8 Nisan 2019 Pazartesi

Endüstriyel fanlı ısıtıcı

Endüstriyel fanlı ısıtıcı

Sanayi tipi fanlı ısıtıcı , sıcak hava ile kurutma, perdeleme işlemlerinde. Elektrikli ısıtıcı denilince ilk akla gelen ayaklı ısıtıcı modelleridir. Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar, kule tipi ısıtıcılar, konvektör ısıtıcılar, şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir. Fakat elektrikli ısıtıcılar kullanım alanlarına göre ikiye ayrılmaktadır.


Endüstriyel fanlı ısıtıcı

Alternatif ısıtıcılara göre temizlik düşük kurulum maliyeti güvenli ve baca kayıpları olmadan sizlere sunmak tadır. Herkese ve her bütçeye hitap eden fiyatlarla sunulan fanlı ısıtıcılar, ihtiyacınıza cevap verecek ebatlarıyla sizleri bekliyor. W ısıtma performansı sunuyor.


Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Tek bir fanlı ısıtıcı ile 350Myeri ısıtılması mümkündür. TL (37) MedyaMarket 92.


Bu fanlı ısıtıcı TFH E maksimum 2. TL KDV dahil KDV hariç fiyat. Halı kurutma içinde kullanılmaktadır. Doğrudan zemin üzerine konumlandırılabilen ürünlerin haricinde duvara monte edilebilen fanlı ısıtıcı modelleri de mevcuttur. Biraz daha büyük boyuttaki elektrikli ısıtıcı modelleri incelendiğinde bu tip ürünlerin de kendi içinde farklı başlıklara ayrıldığından söz edilebilir. Bazı modeller banyo gibi küçük alanların ısıtılmasında, bazıları ise daha geniş alanlarda.


NFRARED ISITICI ENDÜSTRİYEL ISITICI FABRİKA ISITICI FABRİKA ISITMA SİSTEMİ. Isıtıcı, infrared ısıtıcılar, infrared ısıtma, infrared soba, infrared ısıtma,Fabrika Isıtma Sistemi, Fabrika Isıtıcısı, Fabrika Isıtma Sistemi, Fabrika Isıtıcıları, Atölye Isıtma , İşyeri Isıtma, Depo Isıtma, Spor Salonu Isıtma Sera Isıtma Çiflik Isıtma Kümes Isıtma. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Bunların bazıları mobil ve portatif iş istasyonları, prefabrike yapılar, çadır, şantiye, fabrika, atölye, restoran, kafeterya, ve benzeri bir çok alanın ısıtılmasında başarı sağlar. Tekbir fanlı ısıtıcı ile 350Myeri ısıtılması mümkündür.


Bütün kurutma sistemlerinde geniş mekânların ısıtılmasında fabrika, imalathane, kafe ve restoranlar, sera, sanayi tipi fırınlarda vb. Termostadlı, hız ayarlı elektrikli seyyar ısıtıcı. Fanlı elektrikli portatif ısıtıcılar. Ocak 30th, 20springday. ELEKTRONİK Elektronik TV; Televizyon.


Ufo ısıtıcı garantili ve müşteri memnuniyeti ön planda tutularak satılan ufo star,. Tost Makinesi Sanayi Tipi. King Yağlı Radyatör Dilim Ücretsiz Kargo! Lehimli Isı Eşanjörleri, soğutma ünitelerinde evaporatör, konderser olarak, ısıtma uygulamalarında ani ısıtıcı olarak ve spesifik uygulamalarda kullanılır.


EKİN ENDÜSTRİYEL servis hizmeti tüm yurtta özel eğitimli EKİN ENDÜSTRİYEL personeli tarafından verilmektedir. EŞANJÖR SERVİS HİZMETLERİ. Endüstriyel IR Isıtıcılar: Sıvı Yakıtlı Portatif Isıtma Santralleri:.


Hakkimizda, fanlı filte, filtre, fan, ışıklı kolon, tepe lambası, ısıtıcı , pano havalandırma, fan panjur ,fulltech, quıck, auer, tepe fanı, tavan tipi. Küçük Ama Etkili Bir Isıtıcı Evinizde bile rahatlıkla kullanabileceğiniz oldukça da şirin görüntüye sahip fanlı ısıtıcı , ısınma sorununuza en ekonomik çözüm denilebilir. Yüksek çalışma performansı ile çevre dostu olan bu ısıtıcı her yere kolaylıkla taşınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar