6 Eylül 2018 Perşembe

Nhxmh kablo

Nhxmh kablo

Overall Diameter of Cable (Approx) Current Carrying Capacity. Class veya Class Bakır İletken. Bu yüzden herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için kullanılacak ortam ve kablo uyumuna dikkat etmenizde fayda olacaktır. Maksimum çalışma sıcaklığı.


Nhxmh kablo

Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller. Uygun fiyat avantajından yararlanın. Bu kablolar yangın esnasında alevi iletmezler, yoğun duman tabakası oluşturmazlar. Can ve mal güvenliği sağlarlar.


Her iki kabloda nhxmh ve N2xh XLPE yalıtkanlı kablo. Fe 1yanmasına rağmen 180dk yani saat elektriği yinede iletmesi (izolasyon dayanımı) özelliği olup yangın ve acil aydınlatma kablosu olarakda kullanılıyor. J ve-O ekleri ilgili firmaya sormanız yada internetten bakmanız. Priz ve Aydınlatma linyelerinde kullanılır.


Nhxmh kablo

A sigorta kullanılması uygundur. Mecbur kalınmadıkca 16A geçmemek gerekir. Sigorta amperajı kablo kesitine göre tercih edilir. PP İZOLELİ, ÇOK DAMARLI, HALOJENSİZ, ALEV GECİKTİRİCİLİ KABLOLAR PP INSULATED MULTI-CORE HALOGEN FREE, FLAME RETARDANT CABLES. Bu halojensiz ve güvenlik kabloları daha çok insan hayatı ve maddi varlıkları korumak amacı ile endü.


Yapı Çok damarlı, ince çok telli bakır iletkenli, özel sentetik yalıtkanlı, özel dolgu tabakalı, özel sentetik dış kılıflı, alevi iletmeyen, halojenden arındırılmış enerji kabloları. Stoklarımızda bulunabilecek kablolar renginde gösterilmiştir. Prysmian Group, müşterileri ile yakın ilişkiler kuran, pazarın ihtiyaçlarına her daim yanıt verebilen ve müşterilerinden gelen özel talepleri karşılayabilen bir çözüm ortağıdır. Click here to view the cable Applications Overview. They are suitable for a wide range of environments, including dry or moist rooms, in masonry or concrete, in and under.


Kablo Tipleri Damar Sayısı. PVC malzemeler her ne kadar ek katkı malzemeler ile aleve daha çok dayanma sağlamasına karşın, bu kablolar aleve maruz kaldıklarında insan sağlığı amacıyla zararlı olan toksik gazlar üretmektedir. Kullanım Alanı : Bu halojensiz kablolar endüstriyel tesisler, büyük oteller, hastaneler, alışveriş merkezleri, enerji santralleri, kültür merkezleri, konutta, havaalanı, metro gibi çok sayıda insanın bulunduğu, yangın tehlikesi olan tesislerde elektrik tesisat. Halogen Free dolgu ve Halogen Free dış kılıftan oluşan Halogen grubuna dahil kablo. Az mekanik zorlamaların olduğu kuru ve kapalı yerlerde, ev aletlerinde, buharlı ve rutubetli yerlerde kullanılır.


AN Elektrik KABLOLAR kategorisinde yüzlerce kablo çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz! Sepetinizde hiç ürün yok. V Xlpe izoleli, çok damarlı halojensiz, alev iletmeyen kablolar. Merhabalar, Sorunuz için teşekkür ederiz. E-posta üyeliği ile en son çıkan ürün ve kampanyalardan haberdar olacaksınız İzmir Tanıtım 10.


Nerede ve ne için kullanıldıkları düşünülerek kablo seçimi yapılmalı. Bu anlamda yüzlerce kablo çeşidi bulunabilir. Bunları temel iki kategoriye göre ayırabiliriz. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.


Azalt Arttır TELEFONDA SİPARİŞ VER. Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Kurulduğu tarihten bu yana kaliteden ödün vermeden, üretimini ileri teknoloji ile desteklemektedir.


TOPTAN ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIŞ. Giriş Yapın veya üye olun. Kesit mmBoru içinde bir veya daha fazla kablo Havada Havada asgari kablo çapı aralığı döşeli kablolar Havada Toprakta Havada Toprakta Havada Toprakta Havada Toprakta Havada. Sevdiklerinizle Paylaşın.


ESTA ELEKTRİK KABLO TAAH. Tİ olarak hizmet vermektedir. PVC İZOLELİ, KILIFSIZ TEK DAMARLI, BAKIR İLETKENLİ KABLOLAR. Kullanıldığı Yerler: Hastaneler, alış-veriş merkezleri, büyük oteller, yangın ihtimalinin yüksek olduğu tesislerde kuru ve kapalı yerlerde, sıva altı veya sıva üstünde boru içinde kullanılır.


Nhxmh kablo

NHXMH Stok Durumu: Mevcut. KABLO ÇEŞİTLERİ ANKARA KABLO ÇEŞİTLERİ ürünleri. Güvencesi İle Karşınızda. About of these are power cables, are electrical wires. A wide variety of nhxmh cable options are available to you, such as low voltage, high voltage, and insulated.


V halojensiz, alev iletmeyen kablo , gri renk. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Yüksek Gerilim Havai Hat Malzemeleri.


Güç ve Dağıtım Trafoları (Hermetik Yağlı ve Kuru Tip) Metal Muhafazalı Modüler Hücre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar