3 Eylül 2018 Pazartesi

Hücreli vantilatör

Vantilatör Klima İmalat Ltd. AT ve ADH serisi NICOTRA sık kanatlı fanların kullanıldığı hücreli aspiratörler, dış havalandırmada bulunan pozitif havayı filtre ederek iç ortama aktarmakta kullanılan fonksiyonel, estetik ve sese ısıya karşı izoleli, kayış kasnak tahrikli olarak galvanizli sactan epoksi boyalı olarak üretilir. Bu fanlar bütün havalandırma sistemlerinde ve ses seviyesinin önemli olduğu yerlerde kullanılabilir.


Genellikle büro, ve yaşam mahali gibi sesiz olması istenilen uygulamalarda kullanılırlar. Servis kapısı ve kapı kolları da eklenerek istenildiğinde hücreli fanın iç yapısı kontrol edilebilir. Böylece birbirine paralel bağlanmış vaziyette olan motor ve fan kasnağı birlikte hareketi sağlar. Kurulduğumuz ilk günden itibaren radyal ve aksiyal vantilatör imalatı, klima santralleri, havalandırma-ısıtma-soğutma sektöründe ve filtreleme- toz toplama konularında titizlikle çalışmaktadır.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Bunun dışında sanayide de yaygın olarak kullanırlar. FANMAK ENDÜSTRİ VE DIŞ TİCARET LTD. Plastik Gövdeli Aspiratörler. ESMATİK Doğal Baca Aspiratörü.


Hücreli vantilatör

Yedek Parça ve Aksesuarlar. Radyal fanlar motor miline direkt akuple edilmiştir. Isıtma ve soğutma ihtiyacı olmayan kapalı mekanlarda doğal havalandırma yoluyla havalandırma ihtiyacı giderilemediğinden.


Cihazlarda 3volt asenkron elektrik motorları kullanılmaktadır. Sık kanatlı hücreli aspiratör. Seyrek kanatlı hücreli fan. TSE standartlarına uygun olarak her türlü ölçümleri yapılır. Dünyanın ülkesine tüm havalandırma fanı ve dıştan rotorlu elektrik motorlarını buluşturan BAHÇIVAN (BVN) yıldır kendi üretim yapmaktadır.


Hücreli vantilatör

Havalandırma İzolasyon Sac Kaplama San. Her türlü endüstriyel havalandırma sistemi ve konfor uygulamalarında kullanılmaktadır. HÜCRELİ ASPİRATÖR HÜCRELİ VANTİLATÖR KANAL FANLARI. Nicotra hücreli fanlar havalandırma ihtiyacı olan her ortamda rahatlıkla kullanılabilen bir fan tipidir.


Mahal içindeki kirli havayı dışarı atmada veya kapalı hacme taze hava basmada kullanılır. Geniş kullanım alanı, yüksek hava temizleme oranı ile sorunsuz ve uzun zaman hizmet sağlar. AT ve ADH serisi NICOTRA sık veya seyrek kanatlı fanların kullanıldığı hücreli aspiratörler, dış havalandırmada bulunan pozitif havayı filtre ederek iç ortama aktarmakta kullanılan fonksiyonel, estetik ve sese ısıya karşı izoleli, kayış kasnak tahrikli olarak galvanizli sactan epoksi boyalı olarak.


Hücreli vantilatör

Firmamız her türlü havalandırma problemlerinize çözümler üretebilmek amacı ile faaliyet göstermektedir. Kabin yüzeyindeki paneller çift cidarlı olarak yapılmıştır. Bu iki cidar arasında poliüretan yalıtım malzemesi bulunmaktadır. Fan titreşim takozları, elektrik motoru ve tahrik düzeni (kayış-kasnak tahrikli) emiş ve üfleme flanşlı bölümlerden oluşmaktadır.


Ses ve titreşimin en az seviyede olması için NICOTRA fanlar kullanılmaktadır. It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. BİLGİ SAYFALARI Teslimat Bilgileri. GENEL TANIMLAMALAR Gve EUFILTRELI TEMIZ HAVA FANLARI Basınçlandırma için kullanıma uygundur.


Temiz hava için kullanıma uygundur. TBY Elektrik web sitesinde, firmanın faaliyetlerine , ürün yelpazesine ve iletişim formuna ulaşabilirsiniz. Partiküllerin hava yolu ile taşınabilmesi için yüksek basınç üreten fanlar gerekmektedir. Sessiz, yüksek statik basınçlı çift emişli radyal fanlar. Aspiratör ve vantilatör Nicotra marka fanlar kullanılmaktadır.


Fan gövdeleri galvanizli sacdan imal edilmektedir. VIACLIMATE tarafından tasarlanan çatı tipi aspiratörler, iç ortamdaki hava kalitesi düşük havayı dışarı atmak ( egzost ) yapmak amacıyla üretilir. Taştanlar havalandırma sistemleri, yeni nesil havalandırma.


Hücreli vantilatör

Fanlar, kayış kasnak tahriklidir. Sağ sol ekseninde otomatik, yukarı aşağı ekseninde manuel olarak dönüş kabileyeti ile istenen her yönü serinletebilir. Motor üzerindeki kademeli hız amahtarı vantilatörün istenen seviyede çalıştırılmasına olanak sağlar. E-Bülten aboneliğe kayıt yaptırarak, web site güncellemelerinden ilk sen haberdar ol! Dünden Bugüne Ayas Referanslar.


SANAYİ TİPİ VANTİLATÖRLER. HAVALANDIRMA TESİSATI ÜFLEME MENFEZİ Alüminyum,çift sıra kanat,damperli adet TOPLAMA MENFEZİ Alüminyum,tek. Sürekli çalışmaya ve hava koşullarına uygundur. Kredi Kartı İle Satışlarımız Başlamıştır.


Konikli Orta Basınçlı Salyangoz Fan. Filtre kabinleri, cihaz kabinleri ile aynı boyutta ek kabin olarak üretilmekte ve direk cihaz ile birleşik çalışabilecek şekilde dizayn edilmektedirler. Hücreli Mutfak Egzost Fanı.


Opsiyonel olarak her model cihaz için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar