25 Eylül 2018 Salı

Elektronik köpek kovucu

Elektronik köpek kovucu

ELEKTRONİK KÖPEK KOVUCU SES İLE EĞİTİM GÜVENLİK CİHAZI. Köpek kovucu ürünler, el tipi köpek kovucular ve bahçe tipi elektronik kedi köpek kovucular bu tip durumlarda devreye girmektedir. Saldırganlaşan ve agresifleşen köpeklere karşı köpeklere karşı savunma mekanizması üretmenizi sağlamaktadır. Garantli ve etkili cihaz modelleri.


Ultrasonik fare kovucu cihazlardan en iyi verimi nasil alirim? Küçük bir kumanda boyutunda olan bu cihazlar, insanların duymayıp kedi ve köpeklerin duyabileceği ve bundan rahatsız olacakları,. Sesi ortama 2Derece emisyon açısı ile dağıtacak etkili tasarımı ve hedef canlıların bağışıklık kazanmaması için sürekli değişen darbeli ultrasonik ses teknolojisi ile benzer cihazlardan çok farklıdır. Kedi, köpek , kuş, Köstebek, yılan kovucular.


Fare ve haşerelerden kurtulmanın kolay yolu. Sinek Sivrisinek Kovucu. Devresinde bulunan kızılötesi hareket algılayıcı kapsama alanına giren hayvanları algılayarak cihazı devreye sokar ve kovar.


Elektronik köpek kovucu

Sürekli veya hareket algılayıcı çalışma konumlarında çalışabilir. Köpek kovucu ses cihazları büyük küçük herkesin ihtiyacı olabilir birçok insan köpeklerden korkarlar ancak köpeklerin korktukları şeylerde tiz frekanslı ses. Fare kovucu , kuş kovucu , kedi köpek kovucu , hayvan kovucu ve haşere kovucu cihazlar üretmektedir.


Hem Siz Hem de Sevdikleriniz için Güvenli Ortam Sağlar. Gemics, yüksek elektronik teknolojiyi kullanarak insanlar tarafından duyulmayan, fakat köpek ve kediler tarafından duyulup, algılanan ve onları taciz edin güçlü ve zararsız bir ses dalgası yayan alettir. Kedi ve köpeklerin dışında birçok hayvanı da uzak tutabilen bir devre bu.


Arkadaşlar bu devre teknik olarak randımanlı çalışmaz. Ayrıca teknik olarak kedi ve köpeği kovan bir cihazın fareyi de kovması frekans aralığı olarak zordur. Ben elektronik mühendiisyim ve üç yıldan bu yana köpek kovucu ürününü ülkemizde de üretmek için uğraşıyoruz.


Amerikazn dazer firmasının. Fare kovucu olarak iki markanında aşağıda linkini vereceğim ürünlerini inceleyebilirsiniz. Elektronik Haşere Kovucu Daha Fazla. Köpeklere karşıetkili olan ürünlerimize. Bir Doğan Online Markasıdır.


O an göstereceği tepki ve vereceği reaksiyonun ne olacağını tam olarak kestiremeyebiliriz. WEITECH firması tarafından üretilip avrupanın Fransa ve Belçika gibi ülkelerinde en yaygın kullanılan elektronik kovucu sistemleri markasıdır. Unlimited recording storage space. En ucuz fiyatları ile satın al. Karşılaştırma listesine ekle.


Konumun doğruluğu için kırmızı renkli power led ışığı çalışma anında yanar. Bu konumun doğrulu için kırmızı renkte ultrasonik led gösterge ışığı yanmaktadır. Bugün sayfa izlenimi: 188.


Genel sayfa gösterimi: 360. DAZER II KÖPEK VE KEDİ KOVUCU AMERİKAN DAZER FİRMASININ ÜRETİMİDİR. Dazer, yüksek elektronik teknolojiyi kullanarak insanlar tarafından duyulmayan, fakat köpek ve kediler.


Bana baya bir fotoğrafını yolladı yapabilir misin diye? Ben de sizlerle paylaşmak istedim ben fotoğraflarını eklesem devreyi. Dazer II köpek kovucu yüksek elektronik teknolojiyi kullanarak insanların duyamadığı fakat köpek ve kedilerin duyabildiği ve algılayabildiği,onları rahatsız eden khz. Ev, bahçe, veranda, ticari alanlar, depo, otopark ve park gibi yerlerde kullanım için idealdir.


Kuş kovucu , fare kovucu , haşere kovucu , kedi kovucu , köpek kovucu , sinek kovucu , haşere ilaçları, hamam böceği ilacı gibi kovucu ürünler anında kapınızda, sivrisinek kovucu fener, sinek emici fan. KullanıHem açık hem kapalı alan. TL mağazamızda bulabilirsiniz. Köpek Kovucu Cihaz fiyat avantajını yakala!


Eğer köpekten ve kediden korkuyorsanız artık korkmanıza gerek yok. Yüksek elektronik teknolojiyi kullanarak insanlar tarafından duyulmayan, fakat hayvanlar tarafından duyulup algılanan ve onları taciz eden güçlü ve zararsız bir ses dalgası yayar. Basit Kedi Kovucu Devresi. Bu elektronik devre eğer ufak çocuğunuz yada kardeşiniz var ise mutlaka kullanmalısınız.


Elektronik köpek kovucu

Takipte Kalın, Fırsatları KAÇIRMAYIN! Bütün Ürünler Aynı Gün KARGODA! Hırdavat Taekwondo Eldiveni. TL Boks Eldiveni Mavi Prospeed. Kedi ve öpeklere etkili frekansta ultrasonik kovucu ses yaymaktadir.


Cep tipi pilli kedi ve köpek kovucu. Pille çalisan bu modelimiz etki garantilidir. Ultrasonic kovucu , yalnızca kedi ve köpeklerin duyabileceği 1desibel gücündeki ses çıkışıyla onları sizden uzak tutacaktır. Optik Atak Kuş Kovucu Etki mekanizmasi: Kuşların görme duyuları üzerine etkilidir. Yaydığı ışık dalga boyu kuşları rahatsız ederek kuş kovucu cihaz etki alanine girmelerine engel olur.


Tarımsal alanlarda kullanıma uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar