denetleyebiliyoruz. ELEK ölçülerimizin genişliği sayesinde 680x510mm lehimleme yapabiliyoruz. Elektronik Dizgi ( PCB kart montaj) , Elektronik.


Pcb dizgi

SMD ve THD manuel dizgi , ve her türlü elektronik kart çizimi ( PCB ) tasarımı konusunda çalışmaktayız. PCB Tasarımı Firmaların isteklerine ve projelerine bağlı olarak sadece Pcb layout tasarımı hizmeti vermekteyiz. Bence parça başına şu kadar ücret olurla hesap yapmak yerine doğrudan gerber, bom, adet, stencil ve malzemeleri kimin temin edeceği bilgisini gönderip fiyat isteyin. Bir de dizgi firması fason mu çalışıyor yoksa kendi üretimi var, boşta kaldığında piyasaya iş mi yapıyor önemli. PCB Dizgi ve Lehimleme Titiz Tehim İşçiliği PCB -Kablo Lehimleme FAALİYET ALANLARIMIZ.


Bilgileri Ikitelli OSB MUTSAN(Mutfakçılar San. Sit). Dip ve SMD elemanların PCB yüzeyine çift taraflı dizilmesine imkan sağlayan yapıştırma tekniği SMD malzemelerin serigrafi tekniği ile krem lehim yerine SMD yapıştırıcı madde kullanılarak yapılır ve daha sonra SDM dizgisi makineler ile yapıştırıcı üzerine dizgisi yapılır ve fırınlama işlemi gerçekleştirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar