30 Nisan 2019 Salı

Sfp modül

SFP modül ile LC girişli fiber optik kablo kullanılır. SX SFP ile LC girişli multi mode fiber kablo kullanılır. LX SFP ile LC girişli single mode fiber kablo kullanılır. Not: Altyapı multi mod fiber kablo ise LX tür modül de çalışmaktadır. Ethernet anahtar, SDH gibi optik ağa erişim sistemlerinde kullanılan cihazlarda genellikle fiber optik bağlantı için genişleme yuvalarına verilen isimdir.


Tek bir switch noktasında, bu sayede, farklı elektrik portları ve-veya fiberoptik sağlayan bir hizmet sağlamak mümkündür. X2-10GB-SR Short Range Modül. GBIC Modül (Gigabit Interface Converter) Gigabit Transceiver modüllerin ilk standartıdır, günümüzde GBIC portlar yerini SFP portlara bırakmıştır. Single Mode fiber ile 10km mesafede 10-Gigabit Ethernet linki.


Tüm iade , cayma talepleri için mesafeli satış sözleşmesi maddeleri öncelik taşımaktadır. Mesafeli Satış Sözleşmesi , Cayma Hakkı Detayları sayfasından ulaşabilirsiniz. Hizmet iadesi gerçekleşebilmesi için hizmetin hiçbir şekilde başlatılmamış olması gerekmektedir, Teknik destek,Kargo ,Teknik servis,Uzaktan yapılandırma. G SFP , 10G SFP , 10G XFP, 40G QSFP vd. Konfigürasyon yaparken media type belirtmelimiyim.


Yoksa bu media type bahsetmiş olduğun combo portlar içinmi geçerli. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. TL Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. The small form-factor pluggable ( SFP ) is a compact, hot-pluggable optical module transceiver used for both telecommunication and data communications applications.


TL’ye Varan MaxiPuan Kampanyası! Değişim garantili olarak. E-BÜLTEN Fırsatlardan haberdar olmak artık çok kolay! E-Mail inizi yazın, haberdar olun!


Sfp modül

Bu modül endüstri standardı olan Küçük Form Takılabilir ( SFP ) uygun olarak boyutlandırılmıştır. Anahtarı kapatmadan, SFP çıkarabilir veya değiştirebilirsiniz. SFP Modül protokol bağımsız olarak çalışma gerçekleştirmektedir. ALLIED TELESIS AT-SPSX Multi-mode SFP Modül.


Perle SFP Optical Transceivers can be used and interchanged on a wide variety of Cisco or MSA compliant SFP products. Destekleyen: Özelleştirilebilir şablonları kullanarak size özel web sitenizi oluşturun. Ana Sayfa İletişim 100M SFP Gigabit SFP 10GE SFP Bidi SFP 10Gbps Bi-Di Endüstriyel SFP RJBakır SFP. Bilgisayar ve İletişim Sistemleri LTD. Fiber SFP Modüller,10G Modül.


Hızlı Marka Arama Tüm Markalar. Konnektör Tipi: LC Dubleks. Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A. Industrial Operation Temp. Small Form Factor Pluggable MSA compliant.


SFP transceiver modül ile diğer cihaz arasında bağlantı kurulduğunda led ışığı yeşil yanar. STP ile ağ topolojisi keşfedilirken ve loop kontrol edilirken led ışığı turuncu yanar. Bu işlem yaklaşık saniye sürer ve sonrasında yeşile döner. For use in qualified Dell Networking switches.


Click here to exit and refresh page. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Eski teknolojide GBIC (cibik), SOC, XENPAK gibi büyük modüller kullanılmaktadır.


SFP Gibic Modül ve ihtiyacınız olan diğer tüm ürünler microelektronik. Zyxel Sfp -Lx-10-D Modül ayağınıza gelsin! Finisar baz istasyonu US $21. Sipariş (1) SeeMe Technology Co. TÜRKOM TEKNOLOJİ HABERLEŞME ELK.


Sfp modül

Al Favorilere Ekle Karşılaştırma Listesine Ekle. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Müşteri firmamızdan aldığı tüm ürünler için sınırsız süre ile telefon ile veya uzaktan bağlantı ile ücretsiz destek alabilir. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


ZyXel Transceiver Serisi Elimde Adet mevcuttur. Piyasa fiyatı çeşitli sitelerde 290TL ila 420TL arasında değişmektedir. Toptan satış single mode sfp Ucuz single mode sfp Partilerden, Güvenilir single mode sfp Toptancılardan satın alın. IP Tabanlı CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri , Wireless Kablosuz AP ve VOIP IP Telefon Sistemleri için Yüksek Performanslı Ethernet POE Switchler. Geniş Ürün Yelpazesi İle Her Ölçekteki Projelerinize Uygun POE Switchlerimiz Mevcuttur.


Sfp modül

Portlu Endüstriyel Ethernet Switch MS116T.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar