13 Eylül 2018 Perşembe

Vantilatör çeşitleri

Vantilatör çeşitleri

KATLANABİLEN USB VANTİLATÖR ŞARJLI MASA ÜSTÜ SERİNLETİCİ VANTİLATÖRÜ SEYEHAT ÇANTA OFİS EV TİPİ FAN. Bu ürünler kullanım alanlarına göre çeşitlilik göstermektedir. Vantilatör Çeşitleri Nelerdir?


Ayaklı vantilatör çeşitleri ise pervaneli ve pervanesiz modeller olmak üzere ikiye ayrılır. Pervaneli vantilatörler hepimiz aşina olduğu standart ventilatör modelleridir. Pervanesiz vantilatörler ise kesintisiz hava akımı sağlar ve kullanıcılara güvenli bir deneyim sunar. Tavan vantilatörleri ise başka bir seçeneği oluşturur. Tavandan serinletme yapan ve aynı zamanda dekoratif olan bu ürünler üzerinde aydınlatmayı da sağlayan üniteler bulunur.


Aynı zamanda düşük güç tüketimleriyle çok daha yüksek verimlilik ve tasarruf sağlıyorlar. Düşük elektrik tüketimi, daha düşük karbondioksit salımı demek olduğu için, vantilatörler çalışırken çevreye de zarar vermiyor. Kullanacağınız alana göre masa tipi vantilatör tercihi yapabilirsiniz.


Masa tipi vantilatörlerin kullanım alanı geniş olduğu için sıklıkla tercih edilenler arasındadır. Kaşkar, Rubenis, Premier, Skytech gibi çeşitli markalar tarafından üretilen masa tipi vantilatör çeşitleri bulunmaktadır. Bu sebeple daha yüksekten hava sirkülasyonu sağlamaktadır. FAKİR VANTİLATÖR THYRA TERMAL ALGILAYICI BALON TİPİ VANTİLATÖR Ücretsiz kargo. TL 84TL (1) artsrf 100.


SANAYİ TİPİ VANTİLATÖR DUVAR 500. Sanayi tipi vantilatör ise farklı şekilleri ve de ebatlara sahiptir. Duvar ve pencere tipi vantilatör. Pencere tipi bir vantilatör , pencere önüne monte edildiği takdirde dışarıdaki taze hava, vantilatör aracılığıyla odadan içeri girecektir. VIACLIMATE tarafından tasarlanan çatı tipi aspiratörler, iç ortamdaki hava kalitesi düşük havayı dışarı atmak ( egzost ) yapmak amacıyla üretilir.


Vantilatör çeşitleri

Sitemizde bulunan tüm ürünler kendini kanıtlamış kaliteli markalardan oluşmaktadır. Evo- kW Sanayi Tip Elektrikli Fanlı Isıtıcı EVO soğuk alanları boyuna göre en hızlı şekilde ısıtır. Raks büyük vantilatör modelleri ile geniş alanlarda da serinliği yakalayın! Endüstriyel vantilatör çeşitleri hakkında bilgi almak için hemen tıklayın! Eğer, odanızın ölçülerinden emin değilseniz, gerekirse düşük hızda da kullanabileceği- niz, bir boy büyük vantilatörü seçiniz.


Ev, iş yeri ve ofis gibi alanlara ferahlık kazandıran Rowenta vantilatör modelleri, üst düzey hava sirkülasyonu ile doğal serinlik sunuyor. Sessiz, dayanıklı, fonksiyonel ve güçlü fan üniteleri ile bilinen Rowenta vantilatör çeşitleri , oda içindeki mevcut havayı hareketlendirerek serinletici hava etkisi oluşturuyor. Evinizde, işinizde ve ofisinizde kullanabileceğiniz vantilatör modellerini burada bulabilirsiniz. Hava temizleyici ve serinletici vantilatör tipleri bulunmaktadır. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Bu vantilatörler geniş alanlarda yani işyerleri, fabrikalar, lokantalar, cafeler vb. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Büyüklükleri kullanılacak alan ile doğru orantılıdır. P şubesinin KOMPLE MUTFAK HAVALANDIRMA SİSTEMİ havalandırma kanal üniteleri ve fan sistemleri, proje ve kurulumu tamamlanmıştır.


Derece ayarı bulunmalıdır. Garanti süresi önemlidir. Eğer duvara sabitlenebilen bir model almıyorsanız, kolay taşınabilir özellikte olmalıdır.


Vantilatör çeşitleri

Düşmelere karşı dayanıklı olmalıdır. Enerji tasarrufu yapabilmelidir. Boyu ayarlanabilen modeller daha işlevseldir. Yaz sıcaklarında serinleyebilmek için vantilatör satın almayı düşünüyorsanız buharlı vantilatör iyi bir alternatif olabilir.


Evde, işyerlerinde, okullarda, devlet kurumlarında seyyar ve sabit olarak bir çok şekilde kullanılabilmektedir. Diğer cihazlara göre maliyeti daha az ve sağlıklı bulunan vantilatör çeşitleri piyasada ayaklı, sabit, tavan tipi, masaüstü vb. Farklı ortamlarda da kullanabileceğiniz.


Hem masaüstü, hem de ayaklı vantilatör çeşitleri bulunabiliyor. Lcd-Led-Plazma TV Kumandaları. Uydu Alıcısı Kumandaları. GercekTUBE komik videolar, ilginc videolar, en begenilen videolar içerikli video sitemiz artık yayında. Büyük, küçük ya da duvara monte ve ayaklı modelleri ile en uygun vantilatör fiyatları koctas.


Organizasyonlarda davetlilerin serinlemesi için köşelere konulan vantilatörleri kiralayabilirsiniz. Hava ile soğutma işlemi soğutucu hava akışı ve bir fan ( vantilatör ) yardımıyla sağlanır. Fan havayı eksenel yönde emer ve çevresel yönde dışarıya gönderir. EVİNİZ, BAHÇENİZ VE ATÖLYENİZ İÇİN ARADIĞINIZ HERŞEY!


Banio yapı market gelişen teknoloji ile birlikte insan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni trendler ve çözümler sunmaktadır. Aslında, genel olarak fanlar Santrifüj Fanlar ve Aksiyal Fanlar olarak gruptan olusur. Santrifüj Fanlar havayı emis konisinden doğru, rotorun içine alır ve tüm yönlerde 90º `lik açıyla fan gövdesinin çıkıs tarafından dısarı atar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar