23 Haziran 2016 Perşembe

12 Volt ayarlı güç kaynağı

12 Volt ayarlı güç kaynağı

KontrolKalemi sakinleri, elimde birkaç yıl önce yapılmış 0- volt ayarlı bir dc güç kaynağı var. Ancak regülatörün çıkış voltajını ayarlamak için kullanılan potun ayaklarındaki kabloların lehimi sökülmüştü. Ayarlı Güç Kaynağı modelleri, ayarlı güç kaynağı markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Düzgün regülasyon yapılabilmesi için giriş geriliminin her zaman çıkış geriliminden en az 3-volt yüksek olması gerekir. Ama, iki aküyü seri bağlayıp doğrultucu katının yerine koyarsınız. V ile 24V arasında güzelce ayarlanan bir güç kaynağınız olur.


Bahsettiğin trafo ile 25V ile 18V arası ayarlı güç kaynağı yapabilirsin. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Güç kaynağı ana bölümden oluşur. Kutusu küçük ve sıkışık montaj.


Elektronik sigorta olmayınca, bir kısadevrede uzunca bekleyince puff etti ve dumanlar çıktı. V – 15V arası potansiyometre ile ayarlanabilir. Doğrultucu 12V cihazlar, ya da tipik bir 12V güç kaynağı sistemi ile bir 12V pil, ya da araca bağlı olan tüm cihazların temini için uygundur.


Bu gerilim, genellikle 13. V olup Bu nedenle, rektifayer 14V 12V herhangi bir gerilimi, bu gerginlik, için ayarlanır. Ayarlı güç kaynağı projem ( - volt - amper ) Başlatan serkan_48;. Priz Adaptör, Switch Mode, Güç Kaynağı , İnvertör, İnverter ve Çeşitlerini Direnc.


GX- Mike Konnektör (12mm) Mike Konnektör Fiş (Tümü) Jak ve Fiş (Tümü) Tunik ve Pcb Konnektörler. V-30V Akım korumalı Ayarlanabilir Güç Kaynağı ve Simetrik güç kaynağı beraberdir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Her parçanın çalışma voltajı farklı olduğundan bu güç kaynaklarında 3. V, V, V gibi farklı çıkışlar bulunur.


Kartımızı volt bir adaptör ile beslersek çıkışımız da 1. Elektrik-elektronik teknolojisi alanı 10. V ayarlı kısmı tristör kısa devre korumalıdır. Digital voltmetre PIC16F6ile montajlı olarak çalışır durumda verilmektedir. Demonte olarak tüm malzemeler verilmektedir.


12 Volt ayarlı güç kaynağı

Ayrıca araç telsizlerini de evde kullanılmak istediğimizde 12V DC ile yeterli akımla beslemek çoğu kez problem olmakta. Bu devremiz 0V ile 12V arasında ayarlanabilen bir çıkış gerilimi sağlıyor. V bir güç kaynağı yapacağım.


Benzerini Murat Şen in kanalında görmüştüm. Son derece basit ve kullanışlı hatta yapabileceğiniz en ucuz ayarlı güç kaynağı olduğunu düşünüyorum. Burada kullandığımız malzemeleri kullanmak zorunda değilsiniz. Yük testine geçtim çıkışa bir adet volt flamanlı lamba bağladım. Akım kontrolü için potansiyometreyi kıstığımda lambanın çektiği akım düşmeye başladı.


12 Volt ayarlı güç kaynağı

Son ayda 1değerlendirmede 1olumlu puan aldı. Peşin fiyatına taksit fırsatları için tıklayınız. Kullanışlı olmasına rağmen üzerindeki güç kaybı oldukça fazladır.


Web Tasarım ve Kodlama Emrah ELYİĞİT. Güç Kaynağımız Yeni Nesil Switchmod modelidir, Bu Yüzden Hafif ve Diğer Trafolu Güç. Amper arası ayarlı Güç Kaynağı.


12 Volt ayarlı güç kaynağı

Volt Akü Doldurma Devresi. V arasında çıkış voltajı ayarlanabilir bu güç kaynağı çok kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Bu sayede laboratuvarlarda ve atölye çalışmalarında sıklıkla. Yüksek Kaliteli Smps 12v Dc Güç Kaynağı Devresi Üreticilerini Smps 12v Dc Güç Kaynağı Devresi Tedarikçilerini ve Smps 12v Dc Güç Kaynağı Devresi Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Merhaba güç kaynağından artı volt - volt kablolarını kullanarak voltluk bir motor çalıştırmak istiyorum Ancak güç kaynağı hemen kapanıyor.


Artı v sarı eksi v mavi. Bu kapanmayı engelleyecek bir yöntem var mıdır. Adaptör ve İnvertörler online satışı perpaotomasyonda, Ayarlı Güç Kaynakları ürünleri, Ayarlı Güç Kaynakları modelleri, Ayarlı Güç Kaynakları markaları, Ayarlı Güç Kaynakları seçenekleri en uygun fiyatlarla perpaotomasyon. Aşağıda yer alan resimde kullandığım ilk 4. Ama işin en basiti bir oto trafo, bir izole trafo çıkışına bir doğrultma devresi al sana 0-2volt kaynak. Eğer buraya standart bir zener kullanırsanız Zener kısa zamanda aşırı ısınır ve yanar.


Yazarımız Barış Sözüak, güzel bir masaüstü ayarlı güç kaynağı projesiyle karşımızda. Kullanılmaya hazır bu devreye uygun bir transformatör ile A. C gerilim uygulamanız yeterli. Devrenin bitmiş halinin fotografı.


Devre aşırı yük korumasına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar