23 Aralık 2016 Cuma

Kanal tipi radyal fan

Radyal Fanlar FAN KUMANDALARI Hız Anahtarları Sensörler Frekans Konvertörü. TL Kdv Dahil 72TL Kdv Dahil İNCELE. KANAL TİPİ RADYAL FANLAR - DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR.


GENEL Dikdörtgen kanal tipi radyal fanlar galvaniz çelik sacdan mamuldür. Kanal tipi karma akışlı fanlar Kendi sınıfında dünyanın en sessiz fanı! Kanal Tipi Fan (TAM) DUVAR TİPİ FAN (DTK) ÇATI TİPİ FAN (CTF).


Tüm ürünler 380V ile çalışır. Radyal Tip Jet Fan - Ürün radyal pervane yapısına sahiptir. ASTOR KAPI AYDIN boya bölümü duvar tipi exproof fan. LEZİTA ABALIOGLU YEM FABRİKASI TURGUTLU fabrika havalandırmasında kullanılmak üzere radyal tip fan.


Kanal tipi radyal fan

BOYTEKS KAYSERİ 1KW radyal exproof fan. BAK AMBALAJ makina üzerinde bulunan fanların yenisinin yapılması. KILIC DENİZ MUGLA MİLAS YEM TESİSLERİ pişirme fırını ısıya dayanıklı aksiyel fan.


PAK GIDA KEMALPAŞA tesis. Dikdörtgen Radyal PRODEK INDUSTRIAL FAN SYSTEMS Domestik fanlardan endüstriyel fanlara, otopark havalandırma fanları ve duman tahliye fanları , exproof fanlardan yangın duman egzoz fanlarına kadar her tip çatı , duvar, kanal tipi fanları havalandırma sektörüne tedarik etmektedir. Bunlar aksiyel fan yani kanal tipi fan ve radyal fan olarak adlandırılır. Bu fanlar pervaneli yönlendirici kanatlı ve kovanlı tip olarak iki gruba ayrılır.


TGT Serisi ayarlanabilir açılı kanal tipi aksiyal fanların gövdesi çelik sacdan mamüldür. Gövde imalatı tamamlandıktan sonra yekpare olarak sıcak daldırma galvanizlenmiştir. Tüm modellerde fan kanatları ayrılabilir özellikte ve yüksek kalite alüminyum dökümdür. Hava kanallı sistemlerine, ihtiyaç duyulan her pozisyonda direkt olarak monte edilebilirler.


Karşı direnç oluşturabilecek kanal bileşenleri, dirsekler, menfez gibi unsurların olumsuz etkilerine karşı iyi bir performans verirler. Sık kanatlı radyal kare kanal tipi fan. Dıştan motorlu seyrek kanat kanal tipi fan. Metal, plastik yuvarlak kanal tipi fan.


Yuvarlak kanal tipi fanlar. TL (1) hirdavatalet 100. Fanlarımız hava transferi için istedğiniz şekilde montaj yapabilirsiniz. Flexi ve sabit borulara montaj yapılabilir. Montaj yönüne bağlı olarak aspirasyon veya ventilasyonda kullanılabilirler.


Kanal şeklindeki tasarımlarıyla kolaylıkla kanala monte edilirler. Esnek veya yuvarlak kanal ile kullanılabilirler. Dikey veya yatay monte edilebilirler. BFTX-150-B Bahçıvan duvar tipi radyal kanal tipi aspiratör fan özellikleri, ölçüleri, fiyatı için en iyi adres.


Dikdörtgen kanal tipi fan , prizmatik kanal fanı, seyrek kanatlı radyal fan , sık kanatlı radyal fan , radyal kanal tipi fan , dıştan motorlu kanal tipi fan , bakım kapaklı kanal tipi fan , kanal tipi aspiratör, kanal tipi fan fiyatı, kanal tipi fan fiyat, havalandırma motoru, havalandırma fanı, soler palau, bahçıvan, kanal fanları. Prizmatik yuvalı radyal fan (plug fan ) ùekil-4. Doğrudan tahrikli plug fan 4. Karışık Akışlı ( Radyal -Aksiyal) Fanlar. Tamamen galvaniz sacdan imal edilen DKF serisi diktörgen kanal fanları ile havanlandırma kanalı sistemlerine kolayca uygulanabilecek ve orta yüksek hacimde havalandırma ihtiyaçlarının karşılanabileceği şekilde tasarlanmıştır. BFTX-250-B Bahçıvan duvar tipi radyal kanal tipi aspiratör fan özellikleri, ölçüleri, fiyatı için en iyi adres.


Aspiratör fiyatı Beyaz Eşya kategorisinde. Tüm Radyal Fan Fiyatlarını Göster. Radyal Fan F iyatları liste fiyatı olup, o güne özel iskonto oranlarımızı öğrenmek için arayınız! Kanal İçi Aksiyel Fan BORAX Bahçıvan BVN.


Kanal tipi radyal fan

Kimyasal gazların bulunduğu yoğun kokuların hakim olduğu alanlarda çalışan bireyler zor zamanlar geçirerek, ortamda var olan kokudan etkilenmektedir. BFTX 315-B Duvar ve Pencer tipi Kanal Fanı Kullanım Alanları : BFTX 315-B Duvar ve Pencere tipi Radyal Fan gövdesi elektrostatik toz boyalı sacdan, Pervanesi ise geriye eğimli galvanize sacdan üretilmiştir. Güçlü hava akışı ve montaj kolaylığı BFTX sınıfı fanların avantajlarındandır. AC Servo Motor Sürücü ve Redüktörler. Aşırı ısınmaya karşı koruma.


Darbeye dayanıklı, antistatik malzemeden üretilmiştir. Atmosferik maddelerin agresif etkisine karşı dayanıklı, polyester toz kaplamalı finişe sahip turşu ve fosfatlı çelik gövde. Termal aşırı yük kesme ve bilyeli rulmanlarda şaft dönüşü, arkaya doğru eğimli pervanelere bağlanan hızlı AC motor. Alüminyum pervenali kare kanal harıcı motorlu kanal fanı , serisi fanların işlevlerinin yanı sıra, elektrik motorun hava akışının dışında bırakılması sebebi ile, egzost edilen muhtelif yanıcı, patlayıcı gaz vb.


Kanal tipi radyal fan

Pompa ve Hidrofor Yedek Parça. Elektrik Motoru Yedek Parçaları. BSV Sanayi Tipi Vantilatör.


Asma tavan içinde kazan daireleri ve kapalı otoparkların havalandırılmasında kullanılmaktadır, kanal içi havalandırmalarda ideal ürünlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar