9 Aralık 2016 Cuma

Erkek erkek usb kablo

USB Erkek - Erkek Kablo 1. Unisex Çapraz Gögüs ve Sırt Çantası. Güçlü ve kaliteli bir USB3. Sata Hdd Hard Disk Kablo Veri Harddısk Kablosu 3TL 23. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


M- (GOLD) Taksit Seçenekleri. Paraf ve Cardfinans kartlarında 1TL altı işlemler 6. Bilgisayar Fiş- Kablo -Aparatları Kategorisini Keşfedin. RS 2KABLO ERKEK ERKEK. Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. A erkek - B erkek konnektörlere sahip yüksek kaliteli bir kablodur.


TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. A ucu Erkek – B ucu Micro USB.


Erkek erkek usb kablo

Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak. Netfom Fiberoptik Market. Ankara Çankaya: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Rampage RMS-GFALSETTO 2. HABERLER REFERANSLARIMIZ ÖDEME ve TESLİMAT.


Version AM BM Erkek - Erkek Kablo 1. D 60FPS Kablosu Splitter Anahtarı TV lcd diz. Type-C Otg Kablo 25cm TL. Elektronik Ticaret ve San. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Kargo Bedava avantajıyla Merterelektronik. Dişi Tablet ve Akıllı Telefon İçin Dönüştürücü OTG Kablo. Teknolojik cihazların bir biri ile bağlantı kurabilmesini sağlayan ve aynı zamanda cep telefonu, tablet ya da bilgisayar gibi cihazları şarj etmek için gereksinim duyulabilen kablo çeşitlerini kategorimiz içerisinde inceleyebilirsiniz. Maço Bir Hembra Kablo De Uzatma Con Otomatik. Usb Erkek To Usb Erkek 1. Ucuza satın alın Kablo Erkek Şimdi.


Tam olarak böyle bir kabloya ihtiyacım var Elimde normal 1. Ama onun Erkek uç kısmına bir tane daha erkek uç eklemem. Olmak yada Giriş Yapmak İçin Tıklayın. Gbps kadar maksimum veri aktarım hızı sunuyor. Gbps data transfer hızını destekleyen, üzerinde power plug olan konnektörü ile, esnek yapıya sahip mükemmel bir kablodur. HDD kutular ile uyumlu, 5. Yaklaşık santimetrelik kablo yüzünden dayanılmaz derecede acı çeken çocuk, durumu.


Erkek erkek usb kablo

MM MONO ERKEK KABLO METRE. DATA KABLO ÇEŞİTLERİ YONEXTT SANAL MARKETTE. Erkek - Erkek Jumper Kablo 300mm - 30CM ,uygun fiyat ve taksit avantajlarıyla sadece 1TL ile robotus. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


N Tipi Erkek Konnektör, N Erkek Uç, RF Adaptör, Sinyal Yükseltici Kablo Ucu, N Kablo Ucu, N Tipi Kablo Ucu, N Tipi Erkek Konnektör, N Konnektör, N Adaptör, N Tipi Erkek Konnektör Uç, N Bağlayıcı Uç, Gsm Booster Uzatma Kblosu Ucu, Booster N UÇ ADAPTÖR KONNEKTÖR. Tip C Kablo Erkek - Erkek 1. BeagleBone, Raspberry ya da pcDuino’yu kutuda muhafaza etmek istediğinde oldukça faydalı olabileceğini düşündük. Uzatma Kablo Erkek – Dişi Metre” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Jack’lerden birinin kenarlarında boşluklar ve 30mm aralıklı Mvidalar bulunmaktadır. Sepete Henüz Ürün eklemediniz!


Erkek erkek usb kablo

Bu ürünün açıklamaları, fiyatı veya diğer özelliklerinin hatalı olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak tarafımıza geri bildirim yapabilirsiniz. MT (KAMERA KABLOSU) There are no reviews yet. Add your review Cevabı iptal et. Bir ucu dişi COM, diğer ucu ise LAN. Bu kablo ne işe yarar anlıyamadım.


Fakat sanıyorum bu kablo ekran kartı yada TV kartı için. Fişler iki uçtada aynı, yani bir ucu erkek bir ucu dişi değil, iki ucu da erkek. Karışık Kablolar Online Sipariş Edin. Pin Ayrılabilen Erkek -Dişi E-D Jumper Kablo -1mm Bağlantı Kabloları - Jumper Wires TanıBu bağlantı kabloları mm.


Erkek erkek usb kablo

Type C Şarj Dönüştürücü (Alüminyum Kasa) Product was successfully added to your shopping cart. P Erkek Çift Bir Erkek Kablo USB3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar