26 Aralık 2016 Pazartesi

Asansör kumanda panosu

Asansör kumanda panosu

Artemis Lift, asansör kumanda sistemleri, kat ve kabin butonyerleri konusunda uzmanlaşmış bir mühendislik firmasıdır. Bizim için ne anlama geldiğini görmek için lütfen iletişime geçiniz. Sıradan bir asansör kullanıcısının görmediği asansör kumanda panosu da bu tüm makine sisteminin güç beslemesini yapan, bütün çalışma adımlarını an ve an kontrol eden tüm emniyetlerini sağlayan beyni ve güç kaynağıdır. Uygun fiyat avantajından yararlanın. Asansör Pano Fiyat avantajları için acele ediniz.


Asansör kumanda panosu

Bize Ulaşın Adınız (gerekli) Epostanız (gerekli) Konu. By choosing to build green, you aremaking an effort to reduce the burden on the environment and also add value to your home. StrusturePress provides you with the guidance and the tools that are necessary to build a green building or a green home or office. A growing number of homeowners are desiring.


Güvenli ve Konforlu Yükselişin Adresi Akmetal Asansör. ASANSÖR KUMANDA PANOLARI. Sitemiz yapım aşamasındadır! Montöre hızlı ve hatasız montaj imkanı sağlar.


Firmamız geniş kadrosu ve deneyimli mühendisleriyle inovasyon ve Ar-ge çalışmalarını her geçen gün sürdürmektedir. Kumanda Panosu Quadrupleks. Binalarda mevcut bulunan deprem sensörü asansör kumanda panosuna sinyal verecektir. MLINTkartı ilavesi ile çağrı girişleri ve durak kapasitesi artırılabilir. Kısa devre korumalı, her durak için istenilen kod ayarlanabilen display çıkışları.


Cumhuriyet Mahallesi Libadiye Caddesi Canan Sokak No: - 1. You have already flagged this document. Thank you, for helping us keep this platform clean. Listeme Ekle Hızlı Bakış. Kısa sürede sektörde tanınan ve özellikle zor projelerde aranan bir marka olmayı başardık.


Satanlar En Yeniler En Düşük Fiyat En Yüksek Fiyat. ADrive Remote Keypad ile uzaktan cihaz kumandası ve ekran takibi. ARL-5kumanda kartı ile RS-4portu üzerinden seri haberleşme. Kabin, kapı, kumanda panosu üretimi ve paket asansör seçenekleri ile müşterilerimize üstün hizmetler sunuyoruz. Proksis, sahip olduğu ileri teknik imkanların yanı sıra, güçlü teknik kadrosu ile de profesyonel kumanda sistemleri adı altında asansör kumanda panoları imalatı yapmaya başlayarak sektörde yerini almıştır.


Referanslar Çözüm Ortakları Sertifikalar Haberler. Asansörleri Makine Dairesiz Asansörler Panaromik Asansörler Yük Asansörleri Sedye Asansörleri Hidrolik Asansörler. Araç Asansörleri Monşarj Asansörler Satış Sonrası Servis Modernizasyon Yürüyen Merdiven Yürüyen Yol. KONEL Ar-Ge Elektronik San. Ekipmanları asansör kabinleri, asansör motorları, asansör kumanda panosu , asansör kumanda panoları, asansör butonları , asansör kabin.


Asansör kumanda panosu

Hidrolik asansör panosu , direk, yıldız üçgen , softstart ile yol verme özelliğine sahiptir. Marka Seçenekleri - Mikel. Her türlü bilgi için aşağıdaki iletişim araçlarını kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Tasarım, İmalat, Montaj, Satış ve en son olarak Satış Sonrası Hizmetleri kapsayan tüm süreçler içerisinde ilgili departman yetkilileri ve müşteri temsilcileri aracılığı ile müşterilerine akılcı çözümler sunmaktayız. Araştırma geliştirme çalışmalarımız sürmektedir.


Panoyu ambalajından çıkarın. Panonun ön kapağını açarak arka tarafındaki cepten dökümanları alın. Sinan Mahallesi, Özgürler Cd. Yeni web sitemiz yayına girmiştir.


Sistem tek karttan oluşur. Tüm Haberler İçin Tıklayın. ISTANBUL ANKARA IZMIR CANAKKALE. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. Detaylı Bilgi İçin Arayınız.


Gerekli servisi alamıyoruz ve müşterimize çok mağdur olduk has asansör kumanda panosunu yapan bu firmadan şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını istiyorum. Türkiye’nin ileri gelen sanayi bölgelerinden olan ANKARA – YENİMAHALLE – OSTİM İVEDİK OSB. Bölgesinde Makine motoru, Ray çeşitleri, Kapı çeşitleri, Halat çeşitleri, kabin ve kontrol sistemleri elementlerinin parakende, toptan ve paket malzeme satışını yapmaktayız. FaceLift Mühendislik olarak uzun yıllardır asansör sektöründe hizmet göstermekteyiz.


Asansör kumanda panosu

Geçen bu süre zarfında malzeme kalitesini ve firma organizasyonunu günden güne geliştirip CE ürün kalite sertifikasını alarak kalitemizi belgelendirerek size profesyonel hizmet sunuyoruz. Uzman ekibimiz kumanda panosu kurulumu yapmadan önce kurulacak alanda gerekli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Standart ve ya özel durumlarda ihtiyaç duyduğunuz tüm asansör projelendirme, montaj, montajını yapmış olduğumuz tüm asansörlerin teslimatı, yasal ve ya özel garanti şartları, bünyemizde bulundurduğumuz uzman teknik servis kadromuz ile verdiğimiz bakım, onarım, revizyon ve teknik servis hizmetlerimiz ile ilgili bilgi, soru, istek ve şikayetleriniz için bize ulaşabilirsniz.


Burada bir yağ kazanı ve bunun üzerinde hidrolik makinesi(düzeneği), kumanda panosu ve hidrolik sıvısının içinden geçtiği hortumlar bulunmaktadır. Bu sitenin tüm hakları saklıdır. Site içerigi izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar