10 Eylül 2018 Pazartesi

Sanayi tipi elektrikli fanlı ısıtıcı

Sanayi tipi elektrikli fanlı ısıtıcı

Tekbir fanlı ısıtıcı ile 350Myeri ısıtılması mümkündür. Sanayi tipi ısıtıcı çeşitleri. Elektrikli Fanlı Isıtıcılar. ST tip fanlı ısıtıcılar , sıcak hava ile kurutma, perdeleme işlemlerinde. Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar , kule tipi ısıtıcılar , konvektör ısıtıcılar , şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir.


Büro, atölye, fabrika, restoran, kafeterya ve sera gibi mekânların ısıtılmasında. Tek bir fanlı ısıtıcı ile 3Myeri ısıtılması mümkündür. Tıkla, en ucuz fanlı ısıtıcı tavsiyeleri ayağına gelsin.


Fanlı ısıtıcılar uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Ekstra indirimli fiyat. Buna rağmen çocuk ve evcil hayvan olan evlerde maksimum güvenlik sağlayan duvar tipi modeller daha uygun olacaktır. Fakat bu tip ısıtıcıyı tercih ettiğiniz takdirde, takacağınız prizde toprak hat olması gerekmesi göz ardı edilmemelidir.


Fanlı Isıtıcı modelleri, fanlı ısıtıcı markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Simtech Duvar Tipi Fanlı Seramik Isıtıcı. Halı kurutma içinde kullanılmaktadır.


TROTEC elektrikli ısıtıcılar konusunda satış ve kiralama hizmeti vermektedir. Bu fanlı ısıtıcı TFH E maksimum 2. W ısıtma gücüne (ısıtma kademesine) sahiptir. Genellikle ortama diğer ürünler kadar yoğun ve uzun süreli bir sıcaklık sağlamasalar da bölgesel ısınmalar için idealdir. Kule tipi elektrikli ısıtıcılar herhangi bir yüzeye montaj yapılmaksızın düz bir zemin üzerinde.


Sanayi tipi elektrikli fanlı ısıtıcı

Alanın boyutlarına göre, mazotlu ya da elektrikli ısıtıcılar kullanılarak, en uygun kurutma işlemi gerçekleştirilebilir. Yapacağınız kurutmaya uygun ısıtıcıyı belirleyebilmek için, firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Enerji maliyetini düşürmek isteyen kişiler elektrikli ısıtıcı modellerini tercih ediyor. Fanlı , radyatör, duvar tipi ve ayaklı gibi pek çok çeşidi kullanıldıkları alanlarda sıcaklı ve şıklık sağlayan tasarımlarda ısıtıcı ve soba modellerine sitemiz avantajları ile en uygun fiyat.


FI serisi duvar tipi fanlı ısıtıcı olup sabit kullanılır. TM serisi ısıtıcıları mobil, tekerlekli kullanım tipidir. No:Karaköy - İstanbul - Türkiye. Sıcak hava ile kurutma,perdeleme işlemlerinde. Büro, Atölye,Fabrika, Restoran ve kafeterya gibi mekanların ısıtılmasında.


Sanayi tipi elektrikli fanlı ısıtıcı

Klima fiyatı fanlı ısıtıcı ile kıyaslanmaz ama ısıtmada elektrik kullanmak zorunda olanlar için uzun vadede kendini amorti edebilir. Wh elektrik harcayan bir klima ısı pompası sayesinde 6. W gücünde ısıtma yapıyor, 2. Isıtıcının kullanılacağı durumlar belirlenip, buna uygun bir ısıtıcı tipi seçildikten sonra, ürünlerin ısı üretim gücü, ısıtma alanı, enerji tüketimi ve örneğin fanlı bir ısıtıcı ise motor gücü gibi detayların karşılaştırılması ve buna göre seçim yapılması gerekiyor. INFRARED ISITICILAR QUARTZ ISITICILAR DIŞ MEKAN FANLI ISITICILAR ELEKTRİKLİ YAĞLI RADYATÖRLER KARBON ISITICILAR.


En ekonomik en ucuz fanlı ısıtıcı nasıl alınır? Ticari ve endüstriyel kullanıma uygundur. ZEL TİP FANLI ISITICILAR. Halı Kurutma Fanı - ERCEFE MAKİNA Kaynak Dumanı Emici Akrobat Kol - ERCEFE MAKİNA KAYIŞ KASNAKLI SANTRİFÜJ SALYANGOZ FAN - ERCEFE MA.


Endüstriyel ateşböceği sobalarda ısınma süresi,hacme(m3),yüksekliğe ve alanın yalıtımına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Endüstriyel alanda sanayi tipi fırınların imalat, bakım – onarım ve teknik hizmetlerini verebilmektedir. Merhum” Erdoğan BAYKAL tarafından kurulmuştur. Atölyeler, üretim alanları, depolar gibi endüstriyel alanlarda kullanım için tasarlanmış kompakt, fanlı elektrikli ısıtıcı.


W’a varan ısıtma kapasiteleri. Yüksek ısı dağıtım verimi. Ama yinede emin olabilmek için soruyorum. Ancak ısıtmaz diye düşünüyorum. Bu tarz fakir fanlı ısıtıcı ,arçelik beko fanlı ısıtıcı yada diğer bir marka sadece fanlı ısıtıcı ile kış geçiren varmı ? Dikdörtgen kanal tipi elektrikli ısıtıcı.


Sanayi tipi elektrikli fanlı ısıtıcı

Yuvarlak kanal tipi elektrikli ısıtıcı. Ayrıca sizler kendi gereksinimlerinize göre sanayi tipi fanlı ısıtıcınızı belirleyebilirsiniz. Aşırı ısınma koruması ile donatılmış TDE elektrikli ısıtıcı inşaat, sanayi ve tarım alanlarında zorlu koşullar için en ideal çözümdür. Kule tipi ısıtıcı modelleri bulundukları alanın havasını fan sistemi ile kırarak ısıtma sağlar.


SANAYİ TİPİ ELEKTRİKLİ SOBA. TL 39TL İndirim ( 70TL Kazanç) Sepete Ekle. Soğuk günlerinizi ısıtacak Fanlı Isıtıcılar için sipariş verin kapıda ödeme seçeneğinden yararlanın. Tutamaç veya üzerine monte edildiği hava yönlendirici şasesi ile çok pratik ve kullanışlıdır.


Dar alanlarda kule tipi ısıtıcılar , masa altında kullanabileceğiniz fanlı ısıtıcılar da her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar