6 Aralık 2016 Salı

Elektronik şifreli kapı kilidi

YIL GARANTİ anahtarlık,Kargo BDV Dokunmatik. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Kapı Kilidi modelleri, şifreli kapı kilidi markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Kablosuz Görüntü Aktarım Modülü. Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Kilitronik mekanlara değer katıyor. Anasayfa Kurumsal miniK KKKKYS. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak.


Kartlı, şifreli , parmak izi ve yüz tanıma cihazlarının kullanımının artması ile elektronik kapı kilitlerinde talep artmıştır. Geçiş kontrol cihazları, uzaktan kumanda ile yahut bir butonla oturduğunuz yerden kapıyı açabilmek için kapınızdaki kilidinde elektronik yahut elektrikli olması şarttır. Kapı kilidi eski üretime nazaran artık günümüzde en son teknoloji kullanılarak üretilen bir hal almıştır. Teknoloji kullanılması sonucu kilitlerimiz daha güvenli ve daha dayanıklı hale gelmiştir. Kanal Seçici Volüm Kontrol 2. Aramalar: elektronik kapı kilidi elektronik kilit güvenli mekanik şifreli kilit ile güvenli şifreli kilit kombinasyonu dolap kilidi.


KALE 1Cec m Barel Tüpten Şifreli Yüksek Güvenli Silindir mm. TL (52) güvenlik-merkezi 100. Yale Şifreli Prinç Asma Kilit mm.


Projeyi Hazırlayan: Fatih Bayram Çavuş Projenin Dosyaları AT89Cile Lcd Göstergeli Şifreli Kapı Kilidi. Kale Silindirli Tirajlı Dıştan Takma Demir Kapı Kilidi. Hayatımızı kolaylaştıran en son teknoloji elektronik kapı kilitleri ürünlerini inceleyebilir ve en uygun fiyatlar ile sipariş verebilirsiniz. Kullanıcıların anahtar taşıma, anahtarları kaybetme ve anahtarların kullanılırken kopyalanması sorunlarını azaltarak onlara büyük rahatlık sağlamakta ve güvenliği temin etmektedir.


Elektronik şifreli kapı kilidi

PIC16F6şifreli kilit Devre Şeması. Yinelenen bir sayfa içeriğinin okuyucunun dikkatini dağıttığı bilinen bir gerçektir. Arkadaşlar merhaba uzun zamandır epey bir uğraştığım proje var şifreli kilit projesi üzerinde çok çalışma yaptım ve lcd ekran ekleyerek bazı modifiyeler ya. Bu konuda geniş bir ürün çeşitliliği de söz konusudur. Yale Kartlı ve Şifreli Dijital Monoblok Çelik Kapı Kilidi Yale Kartlı ve Şifreli Dijital Monoblok Çelik Kapı Kilidi , mekanik Monoblok kilidinizin yerine kolaylıkla takılarak evinize giriş çıkışlarda sizlere yüksek konfor sunar.


Tam otomatik bir modeldir. Kullanıcı şifresini girdikten sonra panel üzerinde yer alan mandal yardımı ile kilidi açmaktadır. Bu sayede çok daha uzun süre kullanım imkanına sahiptir. ARMOR Alarmlı Motorsiklet Disk Kilidi Mil çapı - 6MVA Paslanmaz. Armor Yüksek güvenlikli Asma Kilit 7MV Halka çapı mm.


Elektronik şifreli kapı kilidi

Bu elektronik devre basit ama etkili bir şifreli kapı kilit devresidir. Devrenin yapımı oldukça basit ve kullanışlıdır. Entegre olarak Atmel AT89Ckullanılmıştır.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Sifreli,Parmak izli,Kartlı,Uzaktan Kum. Bu dolaplar kimi zaman birkaç saat.


Elektronik şifreli kapı kilidi

Sadece sizin belirlediğiniz bir kapı tık tık sesi ile açılan şifreli kapı kilidi nasıl yapılacağını bu yazımızda sizlere atlatmaya çalışacağız. Bu aslında küçük bir şaka projesi olarak başlasa da kapı tıklama ritmini algılayan şaşırtıcı bir proje ortaya çıktı. Yale Parmak İzli ve Şifreli Dijital Kapı Kilidi. Desi Utopic R Bluetooth Akıllı Kilit.


AKILLI KİLİT ELEKTRONİK BİNA KAPI SİSTEMLERİ TOPTAN PERAKENDE SATIŞ VE MONTAJ. Kilit bağlantısı elektrik kapı karşılığı, elektrikli trajlı kilit veya manyetik kilitlere uygundur. Acil Aydınlatma ve Yönlendirme. Bu basit şifreli kilit devresi gündelik kullanıma çok uygun bir devre.


Elektronik şifreli kapı kilidi

Kilidin açılması için haneli doğru sayı dizisini girmeniz gerekiyor. Yanlış giriş yaparsanız kilidi resetliyor. Sayı girişleri şekilde PadA, PadB, PadC,PadD ile gösterilen girişler üzerinden girilmeli. Tüm kanatlı kapılar için uygundur. Strike XŞifreli dolap kilidi ile değerli eşyalarınız güvende!


Her türlü ahşap ve metal dolaplara takılabilen dokunmatik ekrana sahip yeni nesil elektronik dolap kilidi. Anahtar unuttum derdini ortadan kaldırıyoruz. Geleneksel kapı kilitlerine her geçen gün yenileri ekleniyor. Parmak izli, proximity kartlı, veya tuşlu kapı kilidi seçeneklerinden birini seçerek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.


Ofis, apartman, ev kapılarına rahatlıkla uygulanabilecek bu sistemler sayesinde artık anahtar kullanmanıza gerek kalmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar