22 Aralık 2016 Perşembe

Tünel havalandırma fanları

Tünel havalandırma fanları

Systemair, MatthewsYates’i satın alarak altyapı havalandırma alanına da hızlı bir giriş yaptı. D Çizimler; Revit Objects; Çözümler. Kapalı otoparklar için tasarlanan havalandırma sistemleri, iki temel ihtiyaçtan yola çıkarak planlanmaktadır.


Tünel havalandırma fanları

Jet Fanlar çok üzün süredir tünel uygulamalarında kullanılmıştır. Havalandırma Fanları Sistemleri Aspiratör Vantilatör Endüstriyel Fanları. Prensip; fanların atış ağızlarında çok yüksek hava hızları yaratarak, önlerindeki büyük hava kütlelerini iterek harekete geçirmesi. Otoparklar İçin Jet Fanları. Jet fanlar tünellerde daha endüstriyel olarak tasarlanırken otoparklarda biraz daha konforel olarak tasarlanmaktadır.


Aspiratör, Vantilatör, havalandırma fanı, fan fiyatı, afs havalandırma , afs fan, fan fiyatları, sanayi tipi endüstriyel fanlar. April 1 20by Claes in Uncategorized. Güçlü havalandırma fanları.


Fanlarımız , küçük projelerden geniş, derin yeraltı operasyonlarına kadar ihtiyaçlarınıza uygun şekilde, farklı boyutlarda ve kombinasyonlarda sunulur. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Bu tünel fanları yüksek devir ve yüksek basınçla çalışır.


Ortalama havayı attığı mesafe yaklaşık 1metredir. Yani tünel 3metre uzunluğunda ise adet tünel tipi yüksek basınçlı fanlar ile havalandırma sorununu çözmüş oluruz. Duman Tahliye ve Basınçlandırma Fanları. MRV ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER SAN.


Tünel havalandırma fanları

Bina, endüstri ve altyapı sektörlerinde havalandırma ve yangın güvenliği çözümleri üzerine uzmanlaşmış bir firmadır. Sermayesi; uzun yıllar Türkiye. Bu iki amaç için tasarlanan metro havalandırma fanları gerekli olan taze havanın sağlanması ve egzoz ya da yangın anında duman tahliyesini sağlamaktadır. EN-12101-3’e göre sertifikalı ve çift yönlü çalışabilme özelliğine sahip metro havalandırma fanlarımız projeye uygun yüksek.


Günlük kullanımda tüneli kullanan araçların sebep oldukları zararlı gazların (CO, Nitrojenoksit ve partiküllerin) seyreltilmesini sağlamak ve taze hava ihtiyacının karşılanması amacıyla yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar