6 Eylül 2018 Perşembe

Isıtıcı fan sanayi tipi

V ISITICILARIMIZ İSTEĞE BAĞLI OLARAK veya KADEMELİ BUNUN DIŞINDA DİREK FAN OLARAK KULLANA BİLME ÖZELLİKLERİ VARDIR. Büro, atölye, fabrika, restoran, kafeterya ve sera gibi mekânların ısıtılmasında kullanılmaktadır. Elektrikli oda isıtıcıları çeşitli ihtiyaçlari karşılayacak yapıda imal edilmiştir. ISITMA SOĞUTMA ATEX EXPROOF HAVALANDIRMA FİLTRASYON İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİLERİ. Fakat bu tip ısıtıcıyı tercih ettiğiniz takdirde, takacağınız prizde toprak hat olması gerekmesi.


Isıtıcı fan sanayi tipi

Sadece fan ile ısınabilen varmı ? Sanayi Tipi (18) Konveksiyonel. Ancak ısıtmaz diye düşünüyorum. Ama yinede emin olabilmek için soruyorum.


Bu tarz fakir fanlı ısıtıcı ,arçelik beko fanlı ısıtıcı yada diğer bir marka sadece fanlı ısıtıcı ile kış. Isıtıcılarımız 3Volt -2Volt olarak imal edilmektedir. Bütün kurutma sistemlerinde geniş mekanların ısıtılmasında fabrika, imalathane, kafe ve restorantlar, sera, sanayi tipi fırınlarda vb. FI serisi duvar tipi fanlı ısıtıcı olup sabit kullanılır.


TM serisi ısıtıcıları mobil, tekerlekli kullanım tipidir. PW serisi ısıtıcılarım yüksek güçlü ısıtıcılar olup ağır iş yükü olan yerlerde çalışmaktadır kendi aralarında sabit ve mobil seçenekleri mevcuttur. Ayrıca sizler kendi gereksinimlerinize göre sanayi tipi fanlı ısıtıcınızı belirleyebilirsiniz.


Bir mekan işlettiğinizi düşünün. KABİNLİ,TEKERLEKLİ,TERMİK KORUMALI,TERMOSTATLI,HAFİF,KOLAY TAŞINABİLİR. W olan ısıtıcılarda fan devir kontrolü bulunmaktadır. Kabin sayesinde ısının yüzeye.


Endüstriyel mutfak ekipmanları sahlep makinesi ve çay kazanı gibi binlerce ürün, İstoç toptancılar çarşısından ucuz kaliteli ürünler. Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar maksimum kademeli olarak üretilmektedir. Bu fanlı ısıtıcı TFC E maksimum 1. W ısıtma gücüne (ısıtma kademesine) sahiptir. Enerji maliyetini düşürmek isteyen kişiler elektrikli ısıtıcı modellerini tercih ediyor. Elektrikli ısıtıcılar enerji maliyetini düşürebildiği gibi aynı zamanda güvenilir bir kullanım imkanı da sağlıyor.


Vortice Punto Ghost Plastik Kanal Tipi Fan Vortice Vario Serisi (Çift Yönlü) Vortice Vort Serisi Tavan Tipi Fanlar. W’a varan ısıtma kapasiteleri. Yüksek ısı dağıtım verimi.


Isıtıcı fan sanayi tipi

Yerde kullanım veya duvara sabitleme seçenekleri. TDS M seramik fanlı ısıtıcı sıcak hava kaliteli ısıtıcı prof. Simtech Duvar Tipi Fanlı Seramik Isıtıcı.


TL 6TL (1) tedarikzinciri 98. Pazar alanları gibi kapalı mekanların serinletilmesi konusunda sanayi tipi vantilatörler önemli bir görev görürler. Duvar tipi ısıtıcılar farklı modeller ve seçeneklere sahiptir. Bu ısıtıcılar için önemli konulardan birisi güç seçenekleridir.


Isıtıcı fan sanayi tipi

Isıtıcının kullanılacağı durumlar belirlenip, buna uygun bir ısıtıcı tipi seçildikten sonra, ürünlerin ısı üretim gücü, ısıtma alanı, enerji tüketimi ve örneğin fanlı bir ısıtıcı ise motor gücü gibi detayların karşılaştırılması ve buna göre seçim yapılması gerekiyor. Dar alanlarda kule tipi ısıtıcılar , masa altında kullanabileceğiniz fanlı ısıtıcılar da her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır. Fan özelliği bulunana yağlı radyatör ısıtıcılar ise sıcak havanın etrafa yayılmasını.


Isıtılacak mekanda canlı varsa ve hava sirkülasyonu yoksa mutlaka elektrikli ya da bacalı ısıtıcı almalısınız. Fanlı ısıtıcılar , saç kurutma makinasına benzer bir şekilde çalışmaktadır. Doğru bir ürün seçimi için mekanın minumum derecesi, çıkartılması istenen derece, mekan alanı ve yüksekliği, yalıtım tipi gibi hesaplamaların yapılması gerekir. Pnumaralı standımızda tekrar yerimizi alacağız.


SANAYİ TİPİ VANTİLATÖRLER. Baca - Filtre - Her Tür Sac İşleri - Fan Sistemleri Tasarım ve Kodlama. ISIJET ortam ısıtıcıları sayesinde, her tür şartta dökülen betonlar uygun sıcaklığa getirilerek inşaatların devam etmesi sağlanabilmektedir. Uygun bir brandalama sayesinde, tüm kalıplar ISIJET ısıtıcıları ile ısıtılarak betonların priz alması ve dayanım kazanması sağlıklı bir şekilde mümkün olabilmektedir. Rezistans Dünyası endüstriyel rezistans ısıtıcı ve soba imalatını uluslararası standartlarda yapan ve satan bir kuruluştur.


RETİLEN ISI DAHİLİ BİR FAN YARDIMIYLA HAVA. Dyson fanlar ve fanlı ısıtıcılar , tek bir dokunuş ile eğilebilerek, kendi ağırlık merkezleri üzerinde dönerler. Ağır olmadıkları için sıkıştırılmaya gerek kalmadan sabitlenebilirler. Uygulanacak mekanın dekorasyonu, her zaman çok fazla vantilatör bağlamaya müsade etmemektedir.


Ayaklı ve duvar tipi endüstriyel fan olmak üzere farklı tipi vardır. Her bir tip için ise değişik boy endüstriyel sanayi tipi vantilatör ile serinletme çözümleri üretilmektedir. Kanal tipi fan ve aspiratörler hakkında bilgi, kanal tipi fan (aspiratör) fiyatları ve online alışveriş için tıklayın.


Her türlü endüstriyel ve sanayi alanlarında, iki boru arasında (çıkışlarda veya orta kısımlarda) baca davlumbazlarında, çeşitli kazanlar, asansör motorları, yatlar, kontrol kutularının.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar