29 Nisan 2019 Pazartesi

Optik takometre

OPTİK TAKOMETRE Kontaksız olarak dönen bir objenin üzerine yapıştırılan yansıtıcı üzeirne lazer ışını gönderilerek RPM değeri ölçülür. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Dönen nesnelerin uzaktan temassız ve tekerleği ile temaslı devir(rpm) ölçümleri için idealdir.


Optik takometre

Fan, mil veya benzeri dönen nesnelerin üzerine yapıştırılan yansıtıcı bant ile temassız ölçüm sağlar. Hol Max, Min fonksiyonları bulunmaktadır. Bu takometre LED işaretlemeli optik devir (rpm) ölçümü yapmaktadır.


Kötü görüş şartlarında aydınlatmalı ekranı sayesinde ölçülen değerleri çok rahat okuma imkanı sağlar. Müşteri destek ekibimiz sorularınızı cevaplamak için burada. Size yardımcı olmak için bekliyoruz. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Optik takometre

Kalaem havya, Tabanca havya, Pvc bant çeşitleri, Asansör butonu, Acil stop Butonu, Hidrolik Pabuç. Dijital takometre ile bir diskin, şaftın, tekerleğin veya bunlar gibi birçok malzemenin dönme hızını ölçebilirsiniz. Devrenin çalışması: Devrenin ilk kısmı optik kısmında bulunan Qtransistörü ve Dkırmızı ledidir. Sensörün önünden yansıtıcı bant her geçtiğinde foto transistörün üzerine düşen. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. CEM AT temassız takometre geniş ölçüm aralığına ve yüksek çözünürlüğe sahip bir cihazıdır. Hafif ama güçlü ABS plastik gövde dahil olmak üzere dayanıklı, uzun ömürlü. Merhaba arkadaşlar, Bu başlıkta sizlerle Devir Ölçüm Yöntemlerini ve Izmit ekibi olarak Turker kardeşim ile beraber yeni almış olduğumuz Optik. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


Parası İçin Milyoner Bir Adamla Evlendi Ancak Adam Ölmeden Önce Öyle Bir Şey Yapmıştı Ki. Using reflective tape on object to be measured and pointing with the laser. Hold tuşu ile ölçümü durdurup ölçülen değerleri not alabilirsiniz. ABS dış gövde kasası ve IP54.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Enkoder, artımlı, optik, takometre flanşı, gövde Çapı 1m, WDGI 115M. Wachendorff Automation Enkoder gövde boyutu: mm ila 1mm.


ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun. Takometre Oto Aynalı Devir Göstergeli İnch. SET Otomasyon Elektrik ve Elektronik Ltd. Menevşe İş Merkezi No: Kat. PLT2dijital, batarya gücüyle çalışan optik takometre yansıtıcı bir nesneden lazer ışık kaynağını kullanarak metreye kadar ölçüm yapabilme kapasitesine sahiptir.


Ergonomik tasarım kauçuk kaymasız tutma tutma yüzeyi ile ürün tek elle kullanılıyorken güvenli bir şekilde ölçüm yapabilirsiniz. Optik olan rpm ile 99RPM. CEM AT-DEVİR ÖLÇER TAKOMETRE ÖZELLİKLERİ - Yukarıda da anlatıldığı gibi kolay kullanılabilir bir takometredir. Yanında gelen aparatları ile temas ederek ölçüm yapabilirken, yine yanında gelen reflektör bantları ölçüm yapacağınız yere yapıştırarak uzaktan lazerli olarak temassız ölçüm yapabilirsiniz. RPM) Detecting distance 50mm to 500mm Time base Quartz crystal Power consumption Approx.


Teklif istediğiniz ürün ile ilgili eksiksiz bir şekilde formu doldurup iletin, hızlı bir şekilde fiyat teklifimizi iletelim. Shimpo - Türkiye Tek Yetkili Distribütörü. This digital tachometer with built in laser pointer and high visible digital digit, mm, LCD display and blue backlight provides fast and accurate Non-contact RPM and surface speed measurements of rotating objects.


Digital Tachometer, 5-digit. Kraft Teknik Ölçüm Cihazları İmlt. Kalibrasyon Neden Gereklidir? UPS ÇIKIŞLI fiyatları hakkında bilgileri alabilir ve sipariş verebibilirsiniz. Minumum,maksimum ve ortalama ölçüm değerlerini aydınlatmalı lcd ekranı ile kolayca okuyabilir Hold.


Optik takometre

Dönen cismin üzerindeki bir noktadan periyodik olarak geri dönen ışık toplanır. Dokunmalı ölçüm aralığı : 2. Bu ışığın periyodu dönen cismin periyodu ile aynıdır. Sensörler, Lazer-Sensörler veya mekanik ölçüm tekerlekleri ile kombine edilebilir. Bu test işleminde veya tane değişik kalınlıkta optik paralel cam kullanılır.


Bunun amacı ölçü milinin tam turunda değişik yerde paralellik kontrolü yapmaktır. Aşağıda çeşitli takometre tiplerinin çalışması anlatılmıştır. Bu milin dakikadaki devir sayısı ekrandan okunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar