16 Nisan 2019 Salı

Otomatik panjurlu fan

Otomatik panjurlu fan

VENTS SAF-D OTOMATİK PANJURLU BANYO WC HAVALANDIRMA FANI - ASPİRATÖRÜ, sessiz banyo fanı, sessiz banyo aspiratörü, banyo wc tuvalet havalandırma fanı. Islak hacimlerde Banyo-Wc-Mutfaklar da kullanılabilir. Koku, duman ve toz ların geri içeriye girmesinin istenmediği tüm mekanlar da kullanılabilir. Fan teknik ölçüleri resimlerde mevcuttur. Otomatik Panjurlu Kutu Fan 100x100cm Ve 140x140cm 380V.


Aspiratör, Vantilatör, havalandırma fanı, fan fiyatları, sanayi tipi endüstriyel fanlar, radyal fanlar, hücreli fan fiyatları, banyo, wc tipi sessiz fanlar, panjurlu , klapeli fanlar, salyangoz fan , sessiz fan , kanal tipi fan , çatı tipi, baca tipi, duvar, tavan tipi fanlar, ısıya dayanıklı fanlar, seyrek ve sık kanatlı fan. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.


Otomotik panjurlu plastik banyotuvalet aspiratörlerimiz sessiz ve korozyona karşı dayanıklıdır. ABS plastik den üretilmiştir ,pervane tasarımı ve dinamik balansı sayesinde hava performansı yüksektir. Pencereye bağlanabilir aksiyal tip fanlardır. Vents MA serisi aksiyel fanlar otomatik panjurludur.


Otomatik panjurlu fan

ECO LINE Serisi fanlar otomatik panjurludur. Kirli havanın tahliyesinde düşük enerji tüketimi ve yüksek performans sağlar. Banyo, WC, Mutfak, Duş, Çamaşır odası ve her türlü ufak hacimlerde havalandırma ihtiyacında kullanılabilirler.


Aşırı ısınmaya karşı korumalı kendinden yağlanan yataklı motorlara sahiptirler. Havalandırma Fanı çalışmaya başlar başlamaz Panjur sistemi otomatik olarak açılır,Havalandırma fanı durduktan sonra yine otomatik olarak kapanır. TL ve üzeri KARGO BEDAVA. TBY Elektrik web sitesinde, firmanın faaliyetlerine , ürün yelpazesine ve iletişim formuna ulaşabilirsiniz.


Tek Fazlı Merkezkaç Motorlar. Hızlı Marka Arama Tüm Markalar. Karşılaştır Karşılaştır TÜKENDİ. ASPİRATÖR AIRCOL 1OP 15CM OTOMATİK PANJURLU Panjurlu Aspiratörler AIRCOL.


Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller Parfüm Ampuller. Fan Dimmerleri Kablo Üzeri Dimmerler Lamba Üzeri Dimmerler. AR LL S Çift Yönlü Fan 004. Ex-Proof Radyal Fan RFTX 140C. Panjurlu modelleri, Panjurlu çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Esnek, pratik ve modern çözümler sunar. BABACAN FAN size özel fiyat, indirim ve kampanyalarla birlikte hepsiburada. Mağazaya özel ürünler sizi bekliyor! Güçtay Plastik Kanal Fanı Gpk 29.


Sanayi Tipi Çati Fanları. SANAYİ TİPİ VANTİLATÖR DUVAR 600. Sipariş Ver Bahçıvan Bdtx-1A Metal Gövdeli Kanal Tipi Fan.


Otomatik panjurlu fan

Bağımsız kanat kontrolü sayesine klimanın kanatları farklı kontrol edilebilir veya istenmeyen kanat kapatilabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar