14 Aralık 2016 Çarşamba

Elektrik yok

Elektrik yok

ELEKTRİK YOK Bu arada Girne-Lefkoşa, Girne-Dikmen ve Güzelyurt-Kalkanlı kara yolları şiddetli yağış nedeniyle ulaşıma kapandı. Birçok bölgeye enerji nakil hatlarının zarar. Yanlış hatırlamıyorsam bu olaya FAZ ÇÖKMESİ diyorlardı, birkaç ay önce bizim sokakta da olmuştu, apartmanlarda dairelerin bazılarında elektrik vardı bazılarında yoktu. Biz de sigortalarla çok uğraştık ama ilgisi yok , elektrik dağıtım firmasına arıza kaydı bırakıldı onlar 2-saat içinde yaptılar. Avrupa’da süren şiddetli kar yağışı bazı bölgelerde yaşamı tamamen durma noktasına getirdi.


Elektrik yok

Son dönemde daha fazla olumsuz konulara değindiğimi biliyorum. Lakin gelişmelerin arka planına baktığımızda insanın “keşke bir kaç olumlu iş olsa da yazsak” diyesi geliyor. Burada da elektrik ve su yok. Mum ışığında bir yaşam var. Kıb-Tek Bölge Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre kesinti, 9. Mahir Ünal: Bu milletin neye ihtiyacı varsa tedarik ederiz.


Patlayan borudaki su metre yükseğe fışkırdı. SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintileri yapıyor. Babama ve anneme zor bakıyorum.


Ne buzdolabı, ne televizyon, ne elektrikli eşya hiç bir şey kullanamıyoruz. Yaşadığımız hayattan bir zevk alamıyoruz çünkü elektrik yok dedi. Fakat Adonis kombinin ekranında elektrik yok ise bu durumda elektronik kartta bir aksam söz konusudur diyebiliriz. Nedir bu sorun diye soracak olursanız da kartı teste almadan sizlere bu konudaki net bilgileri sunamayız.


Elektrik borcunu ödeyemiyorum zaten. Bu evde yıldır elektrik yok kişilik aile yıldır elektriksiz yaşıyor. Bu mahallede 1yıldır elektrik yok Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı haneli nüfuslu Eşti Mahallesi kurulduğu günden beri elektrik bekliyor Osmanlı döneminden beri elektrik hasretiyle yanan mahalle sakinleri aydınlatmayı yaktıkları çıra, gaz lambası ve ocak ateşiyle sağlıyor Astım hastası. Olayı dallandırmaya gerek yok , yüz tane mülteci kanunu araştır, böyle bir maaş ödemesi YOK ! Kendi başına ayakta kalmaya çalışan, ev tutan mültecilere elektrik su bedava DEĞİL.


Elektrik yok

Kukla- Yok -Etme oyununu ücretsiz çevrimiçi oynayın! Aylık sayaç okumalarını dağıtım şirketi yaptığı halde bunun bedeli dağıtım bedeli içine dahil edilmiyordu. Mart Pazar günü Sarıyer’de bazı bölgelere elektrik verilemeyecek. Maslak, Çamlıtepe (Derbent) ve Ayazağa’da elektrik kesintisi uygulanacak. Merhaba , Demirdöküm Vinto modeli kombimiz var , hiç elektrik gelmiyor kart içini açtım , sigorta sağlam görünüyor , sigortayı çıkartıp takılan iki ucunu kontrol kalemi ile kontrol ettim bi tarafta elektrik var diğer tarafta Yok , sigortayı takıyorum elektrik hiç görünmüyor kontrol kalemi ile uçlarında , sorun nedir acaba ? Gazimağusa’nın bazı bölgelerinde bugün elektrik yok.


Mahallede doğup büyüyen ve bugün yaşında olan Ali Arslan, Mahallemizde Osmanlı zamanından beri elektrik bağlantısı yok. Ben yaşındayım elektrik yüzü hiç görmedim. TERMİNALDE ELEKTRİK YOK Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, gün içinde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar yetkililere sorunu çözmesi için çağrıda bulundu.


FATURA VAR, ELEKTRİK YOK Viranşehir’de. AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Selçuk Özdağ, bir haber ajansı tarafından yapılan ve bazı gazeteler ve internet sitesinde yer bulan “Bu mahallede 1yıldır elektrik yok ” haberiyle ilgili açıklamada bulundu. Muhalefet partilerinin seçim sonrasında iğneden ipliğe zam yapılacağına yönelik manipülatif açıklamalarını, ilk boşa çıkaran kurum Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) oldu.


Bir haftalık kiralama yaptık ama pişman oldum elektrik su bir gün var gün yok odada termal su yok ,muhatap da yok ,para ile bu kadar rezil olunabiliyormuş. Koskoca firma bir elektrik faturasını bile ödeyemiyor. Jenaratör çalışıyor oda sadece aydınlatmada.


Elektrik yok

HDP Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir, Yayladere İlçesi’ne bağlı Çalıkağıl Köyü’nde gündür elektrik bulunmadığını belirterek, sorunun giderilmesini istedi. Beylerbeyi Mahallesi Şemsi Efendi - Arabacılar - Eskiçınar - Fidanlık Sokaklara Abdullahağa Caddesi, Futbol Federasyonu - Beylerbeyi Sarayı - Sakarer Villaları - Kirazlıtepe Mahallesi, Orhan Seyfi Orhon Caddesi - Kirazlıtepe Kültür Merkezi. Lig’de mücadele eden Manisaspor ‘un Samsunspor maçı öncesi son iki antrenmana çıkamadığı ortaya çıktı. Manisaspor Teknik Direktörü Kazım Akgün, yaptığı açıklamada kulübün yaşadığı zorlukları dile getirdi.


Digitürk İndirimi indirimlidir. Bu itibarla, planlanan kesinti programını kamuoyuyla paylaşır, göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Daireme ait elektrik sayacım 06. Sürekli yok arıza ekibimize bildirdik sıradasınız hikayesini anlatıyorlar. Kartepe ilçesi Karatepe bölgesinde dünden beri elektrik kesintisi yaşanıyor.


Karatepe mevkiinde saattir elektriklerinin olmadığını söyleyen vatandaşlar ise duruma isyan etti. Doğalgaz ve elektriğe Ağustosta zam yok ! Enerji Bakanı Taner Yıldız, döviz kurundaki artışın maliyetleri yükseltmesine rağmen, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi. Küçük bir DC motora 220v verdim motor patladı sigorta attı. Sonra sigortayı kaldırdım ama prizlerde elektrik yok.


Aydınlatmanın sigortası ayrı) Prizi söktüm kablolarda tahribat yok. Yarın bu bölgelerde elektrik yok. Kesintilerin saati ve mevkii belli oldu. SEDAŞ tarafından bakım onarım çalışmaları sebebiyle Aralık Cuma günü (yarın) 09.


Başiskele Yuvacık’a bağlı Yakacık Mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacağı bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar